- Konu Sahibi ecrinyagmur
serhat tatlıkazan canım senin kimdi?Sezencim fazla yorucu bir iş yapma bu aralar
yapabildiğin kadar naz yap :)
Doktorun kim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serhat tatlıkazan canım senin kimdi?Sezencim fazla yorucu bir iş yapma bu aralar
yapabildiğin kadar naz yap :)
Doktorun kim?
İyiyiz canım sen nasılsın? oğluşun nasıl?slm kızlar nasılsınız
Melike Yıldırımdı Jimerdeserhat tatlıkazan canım senin kimdi?
Merhaba canım, mışıl mışıl uyur inşallah prensesKızlar hepinize merhaba ... kızım Ecrinyağmuru uyutacağım ondan sonra gelirim sohbete
günaydınnnn....yaşasınnnnn kuzum bugün 6 da kalkmadı 7.30 gibi kalktı :))
merhaba arkadaşlar bende 2009 aralık annesiyim benimde dünya tatlısı bi Naz'ım varyerimseniben
ceyda hoşgeldin aramıza
buarada uyudu diye sevindiğim kızım 10 dakıka bile uyumadan kalktı senağlama bukadar uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamıyorum gecede pek uyumadı kızlar sizin kuzucuklarda da uyku sorunu yaşıyormusunuz
ceyda hoşgeldin aramıza
buarada uyudu diye sevindiğim kızım 10 dakıka bile uyumadan kalktı senağlama bukadar uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamıyorum gecede pek uyumadı kızlar sizin kuzucuklarda da uyku sorunu yaşıyormusunuz
Allah kavuştursun bir an önce canım
nerde annen ?
ceyda bilgilerini yazarsan senide listeye eklerim
Semacım Annen gelince bol bol hasret giderirsin.Acil lazımsa benimkini göndereyim:)
bende öyle ALLAH tan kuzum uyudu...bitiremedik ama bi daha gitmek lazımm güzel el işleri vardı ev yapımı salçalara falan bakalım bi aradaSema ya çok yorulmuşum ben kermes çok güzeldi dimi:)
Merhaba.kadınlar kulübüne daha yeni katıldım.buluşma gerçekleşirse bende katılmak isterim 2009 nisan annesiyim...