2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

teşekkür ediyorum kızlar hepinize sonuçlarımız yine çoook yüksek çıktı.pazartesi günü inş çocuk alerji prf. randevü aldık inşaallah tez zamanda netleşir durumu ve düzelir kuzum.Allah dermensız dert vermesin inş ama çok kafama takıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bugün defne joyun ölüm haberi çok etkiledi beni.Allah rahmet eylesin ölüm Allahın emri ama insan etkileniyor.
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.en çaresiz durum
herkes iyidir inş kızlar.forum sessiz kalmış.herkesin işimi var?
hülyacım gözün aydın cnm

canım için rahat olsun hayırlısıyla ecrin iyileşecek.dediğin gibi Allah dermensız dert vermesin (amin)
zeynep bende defnenin ölüm haberini duyunca şok oldum Allahın gücüne gitmesin ama genç yaşta ölmesi çocuğunun olması benide çok etkiledi Allah rahmet eylesin eşine çocuğuna ailesine sabır versin yarabbim.

nasılsınız kızlar,
zeynepçim Allah şifa versin ecrin kuzuma , inşallah prof. çare olur
defneye bende çok üzüldüm, bebeğini emziriyormuş hala
Allah rahmet eylesin ama Allahın emri çok ta yorum yapmak doğru gelmiyor bana, eceli öyleymiş
Allah günahlarını affetsin, ailesine sabır versin

teşekkür ederim kızlar inşaallah en yakın zamanda derdimizin dermanını buluruz ve rahatlarız.evet emelcim kimsecikler uğramaz oldu sen ben arzu:):)hülyanın misafiri var ondan giremiyordur belki ama nagihan nerelerde acaba inşaallah hastalık falan yoktur.
kızlar ecrin zaman zaman tırnaklarını koparıyor.boş kaldığı zamanlar yapıyor bunu üstüne gitmiyorum inadına yapıyorlar çünkü birde benim arkamdan aklı ermeye başlayalı zaman zaman ağlıyor işe giderken ozamandan itibaren başladı sanki.görmezden gelip dikkatini başka yere çekmeye çalışıyorum.ama zamn zaman tekrarlıyor sizce ne yapmalıyım?

zeynepçim bende öyleydim neler denediler annemler acı bile sürmüşlerdi elime
yinede vazgeçmedim :)
ne zaman büyüdüm tırnaklarım gözüme çirkin gelmeye başladı ozaman bıraktım
bu yolu dene istersen çok çirkin oldu güzelliğin bozuluyor de

kızlar günaydın ,ben birazdan yola çıkacağım izmire gidiyoruz.eşimin amcası hafta içinde vefat etmişti bu yüzden izmire gidiyoruz. Allah izin verirse pazar günü döneceğiz. kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum görüşmek üzere ...

gerçekten kendim yazıp kendim okuyorum bazen arzucum,
hadi kızlar toplanında bebek görmeye gidelim ,hava sıcaklıkları artıcakmış

emelcim dediğin gibi kuzularımızın doğum günü yaklaşıyor bende araştırma sürecindeyim. farklı şeyler yapmayı düşünüyorum ama kesin bir karar vermedim. arada hepimiz fikirlerimizi yazarsak dediğin gibi ortaya hoş şeyler çıkabilir. fikirler kafamda kesinleşince yazarım canım. senin fikirlerin varsa yaz canım.

sohbet edemez olduk artık kızlar
biz evimize döndük.bugün akşam doktora gideceğiz ecrin için inşaallah Allahın izniyle hayırlı güzel sonuçlar alırız.
emelcim evet 2. doğum günlerimiz yaklaştı bende değişik fikirler arıyorum ve düşünüyorum netleşince yada karar verince yazarım cnm.
öpüyoruz hepinizi

gerçekten kendim yazıp kendim okuyorum bazen arzucum,
hadi kızlar toplanında bebek görmeye gidelim ,hava sıcaklıkları artıcakmış

emecim haklısın havalarda ısınıyor bebek görmeye gidelim ama önümüzdeki hafta sonu ben yokum Ankaraya gideceğim kuzenimin oğlunun doğumgünü var 1 yaşına girecek paşa. birsonraki hafta Allahtan bir şey çıkmazsa size uyarım

cnm yorumunu görmemişim kusura bakma ama aynı şeyleri yazmışızevet fikir paylaşımı yapmak lazım.
emel sen ve benden başka kimsecikler uğramaz oldu

arzuuucummm aynı anda yazmaya çalışıyoruz galiba yetişemiyorum ama
evet bir an önce gitmek lazım bebek görmeye bu hafta hülyanın misafiri var galiba haftaya kalır sanırım ama şubat 10dan sonra soğuyacakmış havalar şansımıza

zeynepcim haklısın sohbet edemez olduk birara negüzel sohbetler oluyordu valla özler oldum :)) kızlar böyle olmuyor birbirimizle görüşmek için biraz çaba gösterelim.
zeyenpcimiçini ferah tut akşam herşey yolunda gidecek inşallah hayırlı sonuçlar alacaksın. canını sıkma tatlım

zeynepcim haklısın aynı anda yazıyormuşuz :)) dediğin gibi emel sen ben burdayız ,hülyanın misafiri var peki nagihan nerde ? neden foruma girmiyorki, umarım ters giden birşeyler yoktur.

canlarım çok özledim sizleri .
ablacığım geldı onun burada olması benı çok rahat ettırdı
bu arada bızım pc bozuktu eşim sözde tamir etti .
bır gun hiç açılmadı
tamaem bozulmuş koçişim benım dırdırıma dayanamayıp yenı aldı :)))))))
al kavuş arkadaşlarına dedi ......
benım mınık oğluşlarım hasta oldular canlarım
zeynepcim inşallah hayırlı bır haber alırsın prensesım için
arzucum sana da hayırlı yolculuklar canım
emelcim kayra nasıl

slm kızlar
uzun bir aradan sonra burdayım hasta olan kuzulara acil şifalar geçmişi çok okuyamadım kusura bakmayın
geçen perşembe çankırıya gittik kardeşimin nikahı vardı tayin için nikahı erken yaptık cumartesi gelin görme oldu falan filan oğlumun acık burnu aksada iyi çok şükür
bu haftasonu tekrar ankaraya gidibilirim amcam rahatsızmış perşembe tam teşhis konacak ama pek ii değil galiba (aynı gün gidip dönmem lazım artık izin falan alamam
herkes iyidir umarım güneşin yüzünü göstermesi insanın içini açıyo dimi görünen o ki sizinde içiniz açılmış hemen gezme planları yapılmış öpüyorum hepinizi
zeynepcim inş hayırlı sonuçlar çıkar ama sonuçta en azından neye alerjisi olduğunu öğreneceksiniz buda bişey dimi
hülya iyi bak paşalara hasta etme
bu arada kızlar torba yasası kabul edilmişken hemen 2.yimi yapsam acaba ikisi bir büyüsün gitsin rahata erersem bir daha yapmamaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…