2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

teşekkür ediyorum kızlar hepinize.Rabbim beterinden korusun inşaallah.tez zamanda düzene gireriz inş.Allah tüm kuzularımızı korusun
bulcuk hoşgeldin cnm aramıza.
nagiş sen gitmeyecekmiydin dışarıya?bütün sene uyuyacakmısınız yani
ben annemlerdeydim obile yeter:)ama ecrin ogün huysuzdu erken uyudu.hem okul hem yolculuk derken o gün yorgundum gece 12 den nerdeyse 1 saat sonra bende uyudum dayanadım.
hülyacım demek yarıkırkınız çıktı.ohhhh ohhh hamza büyüdü artık..yavrumbenim sağlıklı sihatli kocaman abi olsun inş.belki 3. kız olur:44:
ah emelcim bazen böyle can sıkıcı şeyler oluyor işte.üstüne onun ne vazifesi ise işte gereksizce düşünmeden hareket ediyorlar.sıkma canını cnm ya öyle kabulenmek lazım.değiştirmek mümkün değil.
arzu gelmedimi acaba ankaradan?

Hayırlı olsun yarı kırkınız canım :)
görümceme de Allah akıl fikir versin ne diyim, en iyisi hiç bulaşmamak nagişimin dediği gibi
facedende sildim zaten :) bakalım farkedince ne tepki vercek :)

zeynepçim sağol canım
oluyor işte arasıra böyle şeyler, kayınpederimi çok severim, dediki hiçbişey olmamış gibi davran, ben kimin ne olduğunu biliyorum sen benim içim çok değerlisin ağlama hiç, o anlıcak hatasını dedi, tamam dedim dün karşılaştık kayınvalidemlerde gene öptüm abla nasılsın dedim ama okadar başka bişey konuşmadım
inşallah aklı başına gelir
eşimin ablası sonuçta bıçak gibi kesip atamam
bugün bana kazak almış gelmiş kayınpederim sağolsun ağladım diye üzüldü

kızlar pazar gününden beri tansiyonum çok düşüyor birara 3-7 ye kadar düştü herşey gözümün önünde uçuşuyor devamlı başım dönüyordu ayakta duramıyordum Allaha şükür bugün iyiyim. galiba yorgunluktan kaynaklanıyor. ben başım dönüyor dedikçe ecrinde ezberlemiş uykudan uyanınca yada yorulunca başım dönüyo başım dönüyo diye ortalıkta geziniyor. ayrıca ecrin 3-4 gündür ishal oldu söylemesi ayıp su gibi kaka yapıyor birde poposu pişik oldu ne yıkatıyor ne krem sürdürüyor. ağlaya ağlaya krem sürüyoruz.ilk defa pişik oldu ama ne pişik nerdeyse tahriş oldu cildi soyulacak. çok acı çekiyor kuzum. patates haşladım muz verdim bugün ishalimiz azaldı. inşallah iyileşir kızım.

zeynepcim geçmiş olsun ecrinime inşallah çabucak iyileşir kuzum.
hülyacım yarı kırkınız hayırlı olsun gaz sancıları çabucak bitsin hamzacığımın.
nagihancım hani yılbaşını dışarda geçirecektin senin adına sevinmiştim eşinle başbaşa dışarı çıkacaksın diye. neyse hayırlısı olsun darısı diğer yılbaşına canım.
emelcim canını sıkma böyle küçük şeylere. boşver kim nasıl düşünürse düşünsün.önemli olan eşinin nasıl düşündüğü.
ecrin, eyüp , kayra,eymen,hamza hepinizi kızım ecrinle öpüyoruz , kıskanmayın anneleri sizleride öpüyoruz :))

slm bu sayfayı daha yeni görüyorum 132 sayfayı okumam mümkün değil tabiki
ben 2009 ekim annesiyim bursada çekirgedeyim size katılabilirimiyim

canım hoşgeldin, artık aramızdasın umarım sürekli olarak sohbetlere katılırsın . kendinden ve kuzundan biraz bahsedermisin ?

