2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

zeynepcim hiç sorma gülüm ya tatil dönüşü çok kötü oluyor .
çamaşırlar bırıkmış
bulaşık dersen almış başını gitmiş
benim kocam tembelmidir nedir bilmem yatağınıı bıle toplamamış
dün tetenoz aşısı oldum kolum ağrıyor:(((((((((((
yağmurlu bir bursa sabahı
yaşasın soğuklar geliyor

merhabalar bende 2009 ocak annesiyim birde nisan annesi olucam 2011 de inşallah kısmet olursa
burayı daha yeni gördüm...
hoşgeldin cnm.Allah bağışlasın yavrularını.sağlıla kucağına alırsın inş

zeynepcim hiç sorma gülüm ya tatil dönüşü çok kötü oluyor .
çamaşırlar bırıkmış
bulaşık dersen almış başını gitmiş
benim kocam tembelmidir nedir bilmem yatağınıı bıle toplamamış
dün tetenoz aşısı oldum kolum ağrıyor:(((((((((((
yağmurlu bir bursa sabahı
yaşasın soğuklar geliyor

ahh kıyamam gelelim yardıma cnm.tatil dönüşü yorgunluk işte.dikkat et yavaş yavaş yap.aşı oldun demek geçmiş olsun.soğuklar geliyor diye sevinmişsin hayırdır bitanem?herkes toplanacak diyemikaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
zeynepcim sağol canım yardım etmış kadar oldun
sıcaklarla hiç mi hiç aram yok ben kış çocuğuyum acayıp soğuk sevıyorum
delimiyim ben bılmıyorum ama daha rahat edıyorum kışın
hem herkezler evde oluyor
ecrin nasıl inşallah ıyıdır

merhaba kızlar,
ben yine grip oldum kafam kazan gibi çatlıyor ve emzirdiğim için sadece parol içebiliyorum
hülyacım hoşgeldin canım , kolay gelsin yavaş yavaş yap
deniz hoşgeldin aramıza canım, gitgide kalabalıklaşıyoruz
zeynepçim iyi olmaya çalışıyoruz canım, sen nasılsın ecrin prenses nasıl
havalar dahada soğumadan görüşsek iyi olcak, özledim hepinizi
ben biraz iyileşeyimde sizede bulaşmasın

hülyacım haklsın cnm çok sıcaklardan çok hoşlanmam.soğuk olunca( Allah kimseyi evsiz yurtsuz bırakmasın) sıcacık evde daha güzel ssanki.ama işte ben ecrini götürdüğüm için busenede çok soğuk olmamasını diliyorum:):)
emelcim geçmiş olsun cnm.meyve ye cnm bol bol c vitamini al.
ecrin çok şükür iyi teyzeleri aşısı ateş yaptı biraz dün çok huzursuzdu hiçbirşey yemedi. ama bugün daha iyi çokşükür.yarın dr a gideceğiz inş hem kontrol hem özle aşısı var.yine canı yanacak kuzumun.ama onun sağlığı için.Allah yardımcımız olsun

geçmiş olsun canım, özel ne aşısı hepatit b mi?
bizim doktor 18. ayda yapılcak demişti
kayrada 2 gündür bişey yemiyor, aç açına uyudu, burnu akıyor onunda, birde sürekli ağzını tutuyor dişi mi ağrıyor acaba
ıhlamur kaynatayım bari uyanınca içiririm
bu arada hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz kızlar
ben medicalde Arif Canana götürüyorum ama pek konuşmuyor sorarsan söylüyor
birde haziran annelerindeki arkadaşlarım polen veriyorlar bebişlere bir çay kaşığı ama ben ağır gelir diye cesaret edemedim siz veriyormusunuz?

emelcim evet hepatit b aşısı var ecrin 18 aylık.bende medicale arif canana götürüyorum doğumu orada yaptım doğduğundan beri ona gidiyoruz çok şükür ben çok memnunum.anlatıyor ama bende soruyorum aklıma ne geliyorsa.telfonla falanda rahatlıkla aranabiliyor ters karşılamıyor.yarın ben unutmayayımda sorayım poleni cnm inş.varsa
aklınıza gelen şeyler sorayım kızlar.ben ecrini yastıda yatırmıyorum hala omuriliği düz olsun diye önermemişti bize şimdi onu soracağım inş bakalım.ama unutuyorum bazen soracaklarımı birde okul çıkışı yorgunlukla inş unutmam sonra kızıyorum kendime niye sormadım diye.

