2009 anne adayları

canım inşallah
elifcim kan testini sen nerde yaptırdın bide ücreti ne kadar

canım ben devlet hastanesinde yaptırdım para vermedim ama daha önce alsancakta bi labaatuarda yaptırmıştım oda 15 liraydı aslında şifaya gittim daha çabuk olsun diye 45 lira dedi oda yina sıra bekleniyo alsancakta hiç beklemeden direk kan verdim 15 lira sonucu ben bekledim ama beklemenize gerek yok biz haberdar ederiz de demişlerdi

bişey daha aklıma takıldı şimdi bu incir kürü eş kaynaklı sorunlar da işe yaramaz sanırım dimi.bizim sorun eşim de de.(

oferta incir kürünü kendine, keçi boynuzunu eşine yapacaksın ve eşinde de işe yarayacak böyleceeeee, sonra da kür ev haline dönüşecek ev bizimki gibi, heryanda bir tencere kür kaynıyor:lepi:

heja tebrikler, biraz geç kaldım ama tebrik ederim, sağlıkla 9 ay sonra meleklerini kucağına alırsın inşallah..

Multi iyi haberlerini bekliyoruuuuuuz

BebıŞ ıstıyoruzz
buralardamısın
merhaba dÜn ben selman beye gıttım sen selman beye yaptırmıŞtın dımı
benım regle Öncesı lekelenmeler olur onu sÖyledım lekeler baŞlayınca gel dedı Şımdı benım ılk tÜp denemem olacak neler yapıyorlar nasıl bır sÜreÇ canım eĞer mÜsayıt olursan yazarmısın ÇÜnkÜ tÜp bebek hakkında hıÇ bılgım yok nasıl bır yol ızlemem gerekır sanırım bana kısa protekol uygulayacak selman bey bunun aŞamalarını bılıyormusun
canım Şımdıden teŞekkÜrler

multiden haberi olan varmı arkadaşlar ya hiç haber yok umarım kötü bişi olmamıştır

keçi boynuzunu da kaynatıyormuyuz tam olarak nasıl yapılıyor bana açıkca yazarmısın denemekte fayda var bence

Kızlar üzgünüm hamile değilim. bugün kan testi yaptırdım 10. gün sonuç: 0,5

canım evet bende selman beye gittim.çok memnun kaldım.selman bey ve aysun hanım çok süperler.canım adetin 14.günü gittim.göbekten iğne veryor.önce baskılıyor. yani tüp bebk aşamasında yumutalar çatlamasın diye.sonra sana başka igne daha veriyor oda yumurta geliştirici. tabii adetin 3.günü
vuruyorsun. ama sakın korkma hiç acıtmıyor. kendini şimdiden strese sokma.inna hamile kalınca hepsini unutuyorsun.benim bu süreç biraz uuzn sürdü. bana verilen baskılayıcı iğne adet olmamı engelledi. aradan 20 gün geçti ben hala olmadım.selman bey bana söktürücü verdi. 1 hafta sonra oldum ve yumurta geliştiriciye başladı 1 hfta yaptıktan sonra beni 2 şubaat yumurta toplamaya aldılar.o günün akşamına çatlatma iğnesi veriyorlar. ben evde yapılandan aldı. yumurta toplamadan korkma anestesi altında oluyor...hiç bir şey hissetmiyorsun. yani benim sancım falan olmaddıı çıktıktan sonra..ayrıca yumurta toplandıktan sonra sana jel ve aspirin verecek bunların zamanlarını kaçırmamaya dikkat et.yumurta toplamadan 1 gün sonra arife hanım arıyor şu kadar döllendi diye. ama ertesi gün aramıyorlar. ve 3.gün arıyorlar......ve sonnn artık seninle bebişler. ben yine anestesi istedi. ekstra bilgineeeee...bana 4 tane transfer ettiler. ve 12 gün sonra test:)en heyecanlı kısımmmm..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:test yaptık aysun hanım tek dedi.usg de 2 tan egöründüü.. ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ELİ AYAĞI DÜZGÜN BEBİŞLER VERSİN.ÖNCE SİZLERE SONRADA BANA...
sormak istediklerini sorabilirsin.ayrıca özlemde var oda beylikdüzü medicanada ve oad HAMİLEEE

keçi boynuzunu da kaynatıyormuyuz tam olarak nasıl yapılıyor bana açıkca yazarmısın denemekte fayda var bence

Oferta , benim yaptığım kür de bu şekilde ama ben buraya kopyaladım nasıl yapılacağını ibrahim saraçoğlunun sitesinden, bu kür sperm sayısını ve kalitesini artırıcı olarak geçiyor,istersen o siteden de inceleyebilirsin.. bitkilerle bu işleri çözeceğiz galiba yakında hepimiz
Keçi boynuzu kürü:
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

(Biz bittikçe hemen kaynatıyoruz, yani nerdeyse gün aşırı taze hazırlanmış oluyor, bol şans.. Allahım hepimizi meleklerimize sağlıkla kavuşturur inşallah..)

:1shok:
Multi, Allah hayırlısını versin, en kısa zamanda inşallah bebişlerine sağlıkla kavuşursun, çok üzüldüm, nedense senden iyi haber duyacağıma çok inandırmışım kendimi, o yüzden şaşırdım ve üzüldüm ama hayırlısı olsun, demek ki daha zamanı gelmemiş.. kendine iyi bak..:1shok::çok üzgünüm:

Kızlar internetten hiç kırmızı ginseng'e bakan oldu mu? sperm sayısını artırıyormuş.. faydalıya benziyor..

Merhaba
benim de 2. Tüpbebek denemem 2 embriyom oluştu

pazartesi transfer olucak

inşallah bu sefer kavuşuruz bebişlerimize

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

derviş canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. bende deneyeceğim en kısa zamanda.allah hepimizin yardımcsı olsun

kızlar bebişlerimin cinsiyeti belli olduuu 2 side erkek... allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsinnn

arkadasım tebrık ederım allah analı babalı büyütsün inşallah kaçıncı ayında bellı oldu arkadasım bende ikiz beklıyom da allah nasıp ederse

sağol canım hepimiz için geçerli... 12 haftalıkta öğrendim....allah analı babalı büyütsün canım herkesinbebişlerini

canım üzülme sende incir kürüne başla kocişde keçiboynuzu kürü uygulasın bak kendiliğinden olcakcanım üzülme

kızlar bebişlerimin cinsiyeti belli olduuu 2 side erkek... allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsinnn

çok güzel ya allah analı babalı büyütsün sağlıcakla doğsunlar sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısıda bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…