2009 anne adayları

bende artık 2009 anne listesine katıldımmmm..... HAMıLEYıM ARKADAŞLAR...... değerim 397,50......

ÖZLEMMUTLU........transfer=21 mart.................test tarihi=2 nisan................uzun protokkolle.............yeditepe ..............endometroizis ..............1.deneme............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

EGELİİ..................transfer=21 mart.................test tarihi=3 nisan................kısa protokolle..............özelege TBM..........tüplerde sorun................1.deneme.............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

SEDA YILDIZ..........transfer=26 mart................test tarihi=7 nisan.................dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

MULTİTEL..............transfer=31 mart................testtarihi=12 nisan............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=senağlama :1hug:

CANBEBEK...........transfer=31 mart................test tarihi=12 nisan...............uzun protokolle..............kıbrısTBM............eş kaynaklı.....................3.deneme...........sonuç=:CüvCüv: :teytey:

BABUBA26...........transfer=2 nisan.................test tarihi=14nisan...............kısa protokolle..............anadolusağlık............................................1.deneme...........sonuç=?

DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................dondurulmuşlarla.............smyrna art...........polikistikover..................2.deneme............sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

MONA ROSE.........?????????????................????????????????...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................2.deneme...........sonuç=?

Son düzenleme:
elifcigim beni de eklemişsin teşekkür ederim yalnız orada eksiklikler gördüm,yeditepe üniversitesinde endometroizis den dolayı tüp bebek denedik, benim 21 martta tranferim oldu,2 nisanda sonuç aldım, 1.tüp bebek denemem allah isteyen herkese nasip etsin

amin canım

elifcigim teşekkür ederim benim de sana bir sorum var benim 12.gün değerim 233, 14.gün değerim 536 sence benim sonuçuma göre çoğul gebelik mi vardır ne dersin

canım çok teşekkür ederim
sanıyorum ki benim kısa protekol olacak yaşım ilerlediği için selman bey önce lekelerim gelince geleceksin hap vereceğim dedi sonrasında iğnelere başlayacağız dedi ben geçen sene kendiliğinden hamile kalmıştım yaşımda 39 yani artık en kısa zamanda yaptırmam gerekli
her aşamada selman bey yanımızda oluyor mu ? sperm burda mı veriliyor başka yere mi yönlendiriyorlar ? bide transfer den sonra nelere dikkat etmek gerekir ? bazıları çok zor diyor sence korkmalımıyım bide benden çok fazla yumurta toplayamayacak gibi geliyor en fazla 3 - 4 tane dedi sence şansım ne olur ? ay o kadar çok şey sormam lazım ki sseni boğduğumu biliyorum kusura bakma canım
görüşmek üzre
he bide belirtin oldumu senin ?

kızlar listeye benide ekleyin transfer 28 mart,test 9 nisan ren tüp bebek merkezi bursa 2.deneme ve sonuc hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kızlar benide ekleyin trasfer 28 mart test 9 nisan ren tüp bebek merkezi bursa 2.deneme tüp bebek az sperm ve sonuc hamileyiiiiiiim:CüvCüv:

elifcim merhaba!! uzun süredir yoktum. listeye kendini de eklemişsin dondurulmuşlar için. benim doktorum üçüncü adetten sonra devam edecez dedi. merak ettim sen mi hemen olmasını istedin?

kızlar benide eklermisiniz listeye transfer 6 nisanda yapıldı.18 nisan da test yaptıracam.Medicana Internatıonal de tedavi oldum.Aysun hanım'ın hastasıyım.Ama transferimi Selman beyle beraber narkoz vererek yaptılar.

bende artık 2009 anne listesine katıldımmmm..... HAMİLEYİM ARKADAŞLAR...... değerim 397,50......

tebrkler hayırlı olsun yanlız değerin benimki gibi olmuş üçüz bu sanki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

5, haftada 2 kese görünüp sonra 3 tane kalp atışı görürsen şaşırma :roflol: :roflol: benimde öyle olmuştu...

Tedaviye devam eden yeni arkadaşlara hakkınızda hayırlısı olsun inşalahh dualarınız kabul olur Allah yardımcınız olsun

kızlar benide eklermisiniz listeye transfer 6 nisanda yapıldı.18 nisan da test yaptıracam.Medicana Internatıonal de tedavi oldum.Aysun hanım'ın hastasıyım.Ama transferimi Selman beyle beraber narkoz vererek yaptılar.

Hazeran hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel sonuç alırsın. Merak ettim neden narkozla transfer yaptılar. Bide seninde uzun protokoldü sanırım. lucrin den başka hangi iğneyi oldun?

elifcim merhaba!! uzun süredir yoktum. listeye kendini de eklemişsin dondurulmuşlar için. benim doktorum üçüncü adetten sonra devam edecez dedi. merak ettim sen mi hemen olmasını istedin?

canım biz haziranda başlıyoruz ben öylesine bekleme listesine yazdım kendimi ama incir kürü yapıyorum inşallah tedaviye gerek kalmadan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…