2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

herkese merhaba evet kimse uğramamış herkesin işi var sanırım.bizde dün akşam dışarı çıktık ecrine alışverişyaptık ciciler aldık.
şimdi kuzum uyudu ben evde mesaiye devam.gamyoncuiremsu

herkese merhaba evet kimse uğramamış herkesin işi var sanırım.bizde dün akşam dışarı çıktık ecrine alışverişyaptık ciciler aldık.

zeynepcim ecrin iyi günlerde kullansın cicilerini. mutlaka çok yakışmıştır küçük prensese. canım ben kızıma aldıklarımın resimlerini buraya yükleyememiştim. inşallah sen aldığın kıyafetlerin resimlerini yükleyebilirsen bizde görürüz canım

kızlar nasılsınız evde annemler olunca nete pek vakit kalmıyo arada okuyup çıkıyorum
sınav sonuçlarıda hala açıklanmadı üffffffffffff
umarım herkes iidir öpüyorum hepinizi
bu arada benimde acilen yazlık alışveriş yapmam lazım oğlum için

nasılsınız bakalım kızlar
bugun butun gun oğluşumun peşinde koşmaktan bakamaya vakıt kalmadı.
zeynep ecrin cicilerini ıyı gunlerde kullansın tatlım
nagişim hakkında haırlısı neyse o olsun canım ay beklemekte ne zordur
benımde alişverişe çıkmam lazım ama benımkıyle nasıl çıkılır bılmıyorum :)

çarşıda o koşar sen kovalarsın :lepi:
ya ben çıkınca alayım dicem ama kendi bebeme bile karar veremiyom ay gelirmi gelmezmi 40 saat düşünüyom :gitme:

Güzel günlerde giysin cicilerini Ecrin prenses

kızlar merhaba, nerdesiniz? kimse topice uğramamış :(
ben burdayım hihoyyyt

çarşıda o koşar sen kovalarsın :lepi:
ya ben çıkınca alayım dicem ama kendi bebeme bile karar veremiyom ay gelirmi gelmezmi 40 saat düşünüyom :gitme:

benimde çarşıya çıkmam lazım, hala siyah pantolon bulamadım oğluşuma
beraber çıkalım dicem ama bizimkiler dağıtır çarşıyıda gene

bugün akşamüstü parka gidebilirim, çok sıkılıyor evde yusuf kayra
gelmek isteyen olursa beklerim kızlar
ama çıkmadan önce haberleşelim

bir daha buluşma olursa dünürümde gelmek istiyor kızlar, hem gelinimi görmüş olursunuz
daha hamileyken kerttik bebişleri :)

merhaba kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.ben bugün çok halsizim neden olduğunu bilmiyorum :uhm: içimden hiç birşey yapmak gelmiyor umarım çabuk geçer.
emel dünürünüde bekleriz canım buyursun gelsin, birlikte çarşıya çıktığımızı düşünemiyorum bile çocuklarla ay ne zor olur .hülya senin oğluşunla alışverişi hiç düşünemiyorum maşallah ona hızına yetişmek çok zor eyüp önde sen arkada koşarken düşündümde çok hoş ya,kaydirigubbakcemile yakında ecrinimle bende aynı olacağız kaçarı yok. kaydirigubbakcemile

Güzel günlerde giysin cicilerini Ecrin prenses

ben burdayım hihoyyyt

benimde çarşıya çıkmam lazım, hala siyah pantolon bulamadım oğluşuma
beraber çıkalım dicem ama bizimkiler dağıtır çarşıyıda gene

bugün akşamüstü parka gidebilirim, çok sıkılıyor evde yusuf kayra
gelmek isteyen olursa beklerim kızlar
ama çıkmadan önce haberleşelim

bir daha buluşma olursa dünürümde gelmek istiyor kızlar, hem gelinimi görmüş olursunuz
daha hamileyken kerttik bebişleri :)

canım ne güzzel olurdu park şimdi ama benım mınık hasta az once doktordan geldık akşam oksurmeye başladı pımpırık anne doktora goturdu
ıyıkıde goturmuşum boğaz enfeksıyonu geçırıyormuş kuzum şimdi gelıpte butun parktakı çocukları hasta etmeyeyım inşallah bır dahakıne canım

