2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

merhaba kızlar, nasılsınız bakalım
ben çok fena grip oldum 2 gündür ayakta duracak halim yoktu ama bugün biraz iyiyim, sildim süpürdüm kaldırdım her yeri, yoruldum ama iyi oldu temiz temiz
kayrada çok huysuz bugün bişey yemedi sabah beri, az önce yoğurt çorbası yapmıştım zorla yedirdim uyudu paşam, diş çıkarcak herhalde çok mızmız
esra doğumgünü kutlu olsun oğluşunun canım
turşu bende yapmadım kızlar, zaten hiç yapmadığım için bilmiyorum, ama çok severim salatalık turşusunu, kayınvalidem yapıyor her sene, ondan geçinirim artıkın :))
bende kışlık bişeyler alsam iyi olacak, gerçi geçen seneden montları vardı ama olurmu bilmiyorum
görümcemde çok kıyafet veriyor bana, onun 3 oğlu varya küçülenleri kayraya veriyor
çocuk giysisi eskimiyor zaten
neyse ben birgün yazlıkları kaldırayım kışlıkları çıkarayımda bakalım hangileri olcak hangileri küçülmüş

teşekkür ederim.. kayra diş çıkarıodur büyük ihtmlle.. bzm yunus emrede hiç bişi yemez normalde,dktr alerjisi için bi şurup verdi,eczacıda bu şurubu genelde iştah açsın ve uyku yapsın die alıolar dedi,hakkaten de doğruymuş..baya acıo iştahı maşallah...adı sipraktin..dktrunuza sorabilirsin,uygun görürse kullanırsn..kışlık için bnmde alışveriş yapmam lazım ama biraz daha bklmm lazım,bütçesel ;)
öle küçülenleri verebilck kimse de yok :( bu arada sen nerde oturuosun?

slm kızlarrrrr.hülyacım beraber düğüne gidersek halimiz gözüümüzün önünde canlandıkaydirigubbakcemile
afiyet olsn cnm ben hiçç turşu yapmadm kendim.eeeeeee ben boşuna marifetli arkadaşlarm demiyorum..
esracım nice senelere sağlıkla inş.ççoook öpüyoruz yakışıklı oğlunun yanaklarından
bende az sonra dışarı şıkacağım inş ecrine kışlık bişeyler ve pijama falan alacağım inş ihtiyaçları var.sizler ne yaptınız kış için kuzuların ihtiyacları varmı?montda almam lazım geçen sene astronot mont kullanmıştım getirip götürürken rahat oluyordu bu sene olmaz sanırım.valla küçük şeyler daha pahalı:sm_cool:
canım bana turşu yapacak kımse olmadığı için mecbur öğrenıyorum
ablam dalga bıle geçıyor sevsen kendı tarhana nı kendın bıle yapacaksın artık dıye
bizim ayakkabıya ıhtıyaçımız var .kışlık bot ve mevsımlık spor ayakkabı almak istıyorum diğerlerini aldım istanbula gittiğimde ablamla çıktık o oğluşuma baktı ben aldım gerçi o mağazalar burada da var ama oğluşumla beraber bakılmıyor :)
zeynepcim minik kıyafetler çerçekten çok pahalı
senın kızın var ama daha çok para harcarsın kıyafete nede olsa hersey kzılar için

iyi geceler kızlar.. bugün evde yoktuk anca oturabildim başına...

hülyacım ben muradiyedeyim..yakınız :) oğlunun adı mükemmel..ben 8 sene istanbulda eyüpte okudum o yüzden o ismin bende yeri ayrı ;) adıyla yaşasın inş... ne kadarlık oldu eyüpcük?
eyüp asaf şimdi 20 aylık canım

