2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar evde büyük temizlik var 2 gündür çok yoruldum ,bir taraftan çamaşır yıka ütüle yetmiyormuş gibi perdeleri yıkadım ütüledim dahada iş bitmedi gene çamaşır ütü çıkıyor çıldıracağım ya :) ya bide deli gibi bir huyum var herşeyi yıkayıp ütüleyince evde ne çamaşır biter ne ütü :( bu huyumdan ah vazgeçebilsem başarabilsem ne iyi olurdu ama zor can çıkıyor ama huy çıkmıyormuş :))
kızlar size ayrı cevap yazmak isterdim ama ütülerim beni bekliyor ecrinim uyurken biraz ütü yapayım.
Allah izin verirse yarın nagişe gelebilirsem uzun uzun konuşuruz canlarım, şimdi kusuruma bakmayın.
Nagihancım ev adresini cep telefonuma mesaj atabilirmisin, hepinizi öpüyorum

naber kızlar
bitirdik düğünü geldi gelin evine hayırlı olur inşallah
şalvar gecesi falan olmadı hülyacım yağmurun azizliğine uğradık terası bile su basmış
giyemedi şalvar gelin zaten giymek istememiş ben kınamda giymiştim bir zamanlar :)
neyse yarın kaynatırız bol bol ,nagişim çok fazla çeşit yapma yorma kendini biz seni ve eymeni özlediğimiz için geliyoruz
görüşürüz kızlar yarına iyigeceler

Canlarım bugün çok güzeldi hepinizi çok özlemişim tam kadro ilk defa buluştuk :)) :nazar: inşallah devamı gelir :))
Nagihancım herşey çok güzeldi canım. Yaptığın mamalar ve güleryüzün için teşekkür ederim , ben ve 2 kızım (karnımdakini saymasam kızardı bana:) ) kendi adımıza çok iyi bir gün geçirdiğimizi söyleyebiliriz. canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler , sizlerle zaman geçirmek güzeldi .hepinizi öpüyorum

nagişim felekten bır gün geçrirmenız sağladığın için çok sağol
hersey çok güzeldı bızım acımızdan ikramlar nefıstı .
çok şükür çocuklarda ıyı anlaştı
gerçi kızlar sonra oğlumu sıkıştırdılar :)) kız dayanışması
ıkı çocuklu kadın olarak arkanı da toplayamamışım onu fark ettım yeleğım sızde kalmış:)
hepinizi çok özlemışim canlarım benım

selaaaaam.evet dün gerçekten güzel bir gündü nagihancım güzel misafir perverliğin için çooooooook teşekkür ederiz.iki ecrin fazla hareketli olup erkekleri kendilerine uydurmaya çalışsalarda pek başarılı olamadılar:)))kayra dayanamadı kaçtıııııı:))))))))eeee zamane kızları:)))))))arzu gelen kuzucukda ecrinlere benzeyecek haberin olsunnnnn.
bende çok özlemişim sizleri inş devamı gelirrrr.
hepinizi öpüyoruzzz

Asıl ben hepinize teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık çocukla bu kadar olabildi canlarım paşam büyüsün daha iyileride olur inş her zaman beklerim arayı çok uzatmadan tekrarlayalım mutlaka valla çok şanslıyız eşlerimizde anlayışlı hepinizin eşlerinede slmları mı iletiyorum hem gelmenize izin verdikleri hemde karışık bir adreste olmasına rağmen sizleri getirdikleri için :16:

merhaba kızlar nasılsınız?
giremedim bir kaç gündür ufak tefek sorunlar vardı
nagişim bende tekrar teşekkür ederim herşey çok güzeldi
tekrar görüşelim kızlar en kısa zamanda

bugün yorgunluktan öldum
hamza kutayı doktora goturdum
ne zormuş ya
mınığımde de üfürüm çıktı derhal bır kardeoloğa gotorduk bır sey çıkmasın dıye çok şükür bır sey çıkmadı doktor basıt ufurumu var dedı
ama kan aldılar her tarafımız kan için de kaldı :(

nagişim yeleğim send ekalmış tatlım cuma gunu alayım senden tatlım :)

bugün yorgunluktan öldum
ne zormuş ya
mınığımde de üfürüm çıktı derhal bır kardeoloğa gotorduk bır sey çıkmasın dıye çok şükür bır sey çıkmadı doktor basıt ufurumu var dedı

geçmiş olsun cnm bişeyi yokmuş çok şükür minik beyefendinin
olur cnm cuma günü gelirken yanımda getiririm

bugün yorgunluktan öldum
ne zormuş ya

hülyacım çok geçmiş olsun, Allaha şükür sonuç iyiymiş. Canım Allah şifa versin üfürük çok önemli değil atlatır Allahın izniyle. ay kıyamam nasıl zor olmuştur kan aldırmak :( canıda yanmıştır kuzumun. neyse Allahtan sonuçlar temizde için rahatlamıştır tatlım. Allah hepimizin evlatlarını korusun inşallah