ooooooooo maşallah bakıyorum dünür de gelmek ıstıyor gelsın canım o da gelsın bız teyzelerı olarak bakalım nasılmış gelın

kuzuları çok opuyorum Şeniz

merhaba kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.ben bugün çok halsizim neden olduğunu bilmiyorum :uhm: içimden hiç birşey yapmak gelmiyor umarım çabuk geçer.
emel dünürünüde bekleriz canım buyursun gelsin, birlikte çarşıya çıktığımızı düşünemiyorum bile çocuklarla ay ne zor olur .hülya senin oğluşunla alışverişi hiç düşünemiyorum maşallah ona hızına yetişmek çok zor eyüp önde sen arkada koşarken düşündümde çok hoş ya,kaydirigubbakcemile yakında ecrinimle bende aynı olacağız kaçarı yok. kaydirigubbakcemile[/QUOT
iyiyiz arzucum ıyı demek adetten olmuş bırazda oğluşum hasta :gitme:
havalardan galıba arzu ya bende de oyle bır halsızlık hiç birsey yapma ısteğı yok ama mecbur herseyı yapıyorsum yınede kafamçokkarıştı
valla çok zor geçen kıştı kendıme bır elbıse alayım dedım kabıne gırdım
o zaman daha küçük benımkı hop perdeyı açtı rezillik o yuzden ben tek başına asla alış verişe gıtmıyorum
ecrininde boyle eyüp gıbı koaşacağı gunler çok yakın canım
ama sonra o gece oturmaları bıtıyor cocuk yatağa anne uyumaya oluyor yorgunluktan

hülyacım geçmiş olsun eyüp inşallah çabucak iyileşir canım. ayy çok kötü bir deneyim muzur eyüp neler yapmış anneciğine. hoş ecrinde biraz ayaklansa muhtemelen aynı şeyleri yapar. galiba tüm çocuklar aynı aşamalardan geçiyor benzer hareketlerde bulunuyor.neyse canları sağ sağlıkları yerinde olsunda napalım katlanırız yaramazlıklarına.

emel dünürünüde bekleriz canım buyursun gelsin, birlikte çarşıya çıktığımızı düşünemiyorum bile çocuklarla ay ne zor olur .hülya senin oğluşunla alışverişi hiç düşünemiyorum maşallah ona hızına yetişmek çok zor eyüp önde sen arkada koşarken düşündümde çok hoş ya,kaydirigubbakcemile yakında ecrinimle bende aynı olacağız kaçarı yok. kaydirigubbakcemile
canım meyve falan ye önlesin, hasta falan olmayasın Allah korusun
ecrin hanım yordumu annesini yoksa

canım ne güzzel olurdu park şimdi ama benım mınık hasta az once doktordan geldık akşam oksurmeye başladı pımpırık anne doktora goturdu
ıyıkıde goturmuşum boğaz enfeksıyonu geçırıyormuş kuzum şimdi gelıpte butun parktakı çocukları hasta etmeyeyım inşallah bır dahakıne canım

ooooooooo maşallah bakıyorum dünür de gelmek ıstıyor gelsın canım o da gelsın bız teyzelerı olarak bakalım nasılmış gelın

kuzuları çok opuyorum Şeniz
Geçmiş olsun kuzuma kıyamam dinlenin siz iyice iyileşsin kuzu
sonra gideriz parka
gelinim çok güzel canım maşallahı var
darısı başına :))
Yaramaz Eyüp neler yapmış öyle, yerim ben onu

kızlarrr işe alındım ama cnm sıkkın oğluşumu kime ve nasıl bırakıcam :(((
tophanede afacantomurcuk yuvası var evden alıp eve bırakıyoruz diyo bilgisi olan varmı

tophanede afacantomurcuk yuvası var evden alıp eve bırakıyoruz diyo bilgisi olan varmı

nagihancım tebrik ederim.senin adına inan çok sevindim ama aynı zamanda çok endişelendim.işe girmen çok güzel umarım iş hayatında mutlu olursun (darısı bize inşallah ) oğluşun konusunda endişelenmen normal inan kendimi biran senin yerine koydum gerçekten zor bir durum.canım inşallahiyi bir bakıcı yada yuva bulabilirsin. bahsettiğin yuva hakkında hiç bilgim yok. işe nezaman başlıyorsun? annenler birsüre yanında kalabilirmi yoksa hemen yuvayımı düşünüyorsun? Allah yardımcın olsun canım