=şekerkızcandy;15227326]merhaba kızlar, nasılsınız bakalım
ben çok fena grip oldum 2 gündür ayakta duracak halim yoktu ama bugün biraz iyiyim, sildim süpürdüm kaldırdım her yeri, yoruldum ama iyi oldu temiz temiz
kayrada çok huysuz bugün bişey yemedi sabah beri, az önce yoğurt çorbası yapmıştım zorla yedirdim uyudu paşam, diş çıkarcak herhalde çok mızmız
turşu bende yapmadım kızlar, zaten hiç yapmadığım için bilmiyorum, ama çok severim salatalık turşusunu, kayınvalidem yapıyor her sene, ondan geçinirim artıkın :))
bende kışlık bişeyler alsam iyi olacak, gerçi geçen seneden montları vardı ama olurmu bilmiyorum
görümcemde çok kıyafet veriyor bana, onun 3 oğlu varya küçülenleri kayraya veriyor
neyse ben birgün yazlıkları kaldırayım kışlıkları çıkarayımda bakalım hangileri olcak hangileri küçülmüş[/QUOTE]
çok geçmiş olsun emelcım bende dıyordum kı bu emel düğüne gidecek diye hiç uğramaz oldu topiğe ancak mı hazırlanıyor ne
kayamam hasta olmuş arkadaşım aman kayraya bulaşmasa barı
canım hasta hasta ne temızlık yaptın ıyıce yordun kendını
kayrada diş çıkartıyor galıba canım gerçi senden de hastalık kapmış olabılır aman dıkkat havalarda çok aldatıcı
kızım ne kadar sanşlısın (gerçi o tarafını sana sormak lazım )
turşular kaynanadan kıyafetler görünceden .......
bana kaynanam bir tek oğlunu verdi:)))))))))))))))))))
yeterde artar zaten

teşekkür ederim.. kayra diş çıkarıodur büyük ihtmlle.. bzm yunus emrede hiç bişi yemez normalde,dktr alerjisi için bi şurup verdi,eczacıda bu şurubu genelde iştah açsın ve uyku yapsın die alıolar dedi,hakkaten de doğruymuş..baya acıo iştahı maşallah...adı sipraktin..dktrunuza sorabilirsin,uygun görürse kullanırsn..kışlık için bnmde alışveriş yapmam lazım ama biraz daha bklmm lazım,bütçesel ;)

canım sipraktını devamlı mı verıyorsun ?
küçülenlerı ikinciye sakla canım
gerçi sen düşünmüyordun

kızlar nedır benım şu balıklardan çektiğim ya
pazar pazarından balık aldım
geçen pazar gunu de balık alıp gıttık arkadaşa orada yedık içtik hiç bır sey olmadı bu hafata aldım
benım oğlan gene bütün zehirlendi sürekli kustu
hamsiyi miğdesi kabul etmıyor hassas oğlumun

iyi akşamlar kıslarr
nasılsınız görüşmeyeli. bizde tatile gittik döndük güzel geçti çok şükür kızla zor olcak zannediyordum ama güzeldi
annemlere geldim yine bi bakayım dedim siz neler yapıyorsunuz diyeboshayallersmile

gerçi sen düşünmüyordun

daha 3 gün ooldu başlayalı zaten..günde 1 ölcek (5ml) veriorum..şimdilik 1 hafta kullan dedi doktor,sonrasını bilmiom..

merhaba kızlar, nasılsınız bakalım
neyse ben birgün yazlıkları kaldırayım kışlıkları çıkarayımda bakalım hangileri olcak hangileri küçülmüş
canım çoook geçmiş olsun.bu aralar salgın galiba aman yorma kendini diyeceğim ama kuzular insanı doğal olarak yoruyordelikafadulden ahhh kayra kuzuya kıyamam bu dişler mahfediyor yavrucakları..

geçen pazar gunu de balık alıp gıttık arkadaşa orada yedık içtik hiç bır sey olmadı bu hafata aldım
aaa geçmiş olsun cnm kıyamam ya neden böyle oluyorki balıklar bayat olmasın hamsi ağır bir balık değil sanki..aman onlara bişey olmasın .cnm bizim de ayakkabıya ihtiyacımız var bende spor istiyordum ama şimdi yağmurlar başlayacak soğuk havada spor ayakkabı pek kullanışlı olmaz şimdiden okadar pahalıya spor ayakkabı almayayım dedim kışlık bişeyler bakacağım inş spor a. inş bahara doğru alayım dedim ama kararsızım gönül istiyorki hepsini alalım ama olmuyor işte.

iyi akşamlar kıslarr
nasılsınız görüşmeyeli. bizde tatile gittik döndük güzel geçti çok şükür kızla zor olcak zannediyordum ama güzeldi
annemlere geldim yine bi bakayım dedim siz neler yapıyorsunuz diyeboshayallersmile

hoşgeldin cnm ssevindim tatilinizin güzel geçmesine.ohhh bu dinlenme iyi gelmiştir size devamı seneye inş.

