2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

ohh hülya hnmmmmm arzuyla sen leyleği hava da mı gördünüz ne evde bulana aşk olsun :1:
sağlıcakla gidip gelin inşallah paşalarıda öp benim için:16:

nagişim valal ben leyleği havada görmştüm.:)

emelcim çok geçmiş olsun canım ya allah acıl sıfa versın sızlere

içim acıyor kızlar 25 sehıt var tv açmaya dayanamıyorum
rabbım sabır versın annelerine
rabbım cennetının en güzel yerınde ağırlasın ana kuzularını

Utanıyorum şehidim,
yemekten,
içmekten..
Senin annen ağlarken
gülmekten utanıyorum..
Sanma ki
unutuyor.. .
Unutturuyoruz , unutanları
barındırmaktan utanıyoruz , sen vatan
için bizim için
şehit olurken seni görmezden gelenlerden utanıyorum

sağol hülyacım ateş tam gaz devam duş manyağı yaptık çocuğu banyodan korkar oldu
şehitlere diyecek bi söz bulamıyorum
bir anne demişya ben biryerine bişey olmasın diye bisiklete bile bindirmemiştim diye :((((
o söz gitmiyor aklımdan :(

nasılsınız kızlar? kimseden ses çıkmıyor herkes gezmelerde galiba
artık bayramdan sonra bir gün bize beklerim
öptüm sizi ve pamuklarınızı

hepimizin geçmiş bayramı mubarekolsun canlarım
bızım için hızlı bır bayram oldu her bayram k gıbı
ıstanbul bursa arasında mekık dokuyoruuz
bırde bu telaşenın arasına nışan sıkıştırdık
kuzucuklar üşüdü galıba hasta oldular mınık buruncukları şakır şakır
hamza kutay iyice yurumeyı söktu
buyuk oğlum benım neden sakallarım yok dıye ağlıyor
ötekı yurmek ıstıyor
bızden haberler bu kadar sızler neler yapıyorsunuz canlarım
bayram sızlerde de yoğun galıba kı kımseler uğramaz olmuş

geçmiş bayramınız mübarek olsun ben çok yorucu biraz sinir bozucu bir bayram geçirdim yan yana gelince anlatırım şimdi hiç havamda değilim zira halen sinirliyim :50:
oğlumun doğum gününü kutladık kocaman oldu teyzeleri
hamza kutay bile büyüdü adam olduda yürüyo maşallah 41 kere eyüp asafa annesi orjinalinden bir sakal yaparsın artık
emel sen nasılsın arzu,zeynep nasıldı bayram

kaçaklar dönmüş :) nasılsınız kızlar?
hülyacım geçmiş olsun kuzularına , maşallