2009 anne adayları

genelde belli olmaz multi ben 10.gün öğleden sonra yaptığımda çokkk silikti ancak kanda çıkar hemen pes etme lütfen...

canım bilmiyorum ben 10.gün yapmıştım 2.çizgi silik çıkmıştı idrar testınde bellı olmayabılıyomuş bekle bakalım biraz daha kan testını canım

9. günde genelde idrarda çıkmıyor kanaman devam ediyor mu?Geçenlerde mambaanında benzer bir kanması olmuştu.Morali bozulmuştu ama şimdi hamile.Umutsuz olma ve yarın kandan baktır.ınşallah hamilesindir

9. günde genelde idrarda çıkmıyor kanaman devam ediyor mu?Geçenlerde mambaanında benzer bir kanması olmuştu.Morali bozulmuştu ama şimdi hamile.Umutsuz olma ve yarın kandan baktır.İnşallah hamilesindir

canım kanama şeklinde değil sadece wc ye gidince kendimi sildiğimde geliyo okadar başka yok şuan inşallah daha da fazlalaşmaz kan testini bekliyeceğim senağlama

canım kanama şeklinde değil sadece wc ye gidince kendimi sildiğimde geliyo okadar başka yok şuan inşallah daha da fazlalaşmaz kan testini bekliyeceğim senağlama

multişim ya dur hemen başlamış ağlamaya ya erkek çocuk olunca test geç cevap veryomuş dur bak sen gör yarın çıkcak ya:1hug:

kızlar bende asırı derecede mide bulantısı basladı 2 gündür bişey yiyemıyom herseyden tıksınıyorum bebişlerimi besleyemıyorum diye çok üzülüyorum

Bak elifinde testten sora çıktı gerçi sen işallah kaybetmezsin canım yarına işallah çıkacak

multişim moral bozmak yok canım hamilesin işte daha ne belirti olsun sana hı apaçık ipucun gelmiş kahverengi olunca tutunma kanaması oluyor

evet canım arkadas doğru söylüyo bazen testler geç cevap verebılıyo ona bakarsan bi arkadas benım gibi idrar testınde 2.çizgiyi görmüş yanı ıdrar testı pozitif çıkmış sonra kan testınde negatıf çıkmış böyle olanda oluyo gittiğim hastanede kı laborant bayan söyledı hatta bende idrar testımın pozitif olduğunu gösterdığımde bana inanmayın böyle idrar testlerıne bi kişi daha geldı senın gibi kan testınde negatıf çıktı dedi okadar moralım bozulmuştu kı anlatamam ama sonra allahıma sükürler olsun gercekten pozitifmiş inanamadım o yüzden hemen üzülme derım

tenk yu şekerim bencede kanıtın gelmiş anacım inanmıyo kısss sen yarın gelcen ya böle 32 diş gösterisi edcen sevinçten o zaman ben sana sorarım multi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…