2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

ah ah kızlar içimi okudunuz :) ecrin hanımda sağosun üstünü çok açıyor. pike örtsem üşüyecek diye korkuyorum ince yorgan örtsem sıcak oldu diye açıyor hergün başka birşey deniyorum ama nafile üstünü açıyor. bunun yanında tüm gün ayağına çorap giysin diye peşinden koşuyorum. 5 dakıka ayağında kalsa 6. dakika çıkarıyor valla şaşırdım neyapacağımı. terledim diyor çorap giymiyor. havalarda soğudu inşallah hasta olmazlar.
hülyacım sana gelmeyi çok isterdim ama yarın Ankaraya gidiyorum. kardeşimin kızının doğum günü var tatlı yeğenim 1 yaşına giriyor teyzeleri. bu yüzden halasının yanında olması gerekiyor. kusura bakma tatlım. inşallah başka zaman gelirim. hepiniz inşallah iyisinizdir, hepinizi öpüyorum şekerler.

naber kızlar ?
benim kuzum yeni uyudu gece 2 yapçak ille
bende gelebilirim şimdilik bir şey yok
arzucum iyi yolculuklar canım doğumgünü kutlu olsun yiğeninin

arzu canım sağ olsun canım başka zaman a inşallah
sana da ıyı yolculuklar
kızlar sızler buyurun gelın tamam m ıbak

slm kızlar biraz geç girdim foruma kusura bakmayın hiç zaman kalmıyor.iyileşti çok şükür kuzum
hülyacım cnm gerçekten gelmeyi çok isterdim ama bugün inş haftasonu için bir aksilik olmazsa annemler gelecek.inş başka bir zaman
hepimizin sorunu aynı Allah yardımcımız olsun

zeynepcim canım sağ olsun canım ne zaman gelmek ıstersen buyur gel tatlım
anneciğine çok selam prenseslerı konuştuk bugun
iki prenses var onlarda gelmedı :(
başka zaman kısmetse

günaydın,
hülyacım güzel sohbetin lezzetli ikramların için tşk ediyorum güzel bir gün geçirdim hamza kutayıda bol bol yedim
emelcim sanada tşk ediyorum sohbet muhabbet harikaydı :16:
zeynep,arzu sizler nasılsınız

nagişim ne demek canım ne zaman ıstersen gel artık evı de öğrendın çık gel

akşam sıvrısınek ısırmış kuzumu gözu şişti bir gözü kapalı gezıyoruz evde
:((((((((((

nasılsınız kızlar?
giremedim bir türlü hülyacım teşekkürler herşey için iki çocuğunla neler yapmışsın
hamza kutayıma geçmiş olsun minik böceğime
nagişim senide öptüm tatlım eymen kuzumu göremedik bu sefer
arzucum zeynepçim sizde iyisinizdir inşallah
iyiki tanımışım sizleri kızlar :16:

hülya fındıklı kurabiyenin tarifini istiyorum oğlum çok beğendi :)

Malzemeler:
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket ınstant maya( küçük paket)
2 yemek kaşığı yumuşak margarin
1-2 çay kaşığı tuz
3 tatlı kaşığı toz şeker
3 su bardağı un

Arasına sürmek için;
1 çorba kasesi tahin
2-3 yemek kaşığı toz şeker
1/2 çay kaşığı tarçın

Üstüne;
1 adet yumurtanın sarısı
Dövülmüş fındık.

canım tarıfın aslı buu ama evde tahın olmadığı için ben arasına fındık koyup sardım .
emelcım sende canım ne zaman ıstersen gel her zaman mamalar hazırlarım sıze

canımhamuru yoğurduktan sonra yarım saat kadar dınlendırdıkten sonra iki minik beze yapıyorsun bu bezelerı de tabak buyukluğunde acıyorsun istersen tahınde surup sarmalaya bılırsın
afıyet bal seker olsun

kızlar herkese merhaba biz doğum gününü yaptık geldik herşey çok güzeldi, hiç gelesim yoktu bursaya :( kaç gündür ev işi, çamaşır ütü ile uğraşıyorum
hafta sonu kayınvalidemler gelecek kısmetse o yüzden koşuşturuyorum. unutmadan ben aralığa kadar bakıcı işini bekletiyorum sağolsun kayınvalidemler ecrine bakmaya gelecekler kursa giderken kafam rahat olacak sizler nasılsınız umarım herkes iyidir.