günaydın kızlar.nasılsınız.sonunda katıldım size.evi temziemek nerdeyse bir haftamı aldı benim yaramazla :)tamda bitmiş sayılmazda hafta sonu eşim varken halletcem artık.ne zor çocukla ya.hele benim mızmızla dahada zor.iyice fena oldu ya.bütün gün mızmızlanıyo eteğimde.dişe bağlıyorum ama daha diş yok ortada.altlar çıktı ama üster daha mı zor çıkıyo acaba.geceleri bile kaç defa kalkıyo hesap edemiyorum artık.birde ağlayarak sürekli.emmedende uyumuyo sıpa.bi derdi var kuzucuğumun ama ne? buhgün dr a gidicez bakalım.ben baharda ırmak hanıma gidiyorum.memnunn değilim aslında ama iyi bi dr bulamadım.değiştireyim dedim o dahada kötü çıktı yine devam ırmak hanıma. kızlar buluşma yapmıyomuyuz daha :) benim sıpayla gelmek çok zor olcak ama bi denerim artık.öpüyrum hepinizi...

günaydın kızlar.nasılsınız.sonunda katıldım size.evi temziemek nerdeyse bir haftamı aldı benim yaramazla :)tamda bitmiş sayılmazda hafta sonu eşim varken halletcem artık.ne zor çocukla ya.hele benim mızmızla dahada zor.iyice fena oldu ya.bütün gün mızmızlanıyo eteğimde.dişe bağlıyorum ama daha diş yok ortada.altlar çıktı ama üster daha mı zor çıkıyo acaba.geceleri bile kaç defa kalkıyo hesap edemiyorum artık.birde ağlayarak sürekli.emmedende uyumuyo sıpa.bi derdi var kuzucuğumun ama ne? buhgün dr a gidicez bakalım.ben baharda ırmak hanıma gidiyorum.memnunn değilim aslında ama iyi bi dr bulamadım.değiştireyim dedim o dahada kötü çıktı yine devam ırmak hanıma. kızlar buluşma yapmıyomuyuz daha :) benim sıpayla gelmek çok zor olcak ama bi denerim artık.öpüyrum hepinizi...

günaydın..ii dr bulmak zor..biz dorukta hakan gerçek'e gtmştk çok ii bi dr. ama doruk 50 tl alıo...geçen oğlum hastalanınca çekirgedeki çocuk hastanesi acile götürmüştüm acilden poliklinikteki dr. a yönlendirdiler. selahattin engin.. ondan çok memnun kaldım..orta yaşlı bi adam ve çok güzel ilgilendi..güzelce anlattı herşeyi..ve çocukları çok sevio adam belli..bundan sonra ona gitcem,hemde devlet hastanesi,bütçeye de uygun.. :)

zeynepcim emelcim ve hülyacım hoşbulduk teşekkür ederim bende sizleri çok özledim.zeynepcim hiç sorma tatil ecrine çok yaradı aşırı sosyalleşti kelime dağarcığı gelişti birazcıkta şımardı tüm ilgi onda olunca çok hoşuna gitti tabi bazı kurallarımızda uçtu :)
kızlar tatil dönüşü temizlik çamaşır ütü derken çok yoğundum size yazamadım.inşallah daha sık yazarımsize.
zeynep bizde 2 gün önce aşı yaptırdık ateş olmadı ama bacağında şişlik ve kızarıklık var diğer özel aşı hangisi? 2 yaşında 6 ay arayla hepatit a var arada başka aşı yok sen hangisini vurduracaksın canım

emelcim ben dilek arıya götürüyorum ecrini doğduğunda ilk muayene eden oydu şimdide memnunuz canım. poleni doktora sormadan verme polene alerjisi olabilir.her duyduğunu yapma canım.

esra ve deniz sizlerde hoşgeldiniz aramıza.deniz yeni bebeğin hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah.