arzucum çok geçmiş olsun canım
kuzucuğun uyuduğu zaman sende yat dınlen canım
bu çocuklar her seyı bır anda alıyorlar bende hamılelığımde belım ağrıyor dıye gezıyordum ortalarda oda belın ağrıyor dıye gezıyordu :))))))))))

salgın mı var acaba arzu ya eyüp asafta ıkı gundur ishal
dun bende patates yaptım .
emelcim boş ver şu görümceyı gülüm bak hiç olmazsa senın tarafını tutan bır kayınpeder var canım
ramazan bayramından beri elticiğim benımle konuşmuyor ama kayınpederıme sorsan suç bende çünkü ben küçük gelinin o benımle konuşmasa bıle ben konuşmak zorundayım
aman ya ......

kızlar bugun oğlumun doğum günü .
anneciğim iyiki doğurmusun senı canım ilk göz ağrım benım herseyım

arzucum çok geçmiş olsun çocuklar varken annelerin hasta olma özgürlüğü bile yok
hülyacım asafın doğum gününü kutluyorum rabbim bahtı açık uzun ömürler versin
benim kuzucuğumda hasta pazartesi salı burnu akıyodu dün hafif öksürüyodu bu sabah felaketti boğulur gibi öksürüyodu ben izin alamadım babası götürdü dr ye yine boğazları şişmiş antibiyotik falan vermiş ya varya salıcam çıplak dışarı cingene çocukları hiç hasta olmuyo gözümden sakınıyorum yine hasta yine hasta Allah'ım daha beterinden korusun işin garibi antibiyotık içince ishal oluyo yavrum 4 dişi birden zorladı 3ü patladı biri kaldı galiba oda vücudun savunma sistemini zayıflattı ondan hasta oldu diyorum ama inş iyileşir hemencecik

arzucum geçmiş olsun canım, tuzlu şeyler yemeye çalış, ecrinimede kıyamam, çabucak iyileşir inşallah popuşu, kayranında oldu geçenlerde bezini değiştirdik geçti, molfixe geçtim, doğdu doğalı prima kullanıyordum son aldığım paketten daha bir tane bağladım yara oldu, parfümü değişikti alerjimi yaptı bilmiyorum, sonra molfix aldım, ama tabi bilmiyorum bezdenmi
kızlar, ishale en iyi ilaç pirinçli tavuk çorbasıymış aklınızda olsun, pirinçle tavuk birleşince bir madde oluşuyormuş, o kesiyormuş ishali
eymen kuzumada geçmiş olsun, havalar soğuk çocuklar çabuk hastalanıyorlar
eyüp paşanında doğumgünü kutlu olsun, büyüsün kocaman adam olsun

hülyacım doğum gününüz kutlu olsun ömrü uzun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inş.her ailede oluyor işte böyle sorunlar cnm ya
arzucum çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.geçmezse bir doktora git cnm.ecrinemede geçmiş olsun kıyamam ya salgın var bu aralar galiba.bebekken olmazdı pişik şimdi bizdede var.Allah şifa versin inş
nagihancım sizede çok geçmiş olsun cnm kıyamam eymen kuzuma.ıhlamur falan içiyorsa iyi geliyor.birde çok az zencefille pekmezi karıştır ver iyi geliyor öksürüğe cnm.yanında dr gidememekde üzüyor insanı yeterki iyi olsunlarda
emelcim kayra kuzum o nanaklarını yedim.
bütün kuzucuklar rahatsız galiba.ecrinde ilaçlarını kullanıyoruz inş iyileşir.ecrinde köpek dişleri acayip şiş ve 2 gündür yavrum çok huysuz.Rabbim yavrularımızı korusun tez zamanda iyileşsinler

slm arkadaşlar bursada bella donnayı duyan varmı.iş görüşmesine gidicemde bursaya taşınalı 5 ay olduda saygılar.

kızlar nerdeyse tüm bebişler hastalanmış umarım hepsi çabucak iyileşir hepinize teker teker geçmiş olsun. ecrininde ishali geçti derken öksürük başladı bu akşam boğazı kötüleşti çok öksürüyor burnu tıkanıyor ve tabi nefes almakta zorlandığı için bol bol ağlıyor. of ya canı okadar yanıyorki uykuya dalamıyor biraz önce yattı ama 5 dakıkadabir uyanıyor. hayırlısıyla ateşlenmeden iyileşir inşallah. kuzularımızı Allahım korusun hiçbiri hasta olmasın inşallah.

