2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

zeynepcim ben markafoniden 3 tane ahşap oyuncak sipariş ettim
bak linkleri vereyim
http://www.nevatoys.com/TR/resimler/urunler/nevka.jpg
http://www.nevatoys.com/TR/resimler/urunler/sayilar.jpg
http://www.nevatoys.com/TR/resimler/urunler/yapboz2.jpg

yaşına göre erken diceksiniz ama hem çok ucuzdu sitede hemde oyalanır die düşündüm

nabersiniz kızlar,
arzucum inciri çok severim bende yapayım tarifini sağol canım
hülyacım süpermenmisin maşallah iki çocukla birde kurabiyemi yapıcaksın, çokta uzak sayılmayız, bende çalışmıyorum zaten, yardıma ihtiyacın olursa sakın çekinme canım, bende yapıp getiririm istersen kurabiye,
zeynepçim çok yoruluyorsun canım Allah kolaylık versin, ecrin nasıl, kaşıntıları geçtimi maviş prensesin?
nagişim çok güzel oyuncaklar, güzel güzel oynasın eymen paşa
bizde en son tamir masası aldık, üstünde bütün aletler var, benim kuzum çok düşkün tamirata,
açamadığı dolap lamba falan oldumu bozulmuş diyor, kokonü istiyor ( kontrol kalemi) tamir ediyor , baktık olmucak tamir seti aldık :)
nisancım çok geçmiş olsun biz hastanede yattık kusmadan çok fena, birde uykusundada kusuyordu günlerce başında bekledik, çok zor Allah şifa versin
eşleri tanıştırmak bencede iyi fikir kızlar bu arada

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız kuzucuklarınız nasıl
emelcim kayra ii günlerde oynasın yada tamir yapsın inş
ben çok pahalı oyuncaklar almaktan vazgeçtim artık çok çabuk bıkıyo eymen tek derdi bizimle oynamak onun için fiyatı uygun ve işime yarayacak şeyler seçmeye çalışıyorum uzun zamandır tek favorisi şekillerti içine attığımız kutu ucuza aldığım oyuncakları daha çok seviyo babannesi gibi pinti mi olacak ne

süpermen geldi:)))
arzucum kurabıyeyı dun yaptım.
evde cevız yoktu malzemeden çaldım bıraz ama çok güzel oldu
eşim nerdeyse hepsini yedı
bırde bereketlı çıktı.

zeynepcım annem gıttık kaldım ıkı kuzumla beraber ama benım için boylesı daha ıyı şimdi sen delımısın dıyeceksın ama
benım buyuk oğlum bırı varken çok fazla değişiyor .sankı o gıdıyor yerıne başkasını koyuyorlar
şimdilik hamza kutayın bıze zararı yok yavrum emıyor yatıyor.
ağladığı zaman da abımız eylemeye çalışıyor .
amza tutay dıye cağırıyor .susun dıye bızım ev tam komedı salonu gıbı hergun yenı bır macera .....

emelcım maşallah kayraya anneler galıba çocuklardan daha fazla özenıyor oyuncak konusunda
nagişim ıyı gunlerde oynasın eymencım oyuncaklarıyla emelcım senınkıde canım

ya bu çocuklar neden kırıyorlar oyuncakları ya delı olacağım o kadar çok özenıyor almaya kıyamayıp alınıyor bakmışsın eve geldığınde bır tarafı eksık
meraktan her tarafını çıkartııyor.

emelcim cnm saolasın ecrinin alerjisi geçmedi.yarın cildiyeye götüreceğim inş randevü aldım medikalden.ohhh bizim tamirat işlerinede gelirmi kayracım?
nagişcim çok güzel oyuncaklarınız güle güle kullanın.olsun cnm çok çabuk büyüyorlar uygun buldukça almak lazım.çok güzel olmuş cnm yavru timsahı yerim ben:)
hülyacım ev halinizi izlemek için inş en yakın zamanda geleceğiz.inş hamza hep böyle devam eder haklısın cnm birisi varken çocuklar çok değişiyor ve kurallarını çoğu zaman uygulatamıyorsun.afiyet olsun cnm bende en yakın zamanda deneyeceğim.
oyuncak önerileriniz olursa söyleyin canlarım

merhaba kızlar,
zeynepçim ecrin kuzum çabucak iyileşir inşallah, her türlü tamirata geliriz, hatta diyorum biz bu çocuğu boşuna okutmayalım tamirci olcak belli oldu :)

hülyacım maşallah yapmışsın bile kurabiyeleri, bende yarın yapıcam bakalım kayram yicekmi
hamza kutay çok güzel uymuş ismi canım, adıyla büyüsün inşallah

nagişim çok pahalı oyuncaklara gerek yok zaten sürekli kırıyorlar, önemli olan öğretici oyuncaklar olması , o şekilleri küpün içine attığı oyuncak bizdede var, çok seviyor, geometrik şekilleride öğretiyorum daire nerde üçgen nerde diyorum buluyor kuzum
bu aralarda güneş sabahları çıkar, ay akşamları çıkar bunları öğreniyoruz :))

arzucum ecrinle senide öptüm, kurabiyen ünlü oldu valla :)

kızlar yazdıklarınızı okudum ama ayrı ayrı hepinize cevap yazamıyorum kusura bakmayın bugün çok yorucu geçti temizlik ütü yemek valiz hazırlama derken çok yoruldum eşim izin aldı sabah 8 gibi yola çıkacağız hayırlısıyla Ankaraya gideceğiz. hepinize eşlerinizle çocuklarınızla sevdiklerinizle mutlu yılbaşı gecesi geçirmenizi diliyorum. inşallah 2011 hepimiz için hayırlı olur. hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum. seneye görüşürüz :) sevgiyle kalın şekerler...

