2009 anne adayları

ay arkadaşlar benide listeye eklermisiniz???? benimde 31.mart transferim ve 12 nisanda güzel haberler alıcam inşallah

SEDA YILDIZ..........transfer=26 mart................test tarihi=7 nisan.................dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=?

MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

MONA ROSE.........?????????????................????????????????...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................2.deneme...........sonuç=?

SERİFE80..............?????????????................???????????????........ ........acıbadem..................................................tüpler de sorun................3.deneme..........sonuç= ?

elifcim merhaba inşallah iyisindir ve toparlanmışındır..

canım ben tedavi olmıcam sana zahmet listeden silersen çok memnun olurum hayaller başka bahara diğer arkadaşlarada başarılar dilerim.

bendeee varıımmmmmm

ilk tüp bebek denemem,,izmir özel ege tüp bebek merkezi Dr um Kağan Bozkurt

3 embriyo yerleştrildi

transfer günüm 21 marrtı sonuçsa (dündü) 3 nisan vee pozitifff hamileyimmmmmm

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tebrik ederim sedacım inançlarım yanıltmadı beni Alah kucağına aldığın günleride göstersinnnnnn...değerin çok güzel ikizmi acaba ne dersin..hayırlı olsunnnnnnnn...

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tebrik ederim sedacım inançlarım yanıltmadı beni Alah kucağına aldığın günleride göstersinnnnnn...değerin çok güzel ikizmi acaba ne dersin..hayırlı olsunnnnnnnn...

sagol cnm 2 gun sonra degerım katlarsa o zaman sevınebılıcem galıba allahım 6. denememdede basardım allahım ısteyen herkese nasıp etsınnn

hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar 9. gun ıcın sızce deger nasıllllll 24.14

canımmmmmmmm ben biliodum böle olucanıı süpersinnnnnnnnnn kutlarımmm allah sonuna kadar böle götürsün inş.hayırlı olsun arkadaşım.çoookkk sewindimmmmmmm

:CüvCüv: hihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:

tebrik ederim sedacığım inanmak başarmanın yarısıdır ve sende bunu layıukıyla başardın çok sevindim canım 5.deki talihsizlikten sonra ne güzel hiç ara vermeden bebişine kavuştun değerin gayet iyi ama seninde dediğin gibi katlanması lazım ki bana göre katlanacak çünkü değer yüksek Allah tamamına erdirsin arkadaşım

sagol canım tesekkur ederım ama cok saskınım

turser canımmmmmmmmmm

sagol ınsallah dedıgın gıbı olur ve katlar canımmmmm

tatlım aynı şeyleride ben dün bu saatlerde yaşiodummm inan seni çok ii anliorummm.2.testin nezamn bendede istediler 2 test bu çarşamba yaptırıcam benim değerim 523 çıktı
:CüvCüv:

canım pazartesı yaptırıcam 2 ye katlaması lazım ama benım bugun 9 gunum senın kacıncı gunundu dunnnnnn merqk ettım canımm

benim 13. günümdüüüü bide 18.günümde bida istediler yine yaptırıcam bakalım ne çıkıcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…