2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar gıttınız mı bakalım dun parka
nagihancım eymenın sana bu kadar 1düşkün ol+ması normal canım
benımkı koca gun benımleyken yıne de yanımdan ayrılmıyor
gerçi bu ara dişlerınden mı bılmıyorum neredeyse wc ye bıle beraber gıdeceğiz o kadar yanı

kızlar dun sabah aklım çıktı neredeyse
akşam çok geç yattım yattıktan bır saat sonra oğlum ağlamaya başladı kaltım çiş yaptık
sonra yanımıza almışım ben onu sabah eşimi uyandırmak için kaltım oğlumun yatağı boş gitti zannettım benımkı sokak kapısını da açabılıyor
eşime bağırdım kalk eyyup asaf yok
yanımızda ya ne bağırıyon dedı
:))))))))))))))))))))))

merhaba kızlar,
yusuf kayra koltuktan halıya düştü biraz önce ama kafaüstü çakıldı resmen çok ağladı emdi uyudu hiçbir kızarıklık şişlik falan yok ama doktora götürsekmi acaba
zaten hergün bir kazamız var çok zıpır , gözünün morluğu bile geçmemişti daha
off yetişemiyorum bu çocuğa ben
hülyacım gittik parka görüştük zeyneple ama benimkisi durmuyorki, hep peşinde koştum, bir kedi gördü, parktan çıktı gitti kedi onu yakalıcakmış, yerlere atıyo kendini, bişey konuşamadık zeyneple , ecrin kuzum maşallah salıncakta sallandı, bir görseniz bayılırsınız boncuk mavi gözler, Allah nazardan saklasın
nagişim normal canım, özlüyor seni eymen, biz evde bile zorlanıyoruzda , çalışırken daha zor annelik
dün kayra nagihanı ara ara benim telefondan oda açamamış işteyim diye mesaj çekmiş, sonra telefonu bebek karyolasının arasına attı, çıkaramadım akşam eşimle söktükte çıkardık
nagihan teyzesini özlemiş oğlum :)
kızlar görüşelim bir gün, cumartesi bana gelin dicektim ama cuma günü düğün çıktı gündüz hemde, hazırlık temizlik falan yetiştiremem cumartesiye
isterseniz haftaya cumartesi olsun
yada arzuyuda bekleyelim ankaradaymış, düğünleri varmış

hülya bende çok yaşadım unutuyordum çocuğu yanıma aldığımı, beşik boş diye bağırıyordum :)))
kafa kalmadı bizde bu zıpırlardan :))

geçmiş olsun kayra paşaya ya nedır bızım bunlardan çektığimiz emel ya
en yaramazlar bıze geldı galıba
canım keşke hemen uyutmasaydın iki saat bekledıkten sonra uyutmak lazımmış dıye bılıyorum dun benımkıde düştü kendısı de korktu ağlamadı hiç ama bende çok korktum
zeynepciğimin buluşmaya neden gelmedığı bellı oldu :)
mavişe nazar değer dıye eeee baktı hiç kız yok hep erkek ecrın tek çiceğimiz
inşallah bundan sonrakılere
emel ilk buluşmayı hatırlıyormusun canım bende benımkının peşinden deli gibi koşuyordum o zamanlar demekkı zaman zaman bunlar yaşanıyor canım ya
allah sabır versın sonrasında bu koşturmalar geçıyor amam yerıne şaç baş yolma olayları gelıyor o başka
aferın benım oğluma bak ne kadar kuvvetlı arkadaşlık bağları nagiş teyzemı arayayımda bzıım şu eymen efendıyı sorayım demiş :))))))

buluşma haftaya cumartesi olasın canım ya
ben çanakkaleye gitmek zorundayım halamın oğlunun düğünü var aslında hiç gitmek istemıyorum
eyüp asafla nasıl olacak bılmıyorum ama gıtmesem de ayıp olur

delikafadulden slm kızlarrrrr.bugün evde yoktuk yeni geldik.size bakmadan yatmayalım dedik.
nagihancım normaldir kuzun seni çok özlüyordur annesi.kıyamam ona.tabi sanada zor büyüdükçe alışıyorlar cnm.ecrin artık eskisi gibi değil artık işe gittiğimi geldiğimi anlıyor gelince tabi oynamak istiyor bende mümkün olduğunca gönlünü yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi yapmıyor.
hülyacım evet dün emelcimle görüştük ana oğul çok tatlılar.kayra kedinin peşinden koşmaktan görüştürmedi bizi yerim onu ben çoook tatlı.erkek annesi olmak kolay değil.ecrinde çoook hareketli ama dün parkta salıncaktan inmek istemedi.olurmu teyzesi sizin gözlerinizn kötü bakmayacağını biliyorum seve seve görüşürüz sizinle Rabbim kuzularımızı korusun.
emelcim çooook teşekkür ederiz sizin tatlılığınız o ecrin teyzesini öpüyor.çook memnun oldum inş devamı çabuk gelir.yusufun morluklarını görmelisinzi atom karınca gibi pıtır pıtır tırmanıyor valladelikafaduldendelikafadulden
arzuyuda bekleyelim.görüştüm arzuyla kızlar hepinize slmı var 25ine kadar yokmuş düğünleri varmış.arzu kızar bize sonra onsuz buluşursak.haftaya gelince haberleriz inş.
cnmbnm demek karyolayı söktünüz ahhh bu kuzular...:)
kızlar bizdede çok oluyor yanımızda uyuyup kalıyor telaşla kalkıp aradaığım çok oldu ecrini insan şaşırıyor artıksırnaşık şey
dün ecrin uyumadı hiç gece sürekli yanımızda istedi yatağına yatırdım bir ara baktım yine kalktı ama sonra yatağına oturdu oturarak uyuya kaldı.ahhh kuzummm çok komik ve tatlıydı kıyamadım aldım yanımıza.delikafadulden

merhaba arkadaşlar...
bende 2009 annesiyim..yunus emrem.. bursa muradiyedeyim... ve hepiniz gibi yetişemiyorum bu bacaksıza..yürümeye çalışıyor şimdide,hep düşüyor. daha geçen gün burnunu çekmece kulbuna vurdu fena şekilde yarıldı... biran bile dikkatsizliğe gelmioo...önceden ne usluydu yaaaa....walla öyle yoruluom ki ikinci çocuk zor diorum .. halbuki önceden tek çocuğa karşıydım..3 yaşına gelince 2. diodum ama...

merhaba kızlar, nabersiniz?
esra hoşgeldin aramıza
tamam ozaman arzuyu bekleyelim, darılır bize sonra, hülyada düğüne gitsin gelsin
bende yarın nasıl gitçem düğüne diye düşünüyorum gerçi gülbahçede salon yakın sayılır ama çocukla çok zor

ah emelcim sen şuradakı salona nasıl gıdeceğim diye düşün ben ta çanakkaleye nasıl gıdeceğim diye düşünüyorum kuzumu bırakacak yerımde yok yollarda sıkılıyorda nasıl gıdeceğiz bılmem:(

merhaba arkadaşlar...
bende 2009 annesiyim..yunus emrem.. bursa muradiyedeyim... ve hepiniz gibi yetişemiyorum bu bacaksıza..yürümeye çalışıyor şimdide,hep düşüyor. daha geçen gün burnunu çekmece kulbuna vurdu fena şekilde yarıldı... biran bile dikkatsizliğe gelmioo...önceden ne usluydu yaaaa....walla öyle yoruluom ki ikinci çocuk zor diorum .. halbuki önceden tek çocuğa karşıydım..3 yaşına gelince 2. diodum ama...

hoşgeldın canım aramıza sohbetım daım olur inşallah
kızlar korkmayın bu kadar doğurmaktan
aranızda en cesaretlı ben çıktım ıkıncıye hamıleyım kısmetse aralıkta doğum ama sonrasını anlatırım sıze

esracım sünnetli değil bizim çocuklar
sen düşünüyorsun galıba

esracım hoşgeldin aramıza sefalar getirdin.sende 1-2 gün bakıp sonra bırakıp gitme bizi:):)
çook memnun olduk.sanırım kuzun 1 yaş civarında yeni yürüyor dediğine göre Allah kolaylık versin cnm telaşlı zamanlar başlıyor yani
ooo kızlar ne bu böyle herkes düğüne gidiyor aaa ama olmazki benide alın baari..kuzularda sizi ne oynatır düğünde oturup sizi izlemek lazım peşlerinde koştururkenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Allah kolaylık versin
bende pazara gittim çook biber vardı kırmızı ama almadım daha.marifetli anneler turşulukta çoktu turşu kuran varmı.ben o işe girmedim hiç

ah zeynepcim bir kurtlarımızı dokeceğiz emelle hiç sorma
çok özendıysen sende gel ama yol uzak ecrın hanım durur mu bılmem
gerçi benımkı senınkını rahat bırakır mı onu da bılmem :))))
çapkın oğlum benım güzel kız gördu mu .......
:)))))))))))))))))))),
zeynepcim bizde çok turşu yemıyor
ama yınede salatalık turşusu kurdum bırde kımızı bıberlerden sirkelı kurdum
bakalım hamarat emel kurmuş mu ?

oğlum bugün bir yaşına bastı...sünnet yaptırmayı düşünüoz..doktorlar en iisi 15 aya kadar olan diolar..bakalım hayırlısı... demek ikinciye hamlesin..1. ne kadarlık,yoksa 2009 mu? valla öyleyse helal olsun...

iyiki doğdu paşamız
bu arada adı ne oğlunun
canım sunnet için doğru soyluyorsun ama bizimkiler pek karşılar onceden sunnet yaptırmaya bana kalsa hemen keserım daha anlamadan hem daha cabuk iyileşiyor
ama sonra para için düğün oluyormuş falan fişman işte
ocak 2009 annesıyım canım ne cesaret ama
:))))))))))))))))))

oğluşumun adı yunus emrre..seninki ve oğlununki? evet büyük cesaret valla. ben bi daha yapmamayı bile düşünüyorum... :) ne tarafta oturuonz?

adıyla yaşasıncanım oğlum
çok güzelmiş adı
benım oğlumun adı eyüp asaf
benım hülya
garajda oturuyorum canım sen ne tarafta oturuyorsun

slm kızlarrrrr.hülyacım beraber düğüne gidersek halimiz gözüümüzün önünde canlandıkaydirigubbakcemile
afiyet olsn cnm ben hiçç turşu yapmadm kendim.eeeeeee ben boşuna marifetli arkadaşlarm demiyorum..
esracım nice senelere sağlıkla inş.ççoook öpüyoruz yakışıklı oğlunun yanaklarından
bende az sonra dışarı şıkacağım inş ecrine kışlık bişeyler ve pijama falan alacağım inş ihtiyaçları var.sizler ne yaptınız kış için kuzuların ihtiyacları varmı?montda almam lazım geçen sene astronot mont kullanmıştım getirip götürürken rahat oluyordu bu sene olmaz sanırım.valla küçük şeyler daha pahalı:sm_cool:

iyi geceler kızlar.. bugün evde yoktuk anca oturabildim başına...

hülyacım ben muradiyedeyim..yakınız :) oğlunun adı mükemmel..ben 8 sene istanbulda eyüpte okudum o yüzden o ismin bende yeri ayrı ;) adıyla yaşasın inş... ne kadarlık oldu eyüpcük?

Back
X