2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

merhaba herkese yeni gelenlere kocaman bir hoşgeldin...........
okuldan geldim kuzumla oynadık şimdi uyutuyorum sonra akşam yemeği telaşı.ne yapacağımıda bilmiyorum gerçi.hergün yemek düşünmekte yoruyor insanı.önerilerinizi dikkate alırım yanihihoyyyt
bu arada bende kayınvalidemle yakın oturuyorum benim kızıma görümcemle kayınvalidem bakıyor.

Kızlar ben geldim kızım sonunda uyudu ama bu aralar çok zor uykuya dalıyor birde üst dişlerimiz çıkacak onunda huzursuzluğu var. bu mesajı birtürlü yazıp gönderemedim 3 defa uyandı tekrar uyuttum inşallah kalkmazda biraz uyur. kızlar ne şanslısınız kayınvalideniz yanınızda benim kayınvalidemde birsüre yanımdaydı Allah razı olsun kızıma çok emeği geçti bana çok yardımı dokunuyordu ama şuan yanımızda değil inanın çok zorlanıyorum tek başıma.Valla kıymetlerini bilin derim . kızlar yemek konusunda bende fikirlerinizi bekliyorum hergün ne yemek yapayım diye düşünüyorum

merhaba arkadaşlar bende 2009 aralık annesiyim benimde dünya tatlısı bi Naz'ım varyerimseniben

ceyda hoşgeldin aramıza

buarada uyudu diye sevindiğim kızım 10 dakıka bile uyumadan kalktı senağlama bukadar uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamıyorum gecede pek uyumadı kızlar sizin kuzucuklarda da uyku sorunu yaşıyormusunuz

ceyda hoşgeldin aramıza

buarada uyudu diye sevindiğim kızım 10 dakıka bile uyumadan kalktı senağlama bukadar uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamıyorum gecede pek uyumadı kızlar sizin kuzucuklarda da uyku sorunu yaşıyormusunuz

ewet canım bende anlamıyorum nasıl dayanıyor uyumamaya die düşünüyorum ama benim kızım geceleri güzel uyuyor gündüz uykusu yok asloında daha 4 aylık 14 15 saat uyuyabilirmiş

ceyda hoşgeldin aramıza

ewet canım bende anlamıyorum nasıl dayanıyor uyumamaya die düşünüyorum ama benim kızım geceleri güzel uyuyor gündüz uykusu yok asloında daha 4 aylık 14 15 saat uyuyabilirmiş

Allah kavuştursun bir an önce canım
nerde annen ?

canım dışarı çıkmıştım kusura bakma ankara ya gitti anneannem rahtsızda sonuçta o da onun annesi dimi:((

şenlik varmış bursa da kızlar duydunuz mu ben şimdi ordan geliyorum içinde gıda kermesi de vardı eşime ordan bişeyler aldım bu akşamı yırttık güzel bi sofra hazırlayım şükür eşim hiç problem yapmıyo yemek meselesini zaten kendi dedi uğraşma ordan al diye...15 gün boyunca devam edecekmiş şenlik kültürpark ın aşağısında continent vardı eskiden oraya açılmış haberiniz olsunnn

Merhaba.kadınlar kulübüne daha yeni katıldım.buluşma gerçekleşirse bende katılmak isterim 2009 nisan annesiyim...

Back
X