2009 anne adayları

ben bak o olmadı olmayınca çok üzülmüştüm genelde o renk te olanların hepsi hamile kıssss yapsana testi çıkarrrr

normalde olmuyoda ........tüpte illa o belirti olyomuş hep yazanlardan okudumm

kahverengi tarzındaysa iyiye işaret teleşlanma ve strese girme ayrıca çok merak ediyorsan bi kan testi yaptırabilirsin...umaırm herşey gönlünden geçtiği gibi olur.

yarın gidip kan testi vercem ozaman belli olur ama ben ümidimi yitirdim yok bence bebeklerimi kaybediyom

yarın gidip kan testi vercem ozaman belli olur ama ben ümidimi yitirdim yok bence bebeklerimi kaybediyom

YAAAAAAAAAA OOOOF evde test vardır dimi:jeyyar:hadi yap bekliyom ölümü öp kıs yap ne olur hadi kimse bilmeden ilk ben kutluycam seni hadi NE OLUUUR

ohoooo sen böyle yaparsan olmaz ..yüzdün yüzdün kuruğuna geldin negatif düşünce negatifi çağırıyor bizzat ben yaşadım lütfen sakin ol ve hemen kan testi ver ha bugün ha yarın bugününü stresle geçirme lütfen o kadar çaba verdin böyle kolayca atmazsın bizler yanındayız unutma...

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bak benim gibi hep çılgın olcanız böle azcık delüüüüüdelikafaduldenkafamçokkarıştı

yapppppppppppppptııııııııııınmııııııııııııııı MUUUUUUUUUUULLTıııııııııııııııııııı

YAAAAAAAAAA OOOOF evde test vardır dimi:jeyyar:hadi yap bekliyom ölümü öp kıs yap ne olur hadi kimse bilmeden ilk ben kutluycam seni hadi NE OLUUUR

canım inşallah tmm morelimi bozmuyacam evde test yok aslında alsam çıkarmı

iremcim canım test yok sonra gidip eczaneden alırım yapınca sana haber veririm canım

tamam olsun ben yemeğe çıkyom BANANE BANANE ilk seni ben kutlucammm şimdiden yazayım ben şimdi taaa 1.30 gelcem TEBRıııııııııııKKLEEEEEEEEEEER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…