iyi yolculuklar arzucum
ne güzel ailenle beraber bır yılbaşı
ben de oğullarımla geçıreceğim ne güzel ya geçen sene üç kişidık bu sene dört olduk:)))))))))
canlarım hepınıze ıyı seneler
kuzuları benım yerımede koklayın emı allah ızın verırse seneye görüşürüz

kızlar, bizde kayınvalidemlere gittik geldik ben kayrayı uyuturken eşimde kanapede uyumuş :) sanırım yılbaşına yalnız giricem
inşallah 2011 hepimize uğurlu gelir, seneye görüşürüz artık :)

bu yenı yıl hepimize sağlık mutluluk huzur getırır inşallah

ama bana gaz sancıları getırdı saat 2 00 kadar uyumadım yavrum kıvrandı durdu ne kadar kötü bir sey ona derman olmamak
inşallah çok uzun sürmez

slm kızlar.geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.bugün tahlil sonuçlarımızı aldım ecrinin.alerji testi normalin çok üstünde çıktı.en yüksek 15 iken 240 çıktı.tekrar yaptırıcam ilaçlardan sonra ama hemodramdada yükseklik var .çook moralim bozuk.Allah beterinden saklasın ama çok alerjikmiş kuzum.Allah korusun başka duruma çevirmemesi için tedavi başlandı neye olduğu belli değil.bu aşamayı geçince inş geçer ama geçmezse neye karşı olduğuna bakılacak.dua edin kızlar inş kuzum tez zamanda hafif atlatır.Rabbim tüm kuzularımızı korusun

slm bu sayfayı daha yeni görüyorum 132 sayfayı okumam mümkün değil tabiki
ben 2009 ekim annesiyim bursada çekirgedeyim size katılabilirimiyim

çok geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşir inş bildiğim kadarıyla fakültede bu konuda bir test yapılıyo arkadaşım oğlunu götürmüştü toza allerjisi çıktı evdeki halıları bile kaldırdılar bir süre istersen bir profesöre danışın

slm bu sayfayı daha yeni görüyorum 132 sayfayı okumam mümkün değil tabiki
ben 2009 ekim annesiyim bursada çekirgedeyim size katılabilirimiyim

hoşgeldin cnm tabiki katılabilirsin
bu arada biz yılbaşında karı koca 22:30 da uyuduk
oğluma cuma günü su çiçeği aşısı yaptırdım kan tahlili falan ozaman iyiydi şimdi grip mümükleri akıyo
ama en kötüsü geniz akıntısından geceleri uyuyamıyo uyanıyo ağlıyo kucağımda uyuyo o ara nefesi açılıyo rahatlıyo sonra yine aynı inş hemen iyileşir dr balık yağı verdi vitamin kullanan varmı bağışıklık sistemi gözleri vs vs için iyi oluyomuş ama iştahta açıyomuş ayy bide çok açolırsa

kızlar merhaba,
zeynepçim çok üzüldüm, ama sakın kötü düşünme, daha iyi işte neye alerjisi olduğu ortaya çıkınca ona göre davranırsın, böyle bilmeden daha zor, Allah şifa versin mavişime
bulcuk hoşgeldin aramıza, Allah bağışlasın evladını ,ismin nedir bu arada?
nagişim eymen paşamada çok geçmiş olsun, ıhlamur ver bol bol iyi gelir,
ben minadeks ve sevenseas balık yağı kullanıyorum ama düzenli değil, çünkü içirmesi işkence yerlere atıyor kendini, iki üç günde bir veriyorum işte, ama düzenli kullanılırsa iştah açıyormuş
bizde sen gezdin eğlendin bizim yerimize sanıyoruz :) dikkat et bütün sene uyursunuz bak,
benim eşimde uyudu yılbaşında hatta facebook a yazmıştım, gerizekalı görümcem yorum yapmış yazmış ağza alınmıcak şeyler, iki gündür onla uğraşıyorum, neymiş kocam uyudu yazmak ayıpmış
Allahım bana sabırlar ver

ayy bu görümceler ne salak oluyo bazen ne varmış bunda ya
bizde haftasonu sevgili görümcemi bir ilk yaşayıp dışarı çıkarttık oda benim ısrarımla eşime bin dil döktüm bak ayıp oluyo onuda alalım faln diye ayyy görseniz isteği hiç bitmiyo yani eşim haklıymış yüz verdikçe astar istiyo bizim ki demekki sevgili kocamın var bir bildiği bir daha adamın ailesi ile aldığı kararlara karışmıcam

zeynepcim çok geçmiş olsun anım
allah beterınde korusun kuzunu

vah benım arkadaşıma erkende uyurmuş kızın tavukmusun sen ?
bende ne güzel dıskoya falan gıtmışsınızdır dıye düşünüyordum
bızlerden hepımız fos çıktık ınşallah arzu iyice eğlenmiştir .
eymen paşamada çok geçmiş olsun
kuzucuklar ınşalalh çabuk ı yıleşir

emelcim allah sabır versın canım ya görümce görmeyeyım ömrümce :)))))))))

bulcuk sen de hoşgeldin canım aramıza tanıyalım senı bakalım
inşallah çö deyip kaçmazsın
sobhetın daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…