Kızlar benimkide 5 haftalık ama şimdi burda rahim duvarı kalınlığı düşükle ilgili diye bir yazı okuyunca kafam karıştı.Doktorum banada rahim duvarın kalınlaşmış demişti ama o zaman hamile olduğumu bilmiyordum.Ayrıca adet söktürücü progynex kullanmıştım.Bir sakıncası yok düşüğü engeller bu iğne dedi fakat düşük riskinden hiç bahsetmedi.10 günsonra gel kalbini duymaya çalışalım dedi.Ben kramplarım haricinde kendimi gebe gibi hissetmiyorum zaten.Ama belki bebeğin kalp atış seslerini duyarsam ona daha çok yakınlaşabilirim.Şu an hala bir şaşkınlık dönemindeyim.Evde her türlü işimi yapıyorum aslında hatta çok fazla dışarda zaman geçiriyorum şu sıralar.Yani düşük nasıl oluşur rahim duvarı kalınlaşması düşükmü yapar?Kafam karıştı şimdi....
allah yardımcın olsun canım o arkadasımında kısalıkmı ne varmış rahmınde ben pek anlamam ondan düşüyomuş bebk tutumamıyomuş çok aşağdaymış öyle canım olunca oluyo işte senın bebek tek mi?
göğüs acısı,aşırı yeme isteği,erken uyuma...kız daha ne olsun :)) bence süper
baide bana bak yine kramplarım devam edioo bide aşırı iştahım açık :)))
birdeee benim karnım çok şiş yaa gören 4 aylık sanioooo sizlerde böle bişi varmı kızlarrr ??
Canım haklısın ama herkes bir mide bulantısı ,kusmadan bahsediyo bebeğin sağlıklı olmasının işareti diyolar ne bileyim işte insan düşünmeden duramıyo bende niye yok diye,benim karnımda bu arada 4 aylık var çok kötü....Sen ne kadarlık hamilesin cnm bu arada?
Tüp bebiş hamileleri bende transferin 21.günündeyim ama sat'a göre 5. hafta yazıyor hamileliğim, cumartesi keseyi gördük haftaya yine gidicem dr'um kese kaybolabilirde bitane daha çıkabilir hiç belli olmaz dedi size böyle bişey dendimi...Birde ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya sadece göğüs acısı,aşırı yeme isteği,birde erkenden uykum gelio başka hiç belirti yok ne mide bulantısı ne baş dönmesi sizde neler oluyor?Acaba bunlar için erken mi daha?
öncelikle hayırlı olsun belirtilerin için henüz erken ayrıca herkeste farklı sanrım benimde 5 haftalıkken iki kese görünmüştü 8 haftalıkken 3 kalp atışı gördük süpriz olabiliyor :)) kaydirigubbakcemile3
Kızlar ya çok üzücü bi haber okudum SEREN SERENGİL 6 aylıkmış erken doğum yağmış bebiş 400 gr mış yaşama mücadelesi veryomuş ona dua ederseniz çok sevinirim bende o minik kalbi dayansın diye dua ediyom umarım Allah anasına babasına bağışlar yaaaa
maalesef seren kaybetti bebeğini bu sabah bu 3.bebeği imiş hala hüznümü atamadım.ilaçlarla uyutuluyormuş seren çeken bilir ben gibi...
YAAAAAAAAAA gerçektenmi evet ya 3 oldu onunda kanda pıhtılaşma ve tansiyon sorunu varmış ahhh çoook üzüldüm ya Allah sabır versin ....
şerifecim sana ne oldu yaaa ben de kaybettimde 4 haftalıktı ve inaqn çoook zordu benim içinde yaaa:1no2:
bende 27 haftalık doğum yaptım 4,5 ay yoğun bakımda savaş verdi 8,5 ay öncede kaybettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?