hülyacım misafirim vardı 2 gündür nete giremiyorum eyüp asafın doğumgünü olduğunu bilmiyordum kusura bakma canım. eyüpasafım geçmiş doğum günün kutlu olsun, annenle babanla ve kardeşinle hep mutlu ol kuzum.

sağol arzu teyzesı
benım oğluşumda hastalandı teyzelerı acaba arzu senınle dun telefonda konuşurken ecrınden kapmış olmasın :)))))))))))))
benımkı de başladı akşam öksürmeye
hafıfde ateş yaptı (37.5)
biraz daha ılerlerse doktora gıdeceğiz galıba ((((((

herkese çok geçmiş olsun arzucum yazdıklarını okurken kendimi gördüm aynıyız
salgın varmış ama ben harab durumdayım uykusuzluktan bitiğim oğlumda fena öksürük balgam tıkanıyo 5dk da bir uyanıyo

bütün bebişler hastamı olmuş, kuzucuklarımın hepsine Allahım şifalar versin
bende 3 gündür giremedim kayra paşam iyide mızmız hep birde sabaha kadar oturuyor uyumuyor salla salla fenalık geldi, bu yaşta sallamaya alışacak diye korkuyorum
yeni dişler geliyor galiba bizimde

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. akşam ecrinin birkaç kere ateşlendi Allahtan fazla yükselmedi ama ben tetikteyim inşallah gece ateşi çıkmaz.sizlerede tekrar geçmiş olsun. muhtemelen salgın var inşallah hepimizin evlatları çabucak iyileşir.

slm kızlar tüm bebişlere geçmiş olsn benim kuzumda hasta.bütün gece kustu yavrum artık titriyordu hem korktu hem kusmak yordu.karnım ağrıyor diye ağladı bütün gece kuzum hiiiiiç uyumadık hiç.birde ishalden pişik olduk anlayacağınız bizdede durum doktora gittik az önce dayanamadım.toz verdi kullanacağız bağırsak enfeksiyonu 1 hafta sürebilir dedi.salgın varmış. halsiz düştü yemekde yemiyor.Allah hepimizin yardımıcısı olsun.
hülyacım,nagihancım,arzucum çook çook geçmiş olsun.aman emelcim sizde dikkat edin bizimde kaçgündür huzursuzdu Allah korusun tüm yavrularımızı.

kıyamam kuzucuklar ecrin prenseslerin ikisinede geçmiş olsun
zeynepçim biz bir ay oluyor geçirdik o hastalığı hastanede kaldık bir sürü serum yedi yavrum çok zor, ömrümden ömür gitti Allah şifa versin ecrin kuzumada
arzucum inşallah ateşlenmez ecrinimde
nagişim eymen nasıl oldu, inşallah iyileşmiştir oda
hülyacım sen nasılsın, resimleri gördüm facebookta çok tatlı oğluşların maşallah
benimkide 5 te uyudu kaldı kucağımda, az sonra uyanır sabaha kadar oturur (

kuzucukların hepsıne çok geçmiş olsun
bizde dün gece acildeydık çocuklar için değil ama kendım için
sağ tarafımda muthiş bır ağrı vardı .apandisit olabılır dedı doktor .
korkudan ağrım hafıfledığı için yatırmadılar oksa ılk gıttığım ağrıyla olsaydı şimdi belkı de amelıathane yolllarında olacaktım :)))))
gülüyorum ama hala ağrım oluyor
genel cerahıden randevu alayım .inşalllah ne olduğunu anlarlar

kızlar kaç gündür nerdeyse hepimizin kuzuları hasta inşallah hepsi çabucak iyileşir,bebişlerimiz iyileşsin derken bizler hasta olacağız nagihan ve zeynep birde çalışıyorsunuz sizin için daha zor. Allah hepimize güç versin. diş sorunu pişik ishal uyku düzensizliği öksürük derken bitap düşüyor canlarımız. inşallah hepsi çabucak iyileşir.
hülyacım çok geçmiş olsun inşallah apandist değildir de basit bir ağrıdır. 2 çocukla işin zor birde ameliyat çıkmasın canım. doktora gidersen gelişmelerden haberdar et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…