2009 anne adayları

bende haziranda başlıcam canım ama hiç bilmiyorum benim umudum tedaviye kadar kendiliğinden olması sen uygularken bi değişiklik hissettinmi

biraz kasıklarımda ağrı ve vücudumda genel bir şişkinlik hissettim, bu 7 gün arada hepsi yokoldu şişliklerin sanki, şimdi tekrar başlayacağım yarın.. kendiliğinden olsa ne kadar güzel olur Allahım..

benimde 12.günüm incir kürünü uygulayalı bende de şişlikler var sanki yumurtalarımı hissediyorum ara sırada ağrı oluyor sizler de de aynısı olmuş demekki bi faydası var.

ben bu havuçlu olanı hiç denemedim onu da yapmamız gerekiyor mu?
buarada Multi 12 nisanda sonucun değil mi? Can bebek de 12 nisan sanırım hadi hayırlısı olsun arkadaşlar.. iyi haberlerinizi bekliyoruz

buarada Multi 12 nisanda sonucun değil mi? Can bebek de 12 nisan sanırım hadi hayırlısı olsun arkadaşlar.. iyi haberlerinizi bekliyoruz

evet canım 12 nisanda canbebekle beraber sonuç alcağız inşallah güzel haberlerle geliriz hihoyyyt

Amın canım ınŞallah barı sen hamıle kal gÜzel bebıŞlerın olsun bızde sevelım

benimde 12.günüm incir kürünü uygulayalı bende de şişlikler var sanki yumurtalarımı hissediyorum ara sırada ağrı oluyor sizler de de aynısı olmuş demekki bi faydası var.

valla bende kasıklarımda sancı hissediyorum sanki yumurtalar büyüyo gibi bi dr a gitsem söylicem işe yarıyo yada yaramıyo diye ama bizimki izin vermiyo dr a gidince sitres yapıyormuşum bende pacos varya yumurtalar büyümüyo zaten büyüdüyse işe yarıyo demek

bende daha havuçluyu yapmadım ama yumurtayı çatlatmak içinmiş adetin 14. günü yaparım heralde bende

elifcim ayrıntılı bilgi için saol.bu arada niye haraketsiz burası yokmu yeni haberler.valla öyle alıştımki işten gelince hemen oturuyorum bilgisayar başına.

bişey daha aklıma takıldı şimdi bu incir kürü eş kaynaklı sorunlar da işe yaramaz sanırım dimi.bizim sorun eşim de de.(

yok canım ama yumurtaları çoğaltıp şansımızı arttırıyormuş

valla canım arka arkaya kötü haberleri alınca çok kötü oldum hergün bi gebelik sona eriyor ne yazcağımı bile bilmiyorum ne desem boş o yüzden durağan şimdi ama inşallah bir kaç güne toparlanıp yeniden yola devam

slm arkadaşlar ben de incir kürüne başlamaya karar verdim bakalım neolcek.Bu arada karmakarışık oldum aslında yeni bi topik açiym diyordum ama sorun şu geçen ay(Şubat)26sında adet oldum hatırlayan vardır belki tüp bebek denemem olmuştu(kontrolsüz çatlamadan dolayı negatif sonuç) martın 12sinde yumurtalar toplanmıştı yine de ama transfer yapılamadı.Buraya kadar herşey normal ayın 14ünde kanamam başladı yaklaşık 7 gün sürdü adet olmuş gibi.Neyse 24ünde adet olmam gerekiyodu ama şu gün oldu hala tık yok belirtisi de yok ki benim bu yaşıma kadar hiç gün bile sekmemiştir dün test de yaptım acaba mı diye o da negatif.Doktora da gitmek istemiyorum zaten merkez Adana'da ben Antep'teyim burdaki doktoruma da gitmek istemedim.
Baya uzun oldu ama böyle bişey yaşayan oldu mu arkadaşlar lütfen yardım...

geçmiş olsun kadris ilginç yaşadıkların sanırım idrarda baktın teste belki bi mucize sanada kanat çırpmıştır inşallah öyledir biraz daha geçsin olmazsan kanda baktırırsın...incir kürüne başlaman iyi olmuş bi fayda olmasa bu kadar insan sonuc alamazdı herhalde başarılar arkadaşım...

Sağol canım evet idrarda baktım gerçekten ilginç birsürü topiğe baktım böyle bişey yaşayan yok ya da ben görmedim.Aslında testi de yapmak istememiştim ama malum bahar temizliğine başladım geç buldum tez kaybettim olmasın diye bi umut yaptım işte.Ama adet olmam gereken günden en az 12 gün geçti idrarda çıkmaz mıydı?Ayy düşünmiyim diyorum olmuyo işte haftasonunu bekleyip bi kan testi yaptırsam iyi olcak galiba...

anlıyorum telaşını ve çok haklısın ama sakın üzülme olurmu bişi çıkmazsa...

bi yerlerde okumuştum ilaçlardan da sapabiliyormuş ,inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur...unutma ki yalnız değilsin...hepimiz aynı dertteniz...

tüp bebek tedavisinden sora bi kaç gün gecikmeler yaşanabilir telaş etme bende normalde 28 günde bi olurdum tedaviden sora 33 gün sora olmuştu

kızlar bugün morelim çok bozuk transferimin 9. günü azar azar kendime peçete sürdükce kahverengimsi kan geliyo ne demek bu tutunmadılar herhalde

tutunma belirtisidir o kahve renk belin ağrımıyo demi çabuk yas heyecanı ben yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…