oh oh maşallah buluşmalar olmuş pastalar yenmiş birde tarifler havada uçuşuyor :)) Allahtan hamile birileri :49: yazdıklarınızı okumuyorda canı fındıklı kurabiye istemiyor :1::1::1: afiyet şeker olsun. hülyacım kurabiyeyi yapmayı deneyeceğim ama şekli nasıl oluyor onu görmediğim için açıklarmısın.
hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
kızlar maşallah ne hareketli bi topiğiniz var valla dünden beri bakıyorum çok hoşsunuz :16:
bursa ya geldiğimde ben de buluşmak isterim sizlerle hanımlar inşallah aslen bursa inegöllüyüm ben de ailem inegöl de yaşıyo sık sık geliyorum çok öptüm hepinizi dostluğunuz daim olsun inşallah :16::29:

merhaba kızlar nasılsınız?
neslihancım hoşgeldin tabi sende katıl çok iyi arkadaşlar var burda
bursaya geldiğin zaman görüşelim
arzucum canınmı çekti düşünemedik canım ya yusuf kayranın çok hoşuna gitti 2 tane yedi maşallah ona yapıcam ama şeklinden tereddütlüyüm bende bakalım becerebilcemmi :)
ne soğudu havalar ya çıkamıyoruz evden çok sıkıldık :((

selamm canlarım umarım herkes iyidir.epeydir giremiyordum foruma evde hiçç fırsat kalmıyor okulda şuan eokulda işim var kaçak girdim:))) ne yapayım özledim vallahi.havalr çoooooook soğukkkkk.ben ütüyü bitiremiyorum kızlar deliricem evde 3 sepet ütü var.çamaşır desen kurumuyor artıkk.zaten yıka yıka bitmiyor.formülü varsa söyleyin....ayyyyyyy
geçmiş sayfaları okuyamadım kusurabakmayın okul işleri olunca oyalanamıyorum.ooo süper gezmeler yapılmış harika en kısa zamanda tekrar hepberaber oluruz inş.
nagihancım seni aramızda görmek bizi çok mutlu eder. birde sen bizi toplandığımızda görr tam şenlik:))))))))))))
arzucum,hülyacım,emelcim,nagihancım hepinzi öpüyorummmmmm

günaydın neslihan hoşgeldin her zaman bekleriz aramıza
ayyy zeynep bende aynı dertten muzdaribim evde yer olsa inan hemen kurutma makinası alıcam ama malesef yok yok çamaşırlar başa bela sevmiyorum şu kışı ne ev havalandırabiliyorum ne ütü ne temizlik şimdi çocukta olunca üşücek diye korkuyo insan

merhaba kızlar nasılsınız? benim paşam gündüz uykusunu bırakıyor artık galiba 11 gibi kalkıyor bütün gün kuduruyor akşam 11 gibide sızıp kalıyor
aslında erken kalkıp öğlende uyuması lazım ama işte ilginç benim oğluşum
çok yoruluyorum bütün gün ya biliyorsunuz :( yazamıyorumda herşeyi
çamaşırlardan bende fenalık geçirmek üzereyim kurutma makinesi çamaşır makinesinin üstüne konulabiliyormuş nagişim bende istiyorum ama bu aralar alamayız belki seneye
zeynepçim kolay gelsin canım çalışınca herşey daha zor, 15 te bir falan temizlikçi çağırsan en azından zor işleri yapar sen bilirsin yinede
arzucum hülyacım sizde iyisinizdir inşallah neslihanda gelirse ikinci hamişimiz oluyor :)
görüşürüz kızlar öptüm sizide kuzularınızı da :16:

biri çamaşır mı dedi ?
delırmek üzereyım yıka as topla ütüle kurkamış tekrar as
daha makına durmadan ıkıncıye camaşır çıkıyor valla çok zor

dışarda buz gıbı bır hava ınanın ıkı parça asayım dedım parmaklarım dondu nerdeyse
zeynepcım nagişim allah yardımcınız olsun canım
bız yıne de evdeyız o kadar anlamıyoruz soğuğu

hafta sonu yıne bır kaçamak yapıp istanbula gidiyoruz
bayramdan sonra görüşürüz
arzuyla ben bu işi abartıyoruz mu ne gezme işini :))))
kocaman öptüm sizleri

Back
X