2009 anne adayları

benide ekleyin arkadaşlar ilk denemem 28şubatta trasfer oldu 11gün sonra öğrendim rabbim hepimizi korusun bebişlerimizi hayrlısıyla kucağımıza allalım amin

sende hamilesinn yaniiiiiiiiii ayyyy süper yaaaa hayırlı olsun tatlım hadi gözün aydınnnnn hihoyyyt

benide ekleyin listeye lütfen...2 nisan transfer 14 nısan test...1. denemem
kısa protokol anadolu saglık merkesı aydın arıcı

kızlar bir sorum var, bana 2. denemede mikrodoz protokol(kısa protokolun benzeri sanırım)önermişti doktor, 2. deneme haziranda, ama bana o zamana kadar hormon hapları falan vermişti,21 gün içilecekti,içip 7 gün ara verdim,normalde adet olmam gerekiyordu , doktoru arayıp sordum, olman gerekir,1-2 gün bekle dedi, ama bekliyorum bekliyorum yok.. 1. tedaviden sonra düzen mi bozuluyor? ne yapmalıyım? aklıma yoksa hamilemiyim gibi sorular geldi ama hiçbir belirti yok ne adet olacağıma dair ne hamilelikle alakalı.. ne yapsam? sizden fikir bekliyorum.. doktor bekle dedi ama bekledim bekledim bişey yok..2. kutu ilaca da başlamam gerek..

benide ekleyin arkadaşlar ilk denemem 28şubatta trasfer oldu 11gün sonra öğrendim rabbim hepimizi korusun bebişlerimizi hayrlısıyla kucağımıza allalım amin

canım listedeki gibi diğer ayrıntılarıda yazki ekleyeyim

canım bi eczaneden gebelik testi alıp yap belki hamişsindir değilsende için rahat eder acaba şüpesi kalmaz rahat rahat ilacını içersin

Hayatta her Şey bızım ıÇın toparlancak bıŞey yok allah hayırlısını nasıp etsın demekkı zamanına varmıŞ daha ınŞallah bıdahakıne bırakmaz benı allahtan hayırlısını ıstedım demekkı hayırlı deĞılmıŞ

evet doru herşey insanlar için işallah bırakmazlar evet vakti zamanı lafı çook doğruymuş

ben incir kürüne başladım sabah akşam içiyom belki kendiliğinden olur diye

inşallah olur hayırlısıyla kendiliğinden gebe kalırım dr zaten ilaçların etkisi davam eder demişti bakalım incir kürüde destek olarak kullanıyom inşallah olur

ben dün kontrele gittim kürtaj kontrolü çok iyi tertemiz dedi işallah bi dahaki hamileliğe düşük olmasın diye ona göre ilaç yazcakmış hamile kalır kalmaz burdasın dedi bi kaç tahlil yazdı bi ara yaptır getir dedi öle işte

merhaba kızlar ben başlıyalı küre 8 gün oluyor ve şuanda psikolojikmidir nedir kasıklarım şiş gibi acaba sizde de olacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…