esracım selahattım engın gerçekten çok ıyı bır doktor bır zamanlar başhekımlıkte yapmış
oğlum sarılık olduğunda o ılgılende sor sor sorma herseyı anlatıyor .ama özel muahanesi yok :(bende çok beğendiğm için sormuştum
adam o kadar ıyı kı oranın numarasını vermıştı her zaman ara yardımcı olurum dıye

günaydın..ii dr bulmak zor..biz dorukta hakan gerçek'e gtmştk çok ii bi dr. ama doruk 50 tl alıo...geçen oğlum hastalanınca çekirgedeki çocuk hastanesi acile götürmüştüm acilden poliklinikteki dr. a yönlendirdiler. selahattin engin.. ondan çok memnun kaldım..orta yaşlı bi adam ve çok güzel ilgilendi..güzelce anlattı herşeyi..ve çocukları çok sevio adam belli..bundan sonra ona gitcem,hemde devlet hastanesi,bütçeye de uygun.. :)[/QUOT
canım aran-mıza hoşgeldin.malesef zor ii dr bulmak.aslında devletle çok farkı yok çoğu dr un.ben sadece her aradığımda ulaşabikmek için özel dr istiyorum.çocuğumu tanıyan bi dr olsun istiyrm.yoksa devletin sunduğu imkanları kullanmak varken para vermek gereksiz.ama tabi ii bi dr bulursanda devlettekilerle lkarşılaştırlmaz bile.rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın herzaman inş.:)

merhaba kızlar,
ben yine grip oldum kafam kazan gibi çatlıyor ve emzirdiğim için sadece parol içebiliyorum
hülyacım hoşgeldin canım , kolay gelsin yavaş yavaş yap
deniz hoşgeldin aramıza canım, gitgide kalabalıklaşıyoruz
zeynepçim iyi olmaya çalışıyoruz canım, sen nasılsın ecrin prenses nasıl
havalar dahada soğumadan görüşsek iyi olcak, özledim hepinizi
ben biraz iyileşeyimde sizede bulaşmasın

meraba canım.ya adece parol kullanıyorum demşşsinya.bende migren var ve parol asla etki etmiyo.yarımda olsa majezk atıyorum bazen.ama atmasam mahvoluyorum.acaba ne gibi yan etkileri oluyo kuzulara biliyo musun?

slm kızlar meltemcim hoşgeldin
ben bu hafta 4gün eğitimdeyim ilkyardım bu akşam eve 7de gelebildim cnm sıkıldı oğluma göremedim:((
eğitmende kadın söyledim ama benim süt iznim var diye kime dedim boşş
bazen biz kadınlar erkeklerden de anlayışsız oluyoruz neyse bu da bitecek
ya kızlar ev alma fikrimiz var ama bu ara fiyatlar uçmuş :((
en yakın zamanda grşelim

hoşbulduk canımm...

kızlar hepinize kucak dolusu merhabalar... geçmişin hepsini okuyamadım kusura bakmayın tatilimiz harikaydı çok eğlendik düğünümüzü yaptık herşey çok güzeldi. sizleri çok özledim umarım herkes iyidir. gelinimiz doğum yapacak diye bekledik ama ufaklık doğmadı. önümüzdeki günlerde doğunca tekrar ankaraya gideceğim. ben yokken hastalanan , küçük kazalar geçiren kuzularımız olmuş hepsine geçmiş olsun umarım hepsi iyileşmiştir.topiciğimize yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz. hepinizi öpüyorum.

hoşgeldin canım.oooh herkes mis gibi tatillerini yapmış.bende uzun bi tatil yaptım.çok iyi geliyo bu tatiller.8ayın uykusuzluğunu attım bende annem sayesinde.darısı kurban tatiline artık:)

merhaba kızlar düğünümüzü yaptık bızde geldık amam çok yoruldum canımı çıkartı oğluşum desem yerı var ama onun için çok ıyı geçtı heryer de kuzu inek köpek vardı benım kı bayılıyor zaten tavukları kovaladı tabıkı tavuk onde eyup asaf arkada ben onun arkasında :)))))))))))))))
çok özledım sızlerı
arzucum hoşgeldın canım
esracım sende hoşgeldın ıyıleşti herhalde kuzucum
inşallah hasta olan yavrular yoktur

hülya hoşgeldin canım.az kaldı dimi canım senin doğumda.sağlıkla gelsin inş. oğluşun...

hoşgeldin canım.oooh herkes mis gibi tatillerini yapmış.bende uzun bi tatil yaptım.çok iyi geliyo bu tatiller.8ayın uykusuzluğunu attım bende annem sayesinde.darısı kurban tatiline artık:)

meltemcim sende hoşgeldin.dediğin gibi tatil çok iyi geliyor insana.bende senin gibi tatilin uykunun tadını çıkaranlardanım :))

Back
X