2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

nagihan neyaptın canım bir karar verebildinmi? bende yuva yerine bakıcı tutmanı tavsiye ederim dediğin gibi eymen daha küçük yuvada gereken ilgiyi gösteremeyebilirler aklın oğluşunda kalır. umarım iyi bir bakıcı bulursun .
ay ben 2 gündür hiç iyi değilim hasta falan değilim ama içim sıkılıyor,içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.halsizlikte cabası... ne olacak benim halim off valla sinir bozucu bir durum

merhaba kızlar nasılsınız.bende geç oldu ama anca yemek yapacağım.nagihancım nasıl karar verebildinmi?allah yardımcın olsun cnm.
arzucum havalar bunaltıcı ondandır belki çabuk geçer inş.
alışverişde ecrine aldığımız cicileri eklemeye çalıştım teyzeleri ama yeni yıkadım daha ütüsüz oyüzden kusura bakmayın

devamı gelir inş.çok güzel ciciler var almak için.sağlıkla giysin kuzularımız

zeynepcim cicileriniz çok şekermiş iyi günlerde kullansın ecrin hanım.eminim ecrinede çok yakışmıştır .canım dediğin gibi sağlıkla giysin kuzucuklarımız.

iyi geceler kızlar
emel sayesinde öğrendim bu topici benide aranıza alırmısınız
10 aylık zeynep adında kızım var 2009 hazıran annesiyim
karacabeyde oturuyorum sohbetiniz çok güzel bütün topici baştan sona okudum
benide alın lütfen

canım hoş geldin bak artık aramızdasın .vereliniortak inşallah bizlerle güzel vakit geçirirsin hihoyyyt senide listeye eklemek istiyorum isminide yazarmısın

Son düzenleme:

hoşgeldın canım .
aramıza almak ne demek canım sen zaten aramızdasın

arzusum ne oturuyorsun bakayım sen o saatlere kadar
sen çocuklu bır bayansın sekerım sonra halsızlıkte olur
bugun nasılsın cannım ecrın nasıl

zeynepcim cıcıler pek seker ya oğlum var benım bunları gözterıp ozendırmeyın ya

hülyacım negüzel heveslenip bir de kız bebiş doğurursun :teytey::teytey:

arzusum ne oturuyorsun bakayım sen o saatlere kadar
sen çocuklu bır bayansın sekerım sonra halsızlıkte olur
bugun nasılsın cannım ecrın nasıl

canım kpss'ye çalışıyorum ders çalışıyordum ara vermiştim kk 'ya bakayım dedim. kız sen benimi kontrol ediyon yoksa eyvahedigeldismile

merhaba kızlar herkes iyidir inş.bende yoğun bir günden sonra nihayet evdeyim.
zeynepcim cicileriniz çok şekermiş iyi günlerde kullansın ecrin hanım.eminim ecrinede çok yakışmıştır .canım dediğin gibi sağlıkla giysin kuzucuklarımız.
teşekkür ederiz teyzesi daha iyisi sizin olsun inş

hoşgeldin cnm aramıza seve seve kabul ederiz tabiki.

zeynepcim cıcıler pek seker ya oğlum var benım bunları gözterıp ozendırmeyın ya
hülyacım canım arzu doğru söylüyor birde küçük hülya yaparsın ohhh missss:tomato:

arzucum hayırdır kpss yemi hazırlanıyorsun cnm.Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:

zeynepcim teşekkür ederiz bütün bebişler en iyiye engüzele layık . canım evet kpss ye hazırlanıyorum ecrinle birlikte zor oluyor ama işte geceleri çalışıyorum. inşallah çalışabilirimde sınavdan iyi puan alıp atanabilirim. Kızlar bana dua edin ne olur. hepinizi öpüyorum

Merhaba kızlar,
bende oğluşumu uyuttum bir bakayım dedim
Zeynepçim cicileriniz çok güzelmiş güle güle güzel günlerde kullanın
Dünürüm hoşgeldin canım arkadaşım
Arzucum noluyo öyle depresyonamı giriyorsun, yapma böyle üzme bizi
Hülyacım eyüp nasıl oldu iyileştimi
ben kaçtım hadi öptüm sizi
görüşelim bir ara yine..

canım dua konusunu bir kaçgun düşüneyım ben bakayım :sm_confused:
bak bızım dualar tutuyor nagihancım yok ortalarda kaybettık gıttı :gitme:
senıde mı kaybedelım yanı
şaka bır yana allah yardımcın olsun canım bol bol dua edeceğin senın ve ecrın için hayırlısı neyse o olsun
rabbım zıhın açıklığı versın

arzunun depresyona falan gırdığı yok canım sınava hazırlanacağım dıye geç saatler kadar oturuyor kalıtellı uyumuyor yanı ecrın sabah erken kalkıyor annecığı uykusuz o yuzden yorgun hıssedıyor kendını kanımca
oğlum iyi dıyelım ıyı olsun oksuruğu kesıldı ama hala tam anlamıyla geçmedı

emelcim depresyona girmiyorum tatlım. birkaç gün üzerimde bir halsizlik vardı muhtemelen havalarda etkiledi. ecrininde diş huzursuzluğu var çok yoruluyorum birde gece kpss çalışırken uyku düzeniminde bozuldu bunların hepsi birlikte canım çıkartıyor. Allaha şükür 2 gündür iyiyim iyiki varsınız sohbetiniz bana iyi geliyor. canım işten ayrıldın daha yoğunsun kk 'yada fazla girmiyorsun oğluşun çok mu yoruyor seni?

hülyacım sen dua et beni kaybetmezsin nete daha çok girerim emin ol. bak emelde çalışırken nete çok giriyordu işten ayrıldı göremiyoruz şimdi.sen duaya devam et canım. iyi dileklerin için saol. ayrıca ne güzel anlatmışsın benim ruh halimi valla fazla söze ne gerek.

canımbenim teşekkür ederim.daha iyisi sizin olsun inş.
hülyacım kuzunun iyi olmasına sevindim cnm
arzucum dualarımız seninle canım.Allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin cnm.çook iyi anlıyorum seni.bu kpss insanı bunalıma sokuyor.
ben evlendikten sonra atandım 3 sene oldu.ilk görev yerimde van dı.,1.5 yıllık evliydim oraya gittiğimde hamileliğimi de orada geçirdim yanlız sadece son iki ayımda evimde ailemleydim çok zordu yani.ahh anlatacak çok şey var kızlar yani buluşalım hep beraber dertleşiriz.Allaha şükür zorda olsa gelebildim buraya senin bölüm neydi cnm
öpüyorum hepinizi

arzucum tabıkı de senın için dua etedeğim canım
rabbım hayırlı kapılar acsın sana
eeeeeeeee devlete kapağı attım mı dıyorsun iş tamamdır:)))))))))))))))))

emelcım bır zamanlar kendım yazıyorum kendım cevaplıyorum yazıyordum
eeeeeeeeeee artık bızı anlamışsındır canım çocuklarla evde o kadar musaıt olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…