selam kızlarr.hülyacım canım çoook geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun.Allahın izniyle paşam atlatacak onu zamanla yirim onu gözümün önüne geldi birden kuzum
bizde grip olduk kızlar ecrin 2-3 gün burun tıkanıklığı yaşadı epeyce 2 gündürde burnumuz akıyor olmayan iştah hepten kaçtı burun tıkalı olunca yutmakdada zorlanıyor.Allah yavrularımızı korusun inş.
emelcim cnm hayırdır önemli bir sorun yoktur inş
nagihancım arzucum hepinizi öpüyoruzzzzzz

naber kızlar?
ben gece nöbetindeyim gene :)
zeynepçim geçmiş olsun canım ecrine çok zor iştahsızlık inşallah iyileşir de mamalarını ham ham yer :)
hülyacım nasıl küçük paşam iyimi?
arzucum nagişim sizde iyisinizdir inşallah
herkese iyi uykular :54:

günaydınlar
ben çok yorgumun haftasonu kardeşimle gelinimz vardı deli gibi gezdik cumalıkızıktan tutunda trilyeye kadar çok yorgumum çookkk
zeynepcim çok geçmiş olsun havalar tam hastalık havası eymende hiç üstünü örtmüyo ne yapıcam bilmiyorum tekrardan park yatağı açıp yanımıza aldık en azından uyuyup uyanıp kontrol ederiz dedi babamız :1: bu gece 6 kez örttüm ammaaa örtmemle tepmesi bir oluyo uyku tulumuna koysamda çok erken su gibi terler :44:

teşekkür ederim kızlar ALLAH kuzularımızı korusun onların hastalıkları çok zor gerçekten
nagihancım aynı sorun bizdede var ne yapacağımı şaşırıyorum uykusuzum sürekli üstünü örtmekten uyku tulumu terletir gibi geliyor bana terlemek daha tehlikeli.valla bir çözüm bulursanız biliyorsanız banada fikir verein kızlar havalar soğudu insan korkuyor.
öpüldünüzz:70::70:

teşekkür ederim kızlar ALLAH kuzularımızı korusun onların hastalıkları çok zor gerçekten
nagihancım aynı sorun bizdede var ne yapacağımı şaşırıyorum uykusuzum sürekli üstünü örtmekten uyku tulumu terletir gibi geliyor bana terlemek daha tehlikeli.valla bir çözüm bulursanız biliyorsanız banada fikir verein kızlar havalar soğudu insan korkuyor.
öpüldünüzz:70::70:

merhaba kızlar,
bende öyle sürekli kalkıp üstünü örtüyorum bişey anlamıyorum uykumdanda
birinden duymuştum battaniyeyi yada yorganı yatağın iki tarafına altına sıkıştırıyorlarmış çocuk dönsede altında kalıyormuş ama denemedim çünkü bebek yorganı örtüyorum oda eni dar ya sıkışmaz

slm kızlar aynı dert hepimizde var anlaşılan bugün eşimin yengesi yün atlet al kısa kollu penye atletin üstüne giydir üstüne pijama giydir açsa bile sırtı üşümez dedi mantıklı geldi daha uyku tulumuna çok erken ben denicem yazarım sonuçlarını

herkez aynı dertten muzdarıp desenıze bızde de üst açma sorunu var daha havadayken battanıye benım kı başlıyor ayaklarıyla tekmelemeye ortunce de örtme demedım mı ben sekllınde sıtemlerımız var
emelcim senın bahsettığın yorgan sıkıştırma olayını nette gmrmüştüm canım oyle yorganla satılıyor ama evde yapamayız canım onu ya nasıl tutturacaksın :)
zeynepcim nasıl oldunuz ıyıleşmişsinizdir inşallah bızım kuzular ıyıler çok şükür arada abımız sen gıt oyunu mu bozoyorsun dıyor o kadar
:))))))))

şeker parelerım bu hafta sonu sızı bızım kuçuk mutavazi evıme cağırsam teşrif edermıydınız acep:?

herkez aynı dertten muzdarıp desenıze bızde de üst açma sorunu var daha havadayken battanıye benım kı başlıyor ayaklarıyla tekmelemeye ortunce de örtme demedım mı ben sekllınde sıtemlerımız var
emelcim senın bahsettığın yorgan sıkıştırma olayını nette gmrmüştüm canım oyle yorganla satılıyor ama evde yapamayız canım onu ya nasıl tutturacaksın :)
zeynepcim nasıl oldunuz ıyıleşmişsinizdir inşallah bızım kuzular ıyıler çok şükür arada abımız sen gıt oyunu mu bozoyorsun dıyor o kadar
:))))))))

şeker parelerım bu hafta sonu sızı bızım kuçuk mutavazi evıme cağırsam teşrif edermıydınız acep:?

şuan için bir sorun olmaz gelebilirim gibi ama akşama eşimede sormam lazım (beyim bilir)gerçi eminim git diyecektir :52: inş yine çoğunluk sağlanabilir hem bahaneyle yeleğinide getirmiş olurum

Back
X