nagihancım tebrik ederim.senin adına inan çok sevindim ama aynı zamanda çok endişelendim.işe girmen çok güzel umarım iş hayatında mutlu olursun (darısı bize inşallah ) oğluşun konusunda endişelenmen normal inan kendimi biran senin yerine koydum gerçekten zor bir durum.canım inşallahiyi bir bakıcı yada yuva bulabilirsin. bahsettiğin yuva hakkında hiç bilgim yok. işe nezaman başlıyorsun? annenler birsüre yanında kalabilirmi yoksa hemen yuvayımı düşünüyorsun? Allah yardımcın olsun canım

cnm teşekkür ederim
yuva sevdası hiç içime sinmiyo bakıcı bakıcam evimde baksın eymen çok küçük
ne zaman başlıcamı bilmiyorum yarın grşeceğim kafam çok karışık üfffffffffffff

herkese merhaba bugün evde değildik oyüzden bakamdım.umarım herkes iyidir hızlıca okumaya çalıştım ama umarım kimseyi atlamam kusurabakmayın.

zeynepcim ecrin iyi günlerde kullansın cicilerini. mutlaka çok yakışmıştır küçük prensese. canım ben kızıma aldıklarımın resimlerini buraya yükleyememiştim. inşallah sen aldığın kıyafetlerin resimlerini yükleyebilirsen bizde görürüz canım
arzucum seve seve eklerim cnm yarın inşaallah bir aksilik olmazsa ekleyeyim cnm resimler
i
teşekkür ederim hülyacım bu arada geçmiş olsun tatlı kuzu rahatsızmış havalar mahfediyor yavrucakalrı tez zamnda iyi olun inş canım.Allah şifa versin

teşekkür edrim emelcim çok güzel şeyler var insanın içi gidiyor almak için.sağlıkla giysinler inş.

nagihancım işe alınmana sevindim cnm ama yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık hesabı insan ne yapacağını şaşırıyor cnm haklsın.annelik böyle birşey işte insan yavrusuna kıyamıyor.Allah yardımcınız olsun cnm

hepinize iyi geceler kızlar.öpüyoruz sizi

nagihancım tebrikler , hayırlı olsun işin
kknın kreş bakıcı gibi bir bölümü var
oraya konu aç bursa etibankta çocuk bakıcısı aranıyor diye
orda çok ilan var , belki kafana yatan birisini bulursun
bir süre ben bakayım dicem ama başedemem ikisiyle birden :)

nagıhancım çok sevındım işe alınmana
bır de bursada kımsem yok dersın senı torpıllı senı :)
senın durumun çok zor be gulum eymen ne olacak çok kuçuk
eşimin bır akrabası oraya ana okuluna gıdyor canım ama o buyuk olduğu için sorun yok senın kı çok ufak bırde orası dını eğitim veren bır yer olarak bılıyorum
allah yardımcın olsun canım
şu paranın gözü kör olsun anneler çalışmak zorunda kalmasın :(

nagihancım tebrikler , hayırlı olsun işin
kknın kreş bakıcı gibi bir bölümü var
oraya konu aç bursa etibankta çocuk bakıcısı aranıyor diye
orda çok ilan var , belki kafana yatan birisini bulursun
bir süre ben bakayım dicem ama başedemem ikisiyle birden :)

tşk edrim herkese iyi dilekleriniz için
emelcim düşünmen yeter cnm çok saol ama kafayı yersin 2 taneyle -tatlicadiarzu-

nagıhancım çok sevındım işe alınmana
bır de bursada kımsem yok dersın senı torpıllı senı :)
senın durumun çok zor be gulum eymen ne olacak çok kuçuk
eşimin bır akrabası oraya ana okuluna gıdyor canım ama o buyuk olduğu için sorun yok senın kı çok ufak bırde orası dını eğitim veren bır yer olarak bılıyorum
allah yardımcın olsun canım
şu paranın gözü kör olsun anneler çalışmak zorunda kalmasın :(

keşkeeeeeeeee kör olsada yavrum kimseye kalmasa benneyaptımki

Back
X