2009 anne adayları

multımelcım nasılsın kac gunun kaldı test yapmana canım sonucu alınca bıldır canım kocaman optum kahvemsı akıntıda normal ben adet oldum sanmıstım megerse hamıleymısım takılma canım kocaman optum seni

canım sendedemi aynısı olmuştu bi geliyo bi kesiliyo anlamadım bende canım çok korkuyorum yoksa bebişlerim beni bırakıyolarmısenağlama

yarın 10. günüm diyorumki bi test yapayım bakalım çıkacakmı

kızlar ne olur kusura bakmayın sonucum çok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm

multitel canım bence de sen hamilesin yerleşme kanaması gibi anlattıkların umarım yarın güzel haberler veririsin dua ediyorum arkadaşım sana.

buradaki bu heyecan benide heveslendiriyor acaba bu ay iş filan demeden bende dondurulmuşlarla denesemmi offfff bu ne zor bir durum.daha işe gireli 10 gün oldu.

çok sağolun kızlar rabbim bu yolda emek veren herkese hayırlı bebişler nasip etsin

tebrikler canim. saglikli ve mutlu bir 9 ay gecir insallah! ayni siralarda doguracagiz :)

:teytey::teytey:

çok sağol canım inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız evet aynı zamanda allah nasip ederse kucağımıza alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…