2009 anne adayları

benimki doğal akışıyla kalsın boşver ben hiçbişe kullanmadım ama yoğurdu çok yerim bak çoook severim

inşallah yine kendiliğinden olcak ama bu sefer sabırsız olmıcak 9 ay sonra gelcek

hesaplıyıcılara göre yumurtlama dönemimdeyim inciride uyguluyorum ama ağrı var bakalım sana etkisi ne olacak şaşırdım valla.

işallah elifcim ışallah seninde kendiliğinden olur ama 9 ay sabreder iaşallah canım

hamile kalmam imkansız daha var adetime 20 gün kadar sende biliyorsundur belkide ilaçların yan etkisidir yada incir yan etki yaptı bana.

allah yardımcınız olsun arkadaslar verecekse rabbım kendılığınden de olur arkadaslar ben inanıyorum buna sizde inanın tüp beebek sonrası kendılığınden bebeği olan arkadasımda var bu arada nasıl gidiyo kızlar

irem naz seni okuduğumda o kadar üzüldümki hiç bişi diyemedim elim gitmedi doğal olmuş ne güzel Allah kısmet etmiş bence zararu yoksa normal yolla deneyin bi arkadaşım da öyle oldu ve sğalıklı yürüyor hamileliği.

epeydir görüşemedık elifçim pek rast gelmıyoz bende pek açamıyom eskısı gibi başım dönüyo bu ara sabahları özellıkle ayakta pek duramıyom

dikkat et kendine penses test tarihine kadar hop oturup hop kalktık sayende artık relax ol ve kendine ve bebeklerine iyi bak olurmu?

selam kıslar
nasılsınız
adım elif her topıge en az bı elıf lazım ama burda da bı ıkı tane war gelıba
bende hamıleyım
transferle olmadı normal sekılde oldu 4 hafta bıttı yarın dr gıdecegız hepınızı opuyorumm
Dün gece gördüm düşümde
Seni özledim anne
Elin yine ellerimde
Gözlerin ağlamaklı
Gözyaşlarını sildim anne.

Camlar düştü yerlere
Elim elim kan içinde
Yanıma gel yanıma anne
ıki yanımda iki polis
Ellerim kelepçede
Beni bul beni bul anne.

Dün gece gördüm düşümde
Seni özledim anne
Gözlerinden akan bendim
Düştüm göğsüne
Söyle canın yandı mı anne

evet elıfçim oda gelısme göstermiş duruyo allahın izniyle canım dün doktora gittik doktor ikiside aynı boytta ve gayet iyi gözüküyo dedi inşallah sağ salım kucagıma alırım bebişlerımı dikkat ediyorum canım merak etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…