2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

Kızlar yarın saat 2 de Allah izin verirse buluşacağız umarım güzel birgün olur bebişlerimizde huysuzluk yapmazda eğlenirler inşallah. kızlar ben bayağı bir heyecanlandım kızım ecrininde hiç arkadaşı yok bu yüzden sizin kuzucuklarla neler yapacak çok merak ediyorum.zeynepcim emelcim ve nagihancım telefon numaralarınızı kaydettim sadece hülyanınki kaldı oda gönderir herhalde. bugün iyi dinlenelim yarın çocuklarla yoğun bir gün geçireceğiz eyvahedigeldismile

anacm sizinkiler büyük yine benim paşa en küçük hava bugünki gibi olursa nasıl giydiricem hiç bilmiyorum ilk defa bu kadar sıcak ve biz daha yazlık alışveriş yapmadık terlerde şimdi üffffffffffff benide bu telaş sardı nasıl çıkarmalıyım telaşı

anacm sizinkiler büyük yine benim paşa en küçük hava bugünki gibi olursa nasıl giydiricem hiç bilmiyorum ilk defa bu kadar sıcak ve biz daha yazlık alışveriş yapmadık terlerde şimdi üffffffffffff benide bu telaş sardı nasıl çıkarmalıyım telaşı

canım yazlık alışveriş yapmasanda yarım kollu çıtçıtlı badi üzerine ince bir hırka giydirebilirsin yanına uzun kollu ince bir tişört ve yelek al .ne kadar sıcak olursa olsun askılı tişört giydirme hava aldatıcı canım. terlemesinden korkuyorsan sırtınada pamuklu bir bez yada havlu tarzı bişey koy terini çeker.

günaydın kızlar işleri anca bitirdim birazdan misafirlerm gelir.sizlerde buluşmaya az kaldı hazırlanıyyorsunuzdur benim hala zorda olsa gelme ümidim var:( öpüyoruz hepinizi

oh buluşma ayarlanmış ben kaçırdım bu ara giremedim hiç işlerin yoğunluğundan bidahakine inş
kızlar resm koyun umarım güzel vakit geçirmişsinizdir

slm kızlar
face olan arkadaşlar anneyiz biz diye bir grup var orda da bursalı anneler grubu var orayada gelsenize güzel bilgiler paylaşılıyor öpüyorum hepinizi
oğluşumu temiz haha çarptı teyzeleri uyudu 9da bugün güzeldi tekrarlayalım

slm kızlar face olanlar anneyizbiz diye bir grup var ordada bursalı anneler var
hemde güzel bilgiler far orayada gelsenize
bu arada oğluşumu temiz hava çarptı gteyzeleri 9da uyudu buluşmada süperdi kaçıranlara duyurulur

mrb kızlar misafirlerimden yatılı kalan var onun için çıkamadım aklım hep sizdeydi eminim çook güzel geçmiştir.bundan sonrakini sabırsızlıkla bekliyorum.
nagihancım eklicem cnm.kuzun erkenden uyuduysa sık sık tekrarlamak lazım ozaman cnm.:1rolleyes:
.öpüyoruz sizi.

oh buluşma ayarlanmış ben kaçırdım bu ara giremedim hiç işlerin yoğunluğundan bidahakine inş
kızlar resm koyun umarım güzel vakit geçirmişsinizdir

canım gerçekten güzel güzel bir gündü, hoş vakit geçirdik. inşallah diğer buluşmada gelemeyen arkadaşlarda gelirler . resim çekemedik inşallah diğer buluşmalarda bol bol resim çekeriz.

slm kızlar face olanlar anneyizbiz diye bir grup var ordada bursalı anneler var
hemde güzel bilgiler far orayada gelsenize
bu arada oğluşumu temiz hava çarptı gteyzeleri 9da uyudu buluşmada süperdi kaçıranlara duyurulur

canım faceden çıkmıştım bahsettiğin grubu takip etmem zor sizler sizler bilgileri bizlerle paylaşırsanız hoş olur.nagihancım sizden sonra ecrinde arabasında biraz uyudu biz biraz daha gezdik eve gelince ecrinde hemen uyudu.bebişlere yaradı bu buluşma. akşam ilerleyen saatte hülyayla kentmeydanında karşılaştık :) anlayacağınız nerdeyse avm nin kapanışını yapacaktık

mrb kızlar misafirlerimden yatılı kalan var onun için çıkamadım aklım hep sizdeydi eminim çook güzel geçmiştir.bundan sonrakini sabırsızlıkla bekliyorum.
nagihancım eklicem cnm.kuzun erkenden uyuduysa sık sık tekrarlamak lazım ozaman cnm.:1rolleyes:
.öpüyoruz sizi.

zeynepcim bir ihtimal gelirsin diye bekledik ama olmadı işte gelemedin neyse canım telafi ederiz. bugün gerçekten güzeldi bu buluşma bana ilaç gibi geldi inşallah tekrarlarını yapıcaz. inşallah diğer buluşmalara sende diğer arkadaşlarda gelirler. bugün 3 prensimiz 1 prensesimiz vardı.:nazar: maşallah hepsi çok tatlıydılar :nazar: her nekadar güzel hava iyi geldiysede biraz yoruldular

merhaba kızlar,
benim içinde çok güzel bir gündü, sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum
benim oğluşta yorulmuş, mışıl mışıl uyudu maşallah
kuzularımızın hepsine maşallah

kıslar merhaba herkezin anneler gününü kutluyorum.
buluşma olmuş vee ben daha yeni gördüm benim evimde kent meydanına çok yakın yürüyerek 8-10 dakika kısmet değilmiş bizde bugün dışardaydık akşam üstü çıktık 6 gibi gezdik yemek yedik duruda çok mutluydu bi dahaki buluşmaya kısmetse görüşelimmmm

+harika bir gündü kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler
kendı adına sızlerı tanıdığım içinn çok mutlu oldum.
çocuklar tek kelimeyle harika
hepsi birbirinden şirin maşalllah
kuzular yoruldu erkenden yattı
tabıkı ben de bugun uzun koşu yaptığım için bende erken yattım kafamçokkarıştı
arzu kaçta kapanıyor bakalım kent meydanı :uhm:
bir dahaki buluşmayı iple çekıyorum
cafe crowda olmasın yoksa almayacaklar bizi delikafadulden

seninde anneler günün kutlu olsun hatta hepinizin..
kerem bugün rahatsız biraz evdeyiz sıkıntılı geçiyor anneler günüm:(

tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.bizde şuan evdeyiz belki daha sonra dışarı çıkarız anneler günü ama daimi görevlere devam temizlik yaptım biraz:):)
öpüyoruz hepinizi güzel anneler

merhaba güzel anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun . :1hug:

hülyacım akşam 21.30 da ayrıldık kent meydanından,kapanışı sana bıraktım canım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

özlemcim geçmiş olsun kerem inşallah çabucak iyileşir.

zeynepcim sana katılıyorum anneler gününde bizler mesaiye devam ediyoruz ,bende evi toparladım. ecrincim şimdi uyuyor bizde akşam üstü dışarı çıkacağız

ben geç kalmışım :sinifsinif:
hepinizin anneler gününü kutluyorum kızlar
çok yorgun hissediyorum anne olmak çokk güzel aynı zamanda çokk yorucu dimi ama :emir_bebek:

en geç ben kalmışım
hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar
Allahım evlatlarımızla daha çoook uzun yıllar anneler günü kutlamayı nasip etsin

Back
X