esracım oğluşunun iştahını açtıysa ne güzel ama işte keşke onlaara yapay şeylere ihtiyaç duymadan yeseler ama olmuyor işte

ben etibankta merinos parkının altında oturuyorum canım
zeynep, nagihan, hülya ben yakınız aynı mahalledeyiz
ben minadeks vitamin veriyorum
haftada 2-3 kerede seven seas balık yağı veriyorum çok iştah açıyor balık yağını içtiği günler mama diye geziyor ama hergün vermiyorum ağır gelir diye

canım bana turşu yapacak kımse olmadığı için mecbur öğrenıyorum
çok geçmiş olsun emelcım bende dıyordum kı bu emel düğüne gidecek diye hiç uğramaz oldu topiğe ancak mı hazırlanıyor ne
kayamam hasta olmuş arkadaşım aman kayraya bulaşmasa barı
canım hasta hasta ne temızlık yaptın ıyıce yordun kendını
kayrada diş çıkartıyor galıba canım gerçi senden de hastalık kapmış olabılır aman dıkkat havalarda çok aldatıcı
kızım ne kadar sanşlısın (gerçi o tarafını sana sormak lazım )
turşular kaynanadan kıyafetler görünceden .......
bana kaynanam bir tek oğlunu verdi:)))))))))))))))))))
yeterde artar zaten

gerçi sen düşünmüyordun
sağol canım yusuf kayrayada bulaşıcak galiba hapşırmaya başladı bugün
çok şanslıyım sorma iyiler yine sağolsunlar
ufak tefek şeyleri görmessen sorun olmuyor
ama anne kız gibide asla olmuyor

çok geçmiş olsun canım, kıyamam kuzucuk,
benim eşim balığı hep reşat balıkçısından alıyor oraya günlük geliyormuş
ben hiç sevmem balık ama çocuk için alıyoruz arasıra

iyi akşamlar kıslarr
hoşgeldin canım , biraz anlatsana kendini tanıyalım birbirimizi

canım çoook geçmiş olsun.bu aralar salgın galiba aman yorma kendini diyeceğim ama kuzular insanı doğal olarak yoruyordelikafadulden ahhh kayra kuzuya kıyamam bu dişler mahfediyor yavrucakları..

esracım oğluşunun iştahını açtıysa ne güzel ama işte keşke onlaara yapay şeylere ihtiyaç duymadan yeseler ama olmuyor işte

zeynepçim sağol canım, dediğin gibi yorulmadan olmuyor , temizlik yapmasam çocuk yerden bişey bulup ağzına atıyor mecbur yapıyosun yani
bu arada canım yeni öğretim yılınız hayırlı olsun
sen hangi okuldaydın?

emelcim teşekkür ederim canımbenim.inşaallah hayırlı güzel bir yıl olur.ben vakıf i.ö deyim cnm epey uzak taşınıncada dahada uzak olacak bakalım Allah kolaylık verir inş zor ve yorucu bir okuldayım inş sorunsuz geçer.
doğru söylüyorsun cnm temizlik yapmayıncada olmuyor.canavarlar heryerde maşallah.ecrin yavrumda sabahın köründe benimle yollara düşüyor kuzum içim acıyor valla ama ne yapayım çalışmaya mecburuz..ahh ahhh bak yine içim sızladı suçlu gibi hissediyorum yavrumun rahatını bozuyormuşum gibi geliyor:a015:

kızlar dün bakamadım
benım mınık adamın kucağımdan bütün gün inmedi şimdi uyurken bakayım dedım ama pek bır değişiklik yok
zeynepcim yenı yılın hayırlı olsun canım
inşallah çok güzel geçer bu senen
canım sen ecrıne kıymıyorsun kı başka anaların kuzularına yardım edıyorsun sen ve senın gıbıler olmazsa ne yapardı bızım kuzular canım
ecrını kreşe falan mı bırakıyorsun canım

ne güzl yakın olmanız....:)

