şimdi wc den geliyom baktım hiçbişey yoktu
iremcim belim falan ağırmıyor
ya kızlar ben çok kötüyüm sanki heran adet olucam gibi ağrılarım var hiç ümidim yok kesin biliyorum ben hamiş değilim ama yinede kan testi yaptırdım bu gün saat 4,5 gibi çıkıcak ama ben zaten kan testini yaparken orda bir güzel ağladım içimi döktüm
canım morelini bozma lütfen bugün kaçıncı günün inşallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:
canım benimde tedavideki gibi sancılar oluyo ama bilmiyorum inşallah hamiş kalırız bu ay
heja ağrılar için endişelenme canım
tutunma ağrıları da olabilir
Allah hayırlısı ve sağlıklısı ile dualarımızı kabul eder inşallah
Hejacım,bak dün de yazdım,inan o kadar tiz adet ağrısı yaşadım ki,her an tuvaletteydim ha oldum ha olucam diye,ama hamileydim işte:CüvCüv:inşallah canım öyledir bakalım görücez inşallah ben yanılıyorumdur şuan test yaptığımdan hiç kimsenin haberi yok daha iki gün sonra yapıcam diye biliyor ailem az önce teyzem aradı nasılım diye sordu benle birlikte gün sayıyorlar iki günün kaldı dedi bende evet dedim kan tahlili yaptırdğımı söylemedim çünkü daha çok stres olurum diye
Hejacım,bak dün de yazdım,inan o kadar tiz adet ağrısı yaşadım ki,her an tuvaletteydim ha oldum ha olucam diye,ama hamileydim işte:CüvCüv:
Nooolur sıkma canını,bebişlerine zarar verirsin:teselli:
canım evet bana dün de moral verdin tam düzeliyorum derken çok kötü sancım başlıyor ya sabah yataktan sancıyla uyanıyorum inşallah sen haklısındır inşallah boş yere kuruntu yapıyorumdur ama zaten negatif çıksada çok şaşırmam bu gün ağladığım kadar ağladım zaten testeğin için çok sağol allahım sana yavrunu bağışlasın sonucu öğrenmeme iki saat kaldı rabbim hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?