- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.361
kızlar slm herkese
nagihancım cnm bununla geçsin inş.inan hepimizde zaman zaman olan şeyler.bazen dünya iyisi olurken eşlerimiz bazen bir anda tadından yenmez hale geliyorlar:)emel haklı iyi zamanınızda söyle tartışarak söyleyince yapacakları varsada yapmıyorlar.evet gerçekten anne olmak çoook zor birde çalışan anne olmak o çoooooooook daha zor.inan yeni oturdum bende artık belim kopuyor.tabi cnm sende nazını yappp şekerim:):)
kızlar bende gelmeyi çok isterim ama şuan kestiremiyorum.siz buluşun inş gelmeye çalışırım ecrin bugün çok şükür daha iyi bu nasıl kusma ishal ise 3 haftadr 2 gün sürüyor geçiyor.şimdi kesildi inş tekrarlamaz.ecrinin durumuna benim okul durumuma göre bakacağım ben haber veririm şekerler.siz görüşün tabi kuzucuklarınız iyi ise:=) artık bişey demeye korkar olduk hastalanacaklar diye gripler kusmalar birbirine karıştı
nasılsınız kızlar,
yusuf kayra hastalandı yine, burnu tıkalı galiba, öksürüyor biraz, hiçbişeyde yediremiyorum çıldırcam
ama yaramazlıktanda geri kalmıyor, buzdolabının raflarına tırmanıyor, rafın birini bir çekti herşey yere cam kırıkları sular garnitür vardı kavanozda o kırılmış bütün mutfak bezelye
offf kayram offf
arzucum ben gelemem herhalde böyle olursa yine, kusura bakmayın, bu sefer çok istiyordum sizleri görmeyi
ama bulaşmasın kuzulara da
off paşam offff
tşk ederim kızlar anlayışınız ve önerileriniz için haklısınız ben çok yoruluyorum tabi eşimde sonrada geriliyoruz aslında dün aramamak için kendimi zor tuttum normalde hiç böyle değildir eşim gayet yardımcı ve anlayışlıdır akşamda hatasını anladı galiba hep yanımızdaydıacık ta ben gıcıklık yaptım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?