bende artık 2009 anne listesine katıldımmmm..... HAMİLEYİM ARKADAŞLAR...... değerim 397,50......
bende artık 2009 anne listesine katıldımmmm..... HAMİLEYİM ARKADAŞLAR...... değerim 397,50......
elifcim benim değerim 1500 sence benimkii neee hihoyyyt
elifcigim beni de eklemişsin teşekkür ederim yalnız orada eksiklikler gördüm,yeditepe üniversitesinde endometroizis den dolayı tüp bebek denedik, benim 21 martta tranferim oldu,2 nisanda sonuç aldım, 1.tüp bebek denemem allah isteyen herkese nasip etsin
maşallah canımvalla ikizde olabilir üçüzde bana göre ama bu değerler tek değildir maşallah çok güzel çıkmış
canım evet bende selman beye gittim.çok memnun kaldım.selman bey ve aysun hanım çok süperler.canım adetin 14.günü gittim.göbekten iğne veryor.önce baskılıyor. yani tüp bebk aşamasında yumutalar çatlamasın diye.sonra sana başka igne daha veriyor oda yumurta geliştirici. tabii adetin 3.günü
vuruyorsun. ama sakın korkma hiç acıtmıyor. kendini şimdiden strese sokma.inna hamile kalınca hepsini unutuyorsun.benim bu süreç biraz uuzn sürdü. bana verilen baskılayıcı iğne adet olmamı engelledi. aradan 20 gün geçti ben hala olmadım.selman bey bana söktürücü verdi. 1 hafta sonra oldum ve yumurta geliştiriciye başladı 1 hfta yaptıktan sonra beni 2 şubaat yumurta toplamaya aldılar.o günün akşamına çatlatma iğnesi veriyorlar. ben evde yapılandan aldı. yumurta toplamadan korkma anestesi altında oluyor...hiç bir şey hissetmiyorsun. yani benim sancım falan olmaddıı çıktıktan sonra..ayrıca yumurta toplandıktan sonra sana jel ve aspirin verecek bunların zamanlarını kaçırmamaya dikkat et.yumurta toplamadan 1 gün sonra arife hanım arıyor şu kadar döllendi diye. ama ertesi gün aramıyorlar. ve 3.gün arıyorlar......ve sonnn artık seninle bebişler. ben yine anestesi istedi. ekstra bilgineeeee...bana 4 tane transfer ettiler. ve 12 gün sonra test:)en heyecanlı kısımmmm..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:test yaptık aysun hanım tek dedi.usg de 2 tan egöründüü.. ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ELİ AYAĞI DÜZGÜN BEBİŞLER VERSİN.ÖNCE SİZLERE SONRADA BANA...
sormak istediklerini sorabilirsin.ayrıca özlemde var oda beylikdüzü medicanada ve oad HAMİLEEE
kızlar benide eklermisiniz listeye transfer 6 nisanda yapıldı.18 nisan da test yaptıracam.Medicana Internatıonal de tedavi oldum.Aysun hanım'ın hastasıyım.Ama transferimi Selman beyle beraber narkoz vererek yaptılar.
elifcim merhaba!! uzun süredir yoktum. listeye kendini de eklemişsin dondurulmuşlar için. benim doktorum üçüncü adetten sonra devam edecez dedi. merak ettim sen mi hemen olmasını istedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?