- Konu Sahibi ecrinyagmur
- #1.681
ah ah kızlar içimi okudunuz :) ecrin hanımda sağosun üstünü çok açıyor. pike örtsem üşüyecek diye korkuyorum ince yorgan örtsem sıcak oldu diye açıyor hergün başka birşey deniyorum ama nafile üstünü açıyor. bunun yanında tüm gün ayağına çorap giysin diye peşinden koşuyorum. 5 dakıka ayağında kalsa 6. dakika çıkarıyor valla şaşırdım neyapacağımı. terledim diyor çorap giymiyor. havalarda soğudu inşallah hasta olmazlar.
hülyacım sana gelmeyi çok isterdim ama yarın Ankaraya gidiyorum. kardeşimin kızının doğum günü var tatlı yeğenim 1 yaşına giriyor teyzeleri. bu yüzden halasının yanında olması gerekiyor. kusura bakma tatlım. inşallah başka zaman gelirim. hepiniz inşallah iyisinizdir, hepinizi öpüyorum şekerler.
hülyacım sana gelmeyi çok isterdim ama yarın Ankaraya gidiyorum. kardeşimin kızının doğum günü var tatlı yeğenim 1 yaşına giriyor teyzeleri. bu yüzden halasının yanında olması gerekiyor. kusura bakma tatlım. inşallah başka zaman gelirim. hepiniz inşallah iyisinizdir, hepinizi öpüyorum şekerler.