bende dünden beri perişanım yaaa.
ya oğluşum çok kötü.öksürüğü 10 gündr geçmeyince dün dr.a gtrdm. acilde ciğer açıcı iğne yaptılar,film çektiler bide ilaçlı buhar verdiler ciğer için.dr. bronşiolit olmuş dedi.asist ve ventolin die bi şurup verdi. eve geldim şurubu verdim..1 saat sonra bi başladı koşturmaya biran durmadı yerinde..sabah 8 de uyanmıştı hiiiiiç uyumadı ve yorgun gibi de durmuo cin gibiydi.. bu işte bi gariplik var dedim ventolin isimli ilacın prospektüsünü okudum,yan etkisinde hiperaktivite yapar yazıodu.. tekrar acile gittik anlattık,kan tahlili yaptılar,o ilacı kesin yerine augmentin die antibiotiği kullanın dedi. ciğerleri iltihaplanmış. ilaçlara başladım bugün..sabahtan beri zorla uyuttum,şimdi uyuyor ama 5-10 dk.da bi ağlıo uykusunda..acaba kabusmu görüo yoksa bi yerimi ağrıo????????? bide bugün yola çıkcam ist.a..hem düğünler var,hemde annem yardım eder çocuk hastayken...tek başıma çok kötü oluom bide çok korkuom..nolur dua edin kızlar...hastalığı geçsin bian önce...Rabbim bu meleklerimizi tüm hastalıklardan,kötülüklerden kazalardan korusun...

rabbım acil sifalar versın canım
agumentın çokk ıyı bır antıbıyotık çok ta kuvvetlı
bırde bol sıvı tuketmesını sağla
antıbıyotığın buzdolabında saklanması gerekıyor mu ona bak gerkıyorsa sakın ihmal etme yoksa hiç bir işe yaramaz içirmen
inşallah bır an önce ıyıleşir canım
kuzular hasta olmasın ya

Esracım çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin kuzuna
bütün hasta kuzularada
Hülyacım eyüp asaf kardeşini kıskanmayamı başladı yoksa hep kucağında :)
Zeynepçim yazık kuzularımıza ama çalışmadanda olmuyor,
ben işten ayrılınca baya sıkıştık, emiyorda yavrum, bakalım sütten kesilsin bende çalışmaya başlıcam
merinos parkının içine osmangazi belediyesinin kreşi açılıyormuş, belki ona veririm seneye
sen kime bırakıyorsun ecrini kreşemi?

yok canım kardeş kıskaması değil
balıktan çok kusunca yavrum bende medet umdu
şimdi hersey yolunda çok şükür sen nasıl oldun ıyıleştın mı bıraz
iş başlamayı mı düşünüyorsun canıum

iyiyim çok şükür öksürüğüm geçmek bilmiyor yalnız,
kıyamam eyüp kuzuma, anneciğine sarılıyor demek
çalışmayı düşünüyorum canım, biz iki yere kira ödüyoruz , hem ev hem büro kira
eşimde zorlanıyor zaten serbest meslek ya düzenli bir gelirimizde yok
Allah yardımcımız olsun hepimizin

Evet ya çalışmadan oluo..bende çalışmayı düşnüom..merinos parkındaki busmekten haber bekliom..geçen sne doğuma 1 hafta kala çağırmışlardı ama doğm yüzünden başlayamamıştım..seneye olur dediler ama ses seda yok hala...ağustosta gittim hatırlatmaya ama..bakalım...hayırlısıı

esracım nasıl oldu oğlun inşallah ıyıye gıdıyordur
rabbım hepınızın gonlune gore versın ev isteyene ev iş isteyene iş çocuk ısteyene çocuk

anam hepınız işe giderse ben kımınle sohbet edeceğim ya:((((

slm kızlar herkes iyidir umarım.
esracım çooooooooook geçmiş olsun Allah şifa versin.kıyamam yaaa kuzular hasta olmasın hiiiiçççç
hülyacım emelcim haklısınız evet çalışmadan olmuyor birde bu ev borcu olunca hiiiç olmaz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş yeterki iş olsun dimi yoksa çok zor gerçekten yavrularımızın geleceği için maddiyat çok önemli.
kızlar ben ecrini babaannesine bırakıyorum çook şükür bakıcı değil herşeyin bir zorluğu var işte kuzum sabahın 7si olmadan yollara düşüyor.Allah sağlık versinde ne yapalım içim sızlasada elden gelen bişey yok.
kızlar inş sizlerinde iş durumu gönlünüze göre olur.elbette önce sağlık huzur ama bu devride herşey maddiyata bakar oldu.kuzular büyüdükçe isteklerde büyüyecek eskiden iki gönül bir oluncam samanlık nasıl seyran oluyormuşş çoook merak ettim vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla olum hala aynı..balgamı sökmek üzere..inş ilaçlar ii gelir..bide geçen defa augmentin kullndktan snra kasıklarında yara yapmıştı 3 ay geçmedi daha yeni geçmişti.inş gne olmaz..

Back
X