2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

hülyacım lansinoh hiç işe yaramıyor garmastanı kime önerdiysem iyileştiler memnun kaldılar. canım hani göğüs pedleri varya bilirsin, onlardan 2 tanesini kalorifer üzerinde hafif ısıt ılık olsun göğüs ucuna garmastan sür pedleri göğüs uçlarına koy enaz yarım saat enfazla 2 saat olmak üzere beklet. birkaç gün aynı işlemi yap. sakın unutma emzirmeden önce göğüs uçlarını mutlaka yıka canım inşallah çabucak gecer canım

ceren geçmiş olsun umarım oğluşun çabucak iyileşir canım

cerencim oğluna çok geçmiş olsun cnm gün listesinide hiç hatırlamıyorum şubat bendeydi ama bir değişiklik olmazsa hülya biraz toparlansın ona gidelim diyoruz hemde hamza bebeği görürüz ordaki katılıma göre konuşuruz yine yani bence

merhaba kızlar, nabersiniz,
ooo yeni annemiz internete bile girmeye fırsat buluyor, maşallah kırkbinkere, o küçük abiyide yerim ben
arzucum yazarım benim tarifleride canım bir ara,
ceren çok geçmiş olsun oğluna canım, nesi var iyileştimi
kızlar bişey sorucam buzlukta et vardı ama kurbandan bayadır duruyor yani, bozulmuşmudur acaba atayımmı pişireyimmi karar veremedim

canım derin dondurucudaki et bozulmaz ama çıkarınca hemen kullan çözüp bekletme.

arzucum bugun aldırayım ben kremı eşime hemen deneyımlerı paylaşırım senınle .
arzuuuuuuuuuuuuuuuuu kurabıye tarıfı beklıyorum .

nagişim yazmaz olurmuyorum canım açık kalmış aşağıda gözuktuğume bakma sen :)

emelcim annem burada şimdilik arada fırsat oluyor bakmaya bend e kaçırmıyorum :))))))))
buzluktakı ete bır sey olmaz ama çözdürdüğün gibi kullan tekrar dondurma

herkese çok teeşekkür ederiz emre şimdi daha iii maşallah..gün ile alakalı bilgi bekliyorum şuan başlanmıyor mu?aralık bende yazıyo ama net cevap bekliyorum kızlar sizden.

canım inşallah krem sendede işe yararda çabucak iyileşir bebişini rahat emzirirsin. sonucu mutlaka bildir canım merak ederim. kurabiye tariflerini yazacağımda sağolsun ecrinimden fırsat olmuyor nezaman pc açık olsa caillou seyrediyor :)) yakında caillou'yu nüfusumuza geçireceğiz galiba

herkese çok teeşekkür ederiz emre şimdi daha iii maşallah..gün ile alakalı bilgi bekliyorum şuan başlanmıyor mu?aralık bende yazıyo ama net cevap bekliyorum kızlar sizden.

cerencim listemiz aşağıdaki gibiydi,

1-aralık ***ceren
2-ocak ***arzu
3-şubat ***nagihan
4-mart ***emel
5-nisan ***hülya
6-mayıs ***özi16
7-haziran***zeynep

canım ilk sıra senindi ama o dönem senden haber çıkmadı nete girmedin bende toplandık hülyanın sancısı vardı emelinde misafiri buyüzden ikiside gelemedi. nagihanla zeynep geldiler. kimse gelmeyince gün parası toplamadık. bu gidişlede zor gözüküyor gün yalan oldu. sıra nagihanda ama hülya doğum yaptığı için hepimiz pasta yapıp ona gideceğiz sonra nagihandan devam ederiz

kızlar naber?
bugün kayınvalidemin günü vardı, oraya gittik mamalar yedik, yanımızada aldık geldik :)
kayra uyudu , bende size bakayım dedim,
eti atmayım bari , arzucum hülyacım sağolun, gece çıkarayımda çözülsün
ceren sen ne tarafta oturuyorsun canım?

afiyet olsun tatlım, hani bize yok mu ( emelcim geceden sabaha kadar çözünmesini beklersen bozulabilir ya sabah erken dolaptan çıkar yada parça etse çözmeden pişir

slm canlarım
cerencim geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim
arzucum teşekkür ederim mamaları yaptım yedik yeni gitti misafirlerim.Allah eksik etmesin yorucu oluyor biraz:)
hülyacım cnm çok sevindim iyi olmanıza evet cnm evde yardımcı olunca çok iyi oluyor.zamanla düzelir inş uykuları hamzanın.gögüslerine arzunun tarifini uygala çok iyi geliyor birde ayva çekirdeğini çay bardağına biraz su koy içine at sabaha kadar beklesin jöle kıvamına geliyor sonra onu sür iyi geliyor cnm.acısını çok iyi bilirim benm artık kanıyordu ağlayarak emzirdiğim biliyorum yeterki emsinler diye insan herşeye dayanıyor
nagişim eymen kuzumu öp benim için gözümün önüne geliyor yirim onu.
emelcim ohhh mamalar yenmiş evede servis süper afiyet bal şeker olsun yarasın kayra paşama.ete bişey olmaz cnm dedikleri gibi kızların çözdürüp tekrar koyma dolaba.dondurucuda olsa çok uuzun sürede bekleyince tazeliği gidiyor.
yoruldum kızlarrr şimdi evi süpürmem lazım malum heryerde bişeyler var.yardımmmm

ben geldim kızlar :) nabersiniz?
gözümden uyku akıyor ama yemek yapmam lazım paşam uyanmadan ,
arzucum küsme sen yaz, bende fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum
zeynepçim yakın olsak gelirdim yardıma canım, öptüm ecrinle seni
nagişte yok bayadır, eymen paşa yoruyor onuda sanırım
hülyacım bende çok çektim göğüslerim mahvolmuştu, aventin göğüs ucu koruyucusu var onla emziriyordum dayanamıyordum acısına çok zor

slm kızlar ben geldim resmen yorgun savaşçıyım ((
kısaca bir günümü anlatasım var....07:00 kaalkış 07:15 eymen paşam kalkar onu giydir sar sarmala üst kata çıkar feryet figan ayrıl giyin işe git işteki yoğunluğa hiç girmeyelim çünkü masa başı değil akşama kadar işletme geziyorum
17:15 işten çıkış pazar alışverişi 17:45 eve dönüş koşturarak yemek koy ocağa o pişerken eymeni al gel bir kucakta çocuk bir elle sofrayı hazırla eşin gelsin o güzelce yemek yesin sen çocukla yarı aç yarı tok kalk sofradan sevgili eşim 10 dk çocuğa bakar o sırada sofra topla bulaşıkları makinaya koy makinaya girmeyenleri elinde yıka sonra çocukla oyna oyna oyna bitmeyen bir enerji tabi bende değil eymende sonra 21:30-22 arası eymeni uyut evi toparla ertesi günün hazırlıklarını yap 24:00/30 arası eymen sütünü içsin nagihan yatsın gecede 3 kez uyandığında mutluluktan uçuyorum minimum 3 maksimumu sınırsız uyanabilir
bu en kısa gün çamaşır ütü temizlik eklendiği günlerde cumartesileri anne olmak çok çalışan anne olmak çok çok zor Allah'ım isteyen herkese versin bizlerede güç kuvvet versin çok yoruluyorum ama oğlumun bir sarılıp öpmesine de dünyaları değişmem

Allah yardımcın olsun nagişim
çalıştığım günler aklıma geldi , bende yorgunluktan uykusuzluktan bir akşam iş dönüşü şaypa varya yukarda oraya uğramıştım, kasaya kadar gittiğimi hatırlıyorum bayılmışım, eşimi aramışlar çantadan telefondan
çok çok çok zor çalışan anne olmak, hele yardım eden kimse yoksa

slm herkese bu haftasonu hep mevlütlerimiz var şimdi kayınvalidemden geldik kayınpederimin mevlüdü vardı.öleli 5 sene oldu öldüğünde biz daha 1aylık evliydik çokzor günlerdi.Allah rahmet eylesin.yarında halamızın hacı mevlüdü var.bu hafatsonu doluyuz yani:)
evet kızlar çalışan anne olmak 2 kat daha zor.
nagişcim Allah yardımcı olsun cnm.dediğin gibi onların bir gülüşü dünyalara bedel
emelcm öyle gerçekten insan çok yoruluyor yeterki sağlıklı olsnlarda
arzucum nerelerdesn
hülyacım kuzularını kokluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…