Elifcim ben incir kürünü anlatıldığı gibi ilk 21 gün yaptım şimdi ara verdim tekrar 21 güne başlayacağım.. acaba 2 ay yapmak yeterli mi? benim tedavim daha haziranda buarada 21 gün daha devam edeceğim ya ama sonra hazirana kadar bekleyeceğim tedaviye kadar etkisi geçer mi?
ben bu havuçlu olanı hiç denemedim onu da yapmamız gerekiyor mu?
buarada Multi 12 nisanda sonucun değil mi? Can bebek de 12 nisan sanırım hadi hayırlısı olsun arkadaşlar.. iyi haberlerinizi bekliyoruz
biraz kasıklarımda ağrı ve vücudumda genel bir şişkinlik hissettim, bu 7 gün arada hepsi yokoldu şişliklerin sanki, şimdi tekrar başlayacağım yarın.. kendiliğinden olsa ne kadar güzel olur Allahım..
benimde 12.günüm incir kürünü uygulayalı bende de şişlikler var sanki yumurtalarımı hissediyorum ara sırada ağrı oluyor sizler de de aynısı olmuş demekki bi faydası var.
ben bu havuçlu olanı hiç denemedim onu da yapmamız gerekiyor mu?
buarada Multi 12 nisanda sonucun değil mi? Can bebek de 12 nisan sanırım hadi hayırlısı olsun arkadaşlar.. iyi haberlerinizi bekliyoruz
kızlar bugün morelim çok bozuk transferimin 9. günü azar azar kendime peçete sürdükce kahverengimsi kan geliyo ne demek bu tutunmadılar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?