2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

nagihancım sen dışarı çıkmak istiyorsan çık canım, parktada buluşabiliriz hava güzel olursa
ben belki görümceme gidebilirim yarın, kayra cihat abisini sayıklıyor gidelim diyor
cihat görümcemin oğlu
gitmessek ararım canım seni

ayyy arzucum çok özür dilerim dalgınlığıma ver çok geçmiş olsun nasıl oldu kuzun inş tez zamanda iyileşir

kızlar umarm herkes iyidir ecrin biraz düzeldi ama azı dişleri çıkıyor onun huysuzluğu var, arada dişler patlamadığından ağrılarımız oluyor ,yemekte zor yediriyorum. ayrıca yatılı misafirim var . hem ecrinle ilgilenmekten hem misafirin oluşundan dolayı nete giremiyorum umarım şu dişler çabucak çıkarda kızımın ağrısı geçer,hepinizi öpüyorum

slm herkese özledik birbirmizi
bizde ecrinin dişleri ve kaşıntıları ile uğraşıyoruz balıkesire geldik bugün yarın alerji testimiz var hayırlısı inş.inanın bilgisayarı gördüğü zaman ecrin asla bırakmıyor açtığım an tepesinde alıyor kucağına giremiyorum hiç kaç defa düşürdü buyüzden az kaldı bozulmasına.oyüzden kaldırıyorum gece o uyuyunca okul işlerimi hallediyorum foruma giremeden sızıyorum.aklım sizlerde ama sizlerde girememişsiniz herkesin telaşı var.
hülyacım hoşgeldin cnm.fethettin yani istanbulu ayyy kuzucuklarını özledim:):)
emelcim nagihancım inş sizlerde paşalarınızda iyidir yirim onları.
arzucum misafirde yarışıyoruz yine :)Allah şifa verrsin ecrin kuzuma ahh o dişlerrrrrrrrr
bendede eşimdede bir kırgınlık var.Hastalığa çevirmez inş.
öpüyoruz hepinizi

nasılsınız kızlar?
biz iyiyiz şükür, prenseslerimiz diş çıkarıyor demek, çabucak ağrısız sızısız çıksın incileri inşallah
hülyacım hoşgeldin sende
zeynepçim bol portakal yiyin önlesin, inşallah hasta olmassın
öptüm hepinizi, korkunç başım ağrıyor bugün üstünüze sağlık
görüşürüz ben kaçar

merhaba arkadaşlar topici görünce yazmak istedim bende bursalıyım ama mart 2006 annesiyim inşallah ağustosta 2. ye anne olucam 13 haftalık hamileyim şuan .

merhaba arkadaşlar topici görünce yazmak istedim bende bursalıyım ama mart 2006 annesiyim inşallah ağustosta 2. ye anne olucam 13 haftalık hamileyim şuan .

hoşgeldin aramıza hayırlısı ile kucağına alırsın inş
kızlar hadi hareketlenin nerelerdesiniz dicem ama ufaklıklar yüzünden giremiyoruz :))
havalar ısınsada grşsek :)
cumartesi ankaraya gidip döndüm Allah yardımcısı olsun amcamın çok zor bir durumda ağlamaktan yanına bile yaklaşamadım zaten baygındı ((sağ olsun eşim sabah 8de çıktık 2 saat kalıp akşam 19da tekrar evdeydik inanın hayata yetişemiyorum akıp gidiyo gerçi hepimiz aynıyız oğlumun vaktini başka şeylere ayırınca kendimi suçlu hissediyorum ama bu soğukta 10 saat yola götürmedim yengem baktı saat 17:30 olunca huysuzlanmış işten gelme saatim ya (kapıdan bir girdim yapıştı boynuma neyseki pazar günü hep yanındaydım
bide unutmadan madem gündüz görüşemiyoruz bir akşam eşlerle oturma yapalım hem tanışırlar ne dersiniz

selam kızlar
biz geldık ıstanbuldan
harika geçtı
şimdi evi temizleyeyım sonra bakacağım neler yapmışsınız

hülyacım hoşgeldin tatilinin iyi geçmesine sevindim. kız maşallah sana 2 çocukla heryere yetişiyorsun :) istanbulu bile fethetmişsin :))

zeynepcim hayırlısıyla ecrinin tahlil sonuçları temiz çıksında kuzum rahatlasın artık. misafirde dediğin gibi yarışıyoruz bakalım kim 1. olacak :)) ecrinin dişeri bu ara pek ağrımıyor inşallah ağrısız çıkarır dişlerini kuzularımız . sende çok yoruluyorsun dikkat et hastalanma canım.

emelcim saol canım inşallah dediğin gibi ağrısız çıkar dişlerimiz. başım ağrıyor demişsin umarım geçmiştir soğuk algınlığına çevirmez inşallah

hoşgeldin aramıza canım. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
bebişini

nagihancım amcana tekrar geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım.amcanın rahatsızlığı nedir? dediğin gibi görüşemiyoruz şu havalar ısınsada daha sık görüşsek.

kızlar 2 haftadır yatılı misafirlerim vardı biraz yoğundum şimdi biraz rahatladım. ama asıl maraton yeni başlıyor :))
12 martta kızım ecrin 2 yaşına girecek fıstığımın doğumgünü için araştırma yapıyorum.sizlerdede değişik fikirler,farklı pasta tarifleri varsa lütfen yazın. bu hafta pasta börek işlerine karar vermem lazım.
sizlerden ve internetten aldığım tarifleri bu hafta deneyip mönüye karar vermem lazım.
hadi kızlar güzel fikirlerinizi ve tariflerinizi bekliyorum

canım arkıdışlerıın hepiniz ıyısınızdır inşallah
bizler çok iyiyiz
istanbula gitmek iyide gieri donmesi bana çok koyuyor.
aşığım bu şehire ben :)

ecrin prenseslere çok geçmiş olsun kızlarım inci gibi dişleri olsun
minik prensesler yaşına gırecekler bu ay ne güzel benım kızlarıma

nagihancım amcana da çok geçmiş olsun

merrhaba kızlar nasılsınız
nagişim çok geçmiş olsun amcana Allah şifalar versin
arzucum ben 2 şeklinde kurabiye düşünüyorum ama kalıp bulamadım
havalar düzelsede görüşsek bencede
benim eşim müşavir ya herzaman evde olmuyor yani bir ay 30 günse 20 günü gece 11-12de geliyor
ama evde olduğu zamanlarda gece gezmeside yapabiliriz kızlar
hülyacım zeynepçim sizde iyisinizdir inşallah
öptüm hepinizi görüşürüz

pastayıda kendim yapıcam ben bu sene
glikoz fruktoz bilmemne hazır şeylere güven kalmadı, en iyisi kendimiz yapalım
bir tane meyvalı bir tanede çikolatalı düşünüyorum
birde internette görmüştüm pastanın üzerine ' 2yide devirdik maceraya devam ' yazmışlar çok hoşuma gitti öyle yazmak istiyorum :)
yada tişört baskısı yaparım belki böyle yazıp :)

hoşgeldin cnm aramıza.sağlıla bebeğini kucağına alırsınn inş

cnm çok geçmiş olsun amcana Allah acil şifalar versin inş.evet cnm ya görüşemedik ben uymaya çalışırım planlara.ooyy kuzum özlemiştir annesini keltoşum:):) çıktımı saçları:)

evet cnm yarış var aramızda.evet haklısın tempo çok yoğun ben artık hıza yetişemiyorum.Allah sağlık versnde.cnm benm bizimde 27 sinde inş bendede aynı telaş başlayacak neler yapsak bende araştıracağım daha.bu konunun üzerinde duralım canımmmmmm

hızlı hatun seni tatile gitmesi iyide dönmesi çok zor oluyor.saol cnm.büyümüştür hamza tutayy:)

evet emelcim güzelmiş yazı:)gerçekten çok orjinal şeyler var araştırmak lazım iyice.cnm ya eşinin işi çok zormuş sanada zor tabi Allah yardımcın olsun tek başına çok zor az önce facebooku açtım kapadım hemen bişey yazmadım ama çalışma fala demişsin cnm işmi aramaya başladın?

zeynepçim sıkışık biraz maddi durumumuz ,ev kira büro kira zor oluyor, eşim belli etmemeye çalışıyor ama artık çalışmam lazım
aslında hiç istemiyorum yavrumu bırakmak ama kısmet bakalım

kızlar bu arada bugün oğlum masada biraz makarna yedi, sandalyeden indi ve 'eline şağlık' dedi,
sonra birde 'şeni seviyoyum' daha ne isterimki :)

emelcim senın için hayırlısı olsun
inşallah ıyı bıır yerde ıyı bır iş bulursun canım
yakışıklı paşa da buyumuşte annesıne elıne sağllık dıyor maşallah kayraya

zeynepcim hamza tutayımız buyudu .abimizde çok sevıyor
oyuncak verıyor kutaya oda abısıne ağucuklar yapıyor
yavrularımız kocaman oluyorlar
test sonuçumuz ne oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…