- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.421
kızlar merhaba dün ecrin ateşlendi Allaha şükür ateşi düştü , bu sabahta kahvaltıdan sonra midesi bulandı çıkardı nane limon kaynatıp içirdim biraz iyi geldi.birde dün akşamdan beri 2 defa ishal şeklinde kaka yaptı. inşallah iyileşir. ben gelme konusunda kesin birşey diyemem. ecrin iyileşirse gelebilirim. eğer sizler buluşursanız size iyi eğlenceler. hülya neyaptı döndümü istanbuldan ? kutayda büyüdü hala çocuk görmeye gitmedik kızlar hülya dönsünde ona hayırlı olsuna gidelim ayıp olmasın hülyaya.
nagihan misafirim var sanada yazamadım amcana geçmiş olsun inşallah iyileşmiştir,kardeşinin nikahıda hayırlı olsun. emelcim ve zeynepcim sizlerde inşallah kuzularınıza daha rahat yemek yedirebilirsiniz Allah iştahlarını arttırsın. neyse hepinizi öpüyorum
hoşgeldin aramıza,
Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
merhaba arkadaşlar topici görünce yazmak istedim bende bursalıyım ama mart 2006 annesiyim inşallah ağustosta 2. ye anne olucam 13 haftalık hamileyim şuan .
selam kızlar
biz geldık ıstanbuldan
harika geçtı
şimdi evi temizleyeyım sonra bakacağım neler yapmışsınız
slm herkese özledik birbirmizi
bizde ecrinin dişleri ve kaşıntıları ile uğraşıyoruz balıkesire geldik bugün yarın alerji testimiz var hayırlısı inş.inanın bilgisayarı gördüğü zaman ecrin asla bırakmıyor açtığım an tepesinde alıyor kucağına giremiyorum hiç kaç defa düşürdü buyüzden az kaldı bozulmasına.oyüzden kaldırıyorum gece o uyuyunca okul işlerimi hallediyorum foruma giremeden sızıyorum.aklım sizlerde ama sizlerde girememişsiniz herkesin telaşı var.
hülyacım hoşgeldin cnm.fethettin yani istanbulu ayyy kuzucuklarını özledim:):)
emelcim nagihancım inş sizlerde paşalarınızda iyidir yirim onları.
arzucum misafirde yarışıyoruz yine :)Allah şifa verrsin ecrin kuzuma ahh o dişlerrrrrrrrr
bendede eşimdede bir kırgınlık var.Hastalığa çevirmez inş.
öpüyoruz hepinizi
nasılsınız kızlar?
biz iyiyiz şükür, prenseslerimiz diş çıkarıyor demek, çabucak ağrısız sızısız çıksın incileri inşallah
hülyacım hoşgeldin sende
zeynepçim bol portakal yiyin önlesin, inşallah hasta olmassın
öptüm hepinizi, korkunç başım ağrıyor bugün üstünüze sağlık
görüşürüz ben kaçar
merhaba arkadaşlar topici görünce yazmak istedim bende bursalıyım ama mart 2006 annesiyim inşallah ağustosta 2. ye anne olucam 13 haftalık hamileyim şuan .
hoşgeldin aramıza hayırlısı ile kucağına alırsın inş
kızlar hadi hareketlenin nerelerdesiniz dicem ama ufaklıklar yüzünden giremiyoruz :))
havalar ısınsada grşsek :)
cumartesi ankaraya gidip döndüm Allah yardımcısı olsun amcamın çok zor bir durumda ağlamaktan yanına bile yaklaşamadım zaten baygındı((sağ olsun eşim sabah 8de çıktık 2 saat kalıp akşam 19da tekrar evdeydik inanın hayata yetişemiyorum akıp gidiyo gerçi hepimiz aynıyız oğlumun vaktini başka şeylere ayırınca kendimi suçlu hissediyorum ama bu soğukta 10 saat yola götürmedim yengem baktı saat 17:30 olunca huysuzlanmış işten gelme saatim ya (kapıdan bir girdim yapıştı boynuma neyseki pazar günü hep yanındaydım
bide unutmadan madem gündüz görüşemiyoruz bir akşam eşlerle oturma yapalım hem tanışırlar ne dersiniz
hoşgeldin cnm aramıza.sağlıla bebeğini kucağına alırsınn inşmerhaba arkadaşlar topici görünce yazmak istedim bende bursalıyım ama mart 2006 annesiyim inşallah ağustosta 2. ye anne olucam 13 haftalık hamileyim şuan .
cnm çok geçmiş olsun amcana Allah acil şifalar versin inş.evet cnm ya görüşemedik ben uymaya çalışırım planlara.ooyy kuzum özlemiştir annesini keltoşum:):) çıktımı saçları:)hoşgeldin aramıza hayırlısı ile kucağına alırsın inş
kızlar hadi hareketlenin nerelerdesiniz dicem ama ufaklıklar yüzünden giremiyoruz :))
havalar ısınsada grşsek :)
cumartesi ankaraya gidip döndüm Allah yardımcısı olsun amcamın çok zor bir durumda ağlamaktan yanına bile yaklaşamadım zaten baygındı((sağ olsun eşim sabah 8de çıktık 2 saat kalıp akşam 19da tekrar evdeydik inanın hayata yetişemiyorum akıp gidiyo gerçi hepimiz aynıyız oğlumun vaktini başka şeylere ayırınca kendimi suçlu hissediyorum ama bu soğukta 10 saat yola götürmedim yengem baktı saat 17:30 olunca huysuzlanmış işten gelme saatim ya (kapıdan bir girdim yapıştı boynuma neyseki pazar günü hep yanındaydım
bide unutmadan madem gündüz görüşemiyoruz bir akşam eşlerle oturma yapalım hem tanışırlar ne dersiniz
evet cnm yarış var aramızda.evet haklısın tempo çok yoğun ben artık hıza yetişemiyorum.Allah sağlık versnde.cnm benm bizimde 27 sinde inş bendede aynı telaş başlayacak neler yapsak bende araştıracağım daha.bu konunun üzerinde duralım canımmmmmmkızlar 2 haftadır yatılı misafirlerim vardı biraz yoğundum şimdi biraz rahatladım. ama asıl maraton yeni başlıyor :))
12 martta kızım ecrin 2 yaşına girecek fıstığımın doğumgünü için araştırma yapıyorum.sizlerdede değişik fikirler,farklı pasta tarifleri varsa lütfen yazın. bu hafta pasta börek işlerine karar vermem lazım.
sizlerden ve internetten aldığım tarifleri bu hafta deneyip mönüye karar vermem lazım.
hadi kızlar güzel fikirlerinizi ve tariflerinizi bekliyorum
hızlı hatun seni tatile gitmesi iyide dönmesi çok zor oluyor.saol cnm.büyümüştür hamza tutayy:)canım arkıdışlerıın hepiniz ıyısınızdır inşallah
bizler çok iyiyiz
istanbula gitmek iyide gieri donmesi bana çok koyuyor.
aşığım bu şehire ben :)
ecrin prenseslere çok geçmiş olsun kızlarım inci gibi dişleri olsun
minik prensesler yaşına gırecekler bu ay ne güzel benım kızlarıma
nagihancım amcana da çok geçmiş olsun
pastayıda kendim yapıcam ben bu sene
glikoz fruktoz bilmemne hazır şeylere güven kalmadı, en iyisi kendimiz yapalım
bir tane meyvalı bir tanede çikolatalı düşünüyorum
birde internette görmüştüm pastanın üzerine ' 2yide devirdik maceraya devam ' yazmışlar çok hoşuma gitti öyle yazmak istiyorum :)
yada tişört baskısı yaparım belki böyle yazıp :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?