canım inşallah
elifcim kan testini sen nerde yaptırdın bide ücreti ne kadar
bişey daha aklıma takıldı şimdi bu incir kürü eş kaynaklı sorunlar da işe yaramaz sanırım dimi.bizim sorun eşim de de.(
oferta incir kürünü kendine, keçi boynuzunu eşine yapacaksın ve eşinde de işe yarayacak böyleceeeee, sonra da kür ev haline dönüşecek ev bizimki gibi, heryanda bir tencere kür kaynıyor:lepi:
heja tebrikler, biraz geç kaldım ama tebrik ederim, sağlıkla 9 ay sonra meleklerini kucağına alırsın inşallah..
Multi iyi haberlerini bekliyoruuuuuuz
Kızlar üzgünüm hamile değilim. bugün kan testi yaptırdım 10. gün sonuç: 0,5
canım evet bende selman beye gittim.çok memnun kaldım.selman bey ve aysun hanım çok süperler.canım adetin 14.günü gittim.göbekten iğne veryor.önce baskılıyor. yani tüp bebk aşamasında yumutalar çatlamasın diye.sonra sana başka igne daha veriyor oda yumurta geliştirici. tabii adetin 3.günüBebİŞ İstİyoruzz
buralardamısın
merhaba dÜn ben selman beye gİttİm sen selman beye yaptırmıŞtın dİmİ
benİm regle Öncesİ lekelenmeler olur onu sÖyledİm lekeler baŞlayınca gel dedİ Şİmdİ benİm İlk tÜp denemem olacak neler yapıyorlar nasıl bİr sÜreÇ canım eĞer mÜsayİt olursan yazarmısın ÇÜnkÜ tÜp bebek hakkında hİÇ bİlgİm yok nasıl bİr yol İzlemem gerekİr sanırım bana kısa protekol uygulayacak selman bey bunun aŞamalarını bİlİyormusun
canım Şİmdİden teŞekkÜrler
keçi boynuzunu da kaynatıyormuyuz tam olarak nasıl yapılıyor bana açıkca yazarmısın denemekte fayda var bence
kızlar bebişlerimin cinsiyeti belli olduuu 2 side erkek... allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?