2009 anne adayları

kanda pıhtılaşma varmış iş işten geçtikten sonra araştırılsa ne olur araştırılmasa vay gidene demişler.:enbuyukkk:

Canım ya ne yapcan çok üzücü ama:teselli: en azında nedeni bulunmuş ya Allah bi dahakini sana sağlıkla kavuştursun güselim

canım sizler için hep duacıyı ayrıca serene çok üzüldüm kızcağız iki seferdir aynı şeyler oluyor yarabbim sabır versin kıza yaa bizde hep bu endişelerle bir hamilelik geçiriyoruz..benim için 3,cüz süpriz oldu kızlar sevinemedim çünki benim normalde rahmim küçüktü ve ikiz bile tehlikeliydi doktor şu an normal demişti ama erken doğum gibi risklerim var demişti bir kaç hafta sonra 3 tane görünce biri çok küçük kendiğinden düşer düşmesse redüksiyon yapalım dedi yani sonlandırcaklar kapasitem almazmış ayrıca 8 haftalık yavrularım 6 haftalık gibiler iki hafta geriden geliyolar gelişemiyorlar böyle olunca çok zor bir karar oluyor benim için ama mantıklı yakşacağım doktorum ne derse onu uygulayacağım hayal kurmanın alemi yok içinde bulunuğum durumum belli....
AYRICA hamilelik belirtilerim transferden sonra nefes daralmam oldu ama ben yumurta toplarken yedğim sakinleştirici iğneden biliyordum o iğne bnim nefesimi kesmisti 1 dakikalığına o bende korku gibi kaldı sanırım kasıklarımda ağrı vardı ama sonuçta orayada işlem yaptılar iğnelerle yumurta topladılar sık sık idarar çıkıyordm çünki çok fazla su içiyordum :)))) belirtim yok diye üzülmeyin

nil ya kıs üçünü de doğurmıycanmı yani ayyy ya Allahım ya bu işler çok garip ya bak şimdi üzüldüm ya nese işallah o bitane si sağlıkla kalır ya şimd,i işallah yanlış yazmamışımdır tam anlıyamadım şimdi 2 tanesinimi alcaklar rahmin küçükse

ben haziran gibi düşünüyorum bana kalırsa hemen istiyomda dr ilaçların etkisi devam ederse bu ay kendiliğinden olabilir dedi bende incir kürü uyguluyorum inşallah hayırlısıyla olur olmazsa mayısta gitcem hazirandada dondurulmuşlarla başlıcaz

kızlar yaaa bu topikte bir cansızlık var, Elif azcık canlandır ortalığı,sen olmayınca kimse gelmiyo topigimize, hamile arkadaşlar terketti bizi zaten.. buarada sefda da hamileydi ama kaybetmiş bebeğini, kese oluşmamış, çok üzüldüm,başka bir topikte rastladım ona bugün, belki haberiniz vardı ama ben haber vereyim size de dedim..

iim canımm ama bügün ağrılarım fazlaydıı sabahtan... bebişlere gelince yarın 2.testim var ilk değerim 523 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkıcak...

hayırlısı olacak inşallah egeli, iyi haberlerini bekliyoruz, 523 olduğuna göre ikizler geliyo anneleri..

tedaviye ara veren arkadaşlar incir kürüne başlayalımmı ne dersiniz benim bugun 7. gün incir kullanalı tedavi olduğum zamanki gibi kasıklarda sancı hissediyorum sanki bu incir kürü işe yarıyo gibi hadi hep beraber deneyelim bakalım incirle hamile kalan olcakmı

ÖZLEMMUTLU........transfer=21 mart.................test tarihi=2 nisan....................................................yeditepe .............................................................................sonuç=:CüvCüv: :teytey:

EGELİİ..................transfer=21 mart.................test tarihi=3 nisan................kısa protokolle..............özelege TBM..........tüplerde sorun..........................................sonuç=:CüvCüv: :teytey:

SEDA YILDIZ..........transfer=26 mart................test tarihi=7 nisan.................dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

MULTİTEL..............transfer=31 mart................testtarihi=12 nisan............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

CANBEBEK...........transfer=31 mart................test tarihi=12 nisan...............uzun protokolle..............kıbrısTBM............eş kaynaklı.....................3.deneme...........sonuç=?

BABUBA26...........transfer=2 nisan.................test tarihi=14nisan...............kısa protokolle..............anadolusağlık............................................1.deneme...........sonuç=?

DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................dondurulmuşlarla.............smyrna art...........polikistikover..................2.deneme............sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

MONA ROSE.........?????????????................????????????????...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................2.deneme...........sonuç=?

Elifcim ben incir kürünü anlatıldığı gibi ilk 21 gün yaptım şimdi ara verdim tekrar 21 güne başlayacağım.. acaba 2 ay yapmak yeterli mi? benim tedavim daha haziranda buarada 21 gün daha devam edeceğim ya ama sonra hazirana kadar bekleyeceğim tedaviye kadar etkisi geçer mi?

elifcim bişey soracağım ben bu incir kürünü bilmiyorum ne işe yarıyor ve nasıl yapılıyor bana detaylı anlatırmısın bende bir iki ay ara vereceğime göre belki işe yarayan bir formüldür belkide tedavisiz kavuşuruz bebeklerimize.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…