- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.301
nisancım geçmiş olsun cnm.kuzular hasta olunca insanın hiiiç tadı kalmıyor
arzucum cnm sen gel yeterki ne istersen yaparız cnm
hülyacım Allah kavuştursun cnm.zor oluyor insan alışıyor.yine gelir inş anneciğin.kaldın yani kuzularınla baş başa.zor oluyordur.onlarla kurabiye yapabilecekmisin bitanem ya?
nagişim çok seviyor kuzular suyu.bende suyu doldurup koyuyorum ecrini bazen ördekleri ile beraber.oyyy yerim o kuzunu senin.
ben şimdi yemek hazırlamaya gidiyorum.sonra ecrinin legoları ile apakan yapacağız(yani apartman)
bayılıyorum kelimelerine.kızlar oyuncak almak istiyorum aslında bende doyumsuzum epey var ama değişik eğitici bişeyler istiyorum.önerilerinizi bekliyorum
deneme deneme deneme
slm kızlar.geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.bugün tahlil sonuçlarımızı aldım ecrinin.alerji testi normalin çok üstünde çıktı.en yüksek 15 iken 240 çıktı.tekrar yaptırıcam ilaçlardan sonra ama hemodramdada yükseklik var .çook moralim bozuk.Allah beterinden saklasın ama çok alerjikmiş kuzum.Allah korusun başka duruma çevirmemesi için tedavi başlandı neye olduğu belli değil.bu aşamayı geçince inş geçer ama geçmezse neye karşı olduğuna bakılacak.dua edin kızlar inş kuzum tez zamanda hafif atlatır.Rabbim tüm kuzularımızı korusun
slm bu sayfayı daha yeni görüyorum 132 sayfayı okumam mümkün değil tabiki
ben 2009 ekim annesiyim bursada çekirgedeyim size katılabilirimiyim
kızlar merhaba,
zeynepçim çok üzüldüm, ama sakın kötü düşünme, daha iyi işte neye alerjisi olduğu ortaya çıkınca ona göre davranırsın, böyle bilmeden daha zor, Allah şifa versin mavişime
bulcuk hoşgeldin aramıza, Allah bağışlasın evladını ,ismin nedir bu arada?
nagişim eymen paşamada çok geçmiş olsun, ıhlamur ver bol bol iyi gelir,
ben minadeks ve sevenseas balık yağı kullanıyorum ama düzenli değil, çünkü içirmesi işkence yerlere atıyor kendini, iki üç günde bir veriyorum işte, ama düzenli kullanılırsa iştah açıyormuş
bizde sen gezdin eğlendin bizim yerimize sanıyoruz :) dikkat et bütün sene uyursunuz bak,
benim eşimde uyudu yılbaşında hatta facebook a yazmıştım, gerizekalı görümcem yorum yapmış yazmış ağza alınmıcak şeyler, iki gündür onla uğraşıyorum, neymiş kocam uyudu yazmak ayıpmış
Allahım bana sabırlar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?