2009 anne adayları

sunways tebrik ederim Allah kucağına aldığın günleride göstersin mucize işte hiç ummadığın anda geliyor sağlıkla gelsin kucağını doldursun tebrik ederim.

sunways tebrik ederim Allah kucağına aldığın günleride göstersin mucize işte hiç ummadığın anda geliyor sağlıkla gelsin kucağını doldursun tebrik ederim.

amın tatlım sagolasın
ewet geldı ıste bıtanecıgım
sende warmı :CüvCüv:
allah olayan herkese werır ınsallah

dediğim gibi sadece mide bulantıları başladı azar azar artık ayaktada pek duramıyom özellıkle sabahları ve ikizlerde bulantı biraz daha fazla oluyomuş öyle okudum bakalım yasayıp öğreniceğiz bunları

elifçim bebeklerı sormuşsuncanım gayet iyiler diğeride aynı boyuta gelmış duruyo allahım izniyle oda gelısme göstermiş dün doktordaydım öyle söyledi bu ara biraz hastalanmıştım bugün iyim çok şükür

amın tatlım sagolasın
ewet geldı ıste bıtanecıgım
sende warmı :CüvCüv:
allah olayan herkese werır ınsallah

1.denemede oldu 27 haftalık erken doğum yaptım 4,5 ay yoğun bakımda yaşadı sonrası melek oldu.

2.deneme Negatif 15 gün önce öğrendim...

3.deneme ise kimbilir hangi bahara

sonuca bakarsak ALlah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin ben bu sitede 135 günü rapor ettim hastenede olanları ameliyatını vs... Allah kucağınıza aldığınız günleri göstersin hamile kaldım la bitmiyor olay belki ben acı bi örneğim ama gerçekelride göz ardı edemeyiz...:enbuyukkk:

sunways canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

tesekkurler adaş
ınsallah hepımız saglıcakla alırız kucagımıza
yarın dr gıdıcez bakalım ne olacak
oyle halsızım kı hep yat hep yatherseye degerrr ama

maşallah canım inşallah sağlıcakla doğarlar darısıda benim başıma

inşallah canım aynen bende senın gibiyim canım devamlı yatyom bu ara hastalıktan olsa gerek hayırlı uğurlu olsun senınde hamılelığın arkadasım kaç aylıksın

ah gülüm ah bılmem mıı
hamıle kaldıktan sonra baslıyo asıl sancılar
benımde 9 ay once dusugum oldu
ustelık yıne rıskım cok yuksek erken dogum rıskımde bı o kadar cok
allah yardım etsın
basın sagolsun allah sabır wersın
dılerım allahtan kucagımızı bos bırakmaz ınsallah ezanın yuzu suyu hurmetıne

inşallah elifçim canım çok istiyorum bak göreceksın allahın izniyle senınde bidahakı ay duyacagız hamılelığını sen çalışmalara devam :)

inşallah canım aynen bende senın gibiyim canım devamlı yatyom bu ara hastalıktan olsa gerek hayırlı uğurlu olsun senınde hamılelığın arkadasım kaç aylıksın

canım benım yenı 5 haftalık bı ayı yenı bıtecek cok rısklı bı gebelık dusuk we erken dogum rıskı
allah a sıgınıyorum
senınkı ne kadarlık

her ikiniz adına da üzzüldüm arkadaslar ne umutlar beslıyosun sonra bi anda yok çok acı bişey ben anlayamam belkı sizi ama zor bişey

inşallah sanırım sende riskli gebeleiklere giriyorsun anlattığına göre çok dikkat etmek lazım rahim ağzına,dopplerde kan akışına,kanda pıhtılaşma varmı yokmu bi pipirikli gibi olmak lazım 9 ay boyunca yada hiç biri olmayabilir sonuçta kısmet işi Allah istemedikten sonra hiç bişi olmaz ama tedbiride alalım evet burda da ezanlar okunuyor inşallah Allah herkesin gönlünden geçtiğini versin...Anlatsam roman olur ..keyfine ve dinlenmene bal canım +++ doktoruna güven...

canım aynen bende 5 haftanın içindeyım yenı girdim canım o düşük riski bizlerde de oluyo allah korusun o yüzden devamlı fitil kullanıyorum tabı belkı sizinki biraz daha ileri derecededir bilemem ama üzülme canım bi yakın arkadasım ilk çocugundan sonra 2 kere düşük yapmıştı sonrasında tekrar hamıle kaldı 9 ay boyunca bütün işini eşi gördü ve su anda 2.bebeklerınede kavuştu allah sanada nasıp eder inşallah canım

kızlar birşey soracagım bilenınız varmı ben pek anlamam doktor bana rahım duvarın çok iyi demişti ne anlama gelıyo yanı iyi olmasıyla düşüğe mi engel oluyo demek oluyo aman ne soru sordum ama

kızlar birşey soracagım bilenınız varmı ben pek anlamam doktor bana rahım duvarın çok iyi demişti ne anlama gelıyo yanı iyi olmasıyla düşüğe mi engel oluyo demek oluyo aman ne soru sordum ama

rahım duwarlarının kalınlıgı dusukle ılgılı kalınlıgı ıyıyse dusuk rıskı daha az
ama benım rahımde problem war cıft rahım gıbı bısey amelıyat olmak ıstemıyorum
kısmet olursa boyle olucak yoksa ssımdılık amelıyat ıstemıyorum

allah yardımcın olsun canım o arkadasımında kısalıkmı ne varmış rahmınde ben pek anlamam ondan düşüyomuş bebk tutumamıyomuş çok aşağdaymış öyle canım olunca oluyo işte senın bebek tek mi?

Kızlar benimkide 5 haftalık ama şimdi burda rahim duvarı kalınlığı düşükle ilgili diye bir yazı okuyunca kafam karıştı.Doktorum banada rahim duvarın kalınlaşmış demişti ama o zaman hamile olduğumu bilmiyordum.Ayrıca adet söktürücü progynex kullanmıştım.Bir sakıncası yok düşüğü engeller bu iğne dedi fakat düşük riskinden hiç bahsetmedi.10 günsonra gel kalbini duymaya çalışalım dedi.Ben kramplarım haricinde kendimi gebe gibi hissetmiyorum zaten.Ama belki bebeğin kalp atış seslerini duyarsam ona daha çok yakınlaşabilirim.Şu an hala bir şaşkınlık dönemindeyim.Evde her türlü işimi yapıyorum aslında hatta çok fazla dışarda zaman geçiriyorum şu sıralar.Yani düşük nasıl oluşur rahim duvarı kalınlaşması düşükmü yapar?Kafam karıştı şimdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…