2009 anne adayları

elif sen naptın canım,tedaviye ne zaman başlıcan inş bu kez olacak canım,ben 2009 anne adaylığını terk ettim malesef

sedaaa afferin sana tatlım yaa.... işte bu... inan çok sevindim.... artık darısı benim başıma...

elifcim 31 mart transfer 12 nisan test tarihi, uzun protokol, erkek infertilitesi, kıbrıs t.b.m. hadi şimdi benide ekle....:)))

--------------------------------------------------------------------------------

bendeee varıımmmmmm

benimde iki aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem, yeditepe üniversitesinde dr cem fıçıcıoğlu denedi

3 tane embriyodan iki tanesi çok kaliteli bir tanesi orta kalitede olmak üzere 3 tane yerleştirildi

transferim 21 Martta yapıldı, sonucu 2 NİSANDA aldım ve sonuç POZİTİF HAMİLEYİMMMMM

hamiş arkadaşları tebrik ediyorum inşallah değerleriniz ikiye katlanır sevincimiz bizimde ikiye katlanır

elifcim 31 mart transfer 12 nisan test tarihi, uzun protokol, erkek infertilitesi, kıbrıs t.b.m. hadi şimdi benide ekle....:)))

canım meraba seninle benim transfer tarihimiz aynı benimde 31 mart uzun protokol erkek infertilesi canım allah yardımcımız olsun inşallah ikimizde güzel haberler veririz

elifcim beni listede düzenlermisin 31 mart transfer 12 nisan sonuç alıcam canım

özoooooo seninleee nerdeyseee herşeyimizz aynıııııı,,kutlarım arkadaşım kaydirigubbakcemile5

ÖZLEMMUTLU........transfer=21 mart.................test tarihi=2 nisan....................................................yeditepe .............................................................................sonuç=:CüvCüv: :teytey:

EGELİİ..................transfer=21 mart.................test tarihi=3 nisan................kısa protokolle..............özelege TBM..........tüplerde sorun..........................................sonuç=:CüvCüv: :teytey:

SEDA YILDIZ..........transfer=26 mart................test tarihi=7 nisan.................dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

MULTİTEL..............transfer=31 mart................testtarihi=12 nisan............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

CANBEBEK...........transfer=31 mart................test tarihi=12 nisan...............uzun protokolle..............kıbrısTBM............eş kaynaklı...............................................sonuç=?

DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

MONA ROSE.........?????????????................????????????????...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................2.deneme...........sonuç=?

multitel canım, hadi hayırlısı bakalım.... sende kaç embriyo var? bana 1. kalite 4 embiriryo transfer ettiler... hiç birşeyler hissdiyormusun canım? off zaman geçmek bilmiyor.... mirmirmirmir

multitel canım, hadi hayırlısı bakalım.... sende kaç embriyo var? bana 1. kalite 4 embiriryo transfer ettiler... hiç birşeyler hissdiyormusun canım? off zaman geçmek bilmiyor.... mirmirmirmir

birinci kalite iki tane embriyo transfer ettiler banada. kasıklarımda ağrı var sendede varmı canım.

evet bendede var ben hatta başlık açtım acaba belirti için çokmu erken diye... ağrı bazen aşağıyada vuruyor... dokunursam göğüslrim acıyor... onun haricinde bişey yok şimdilik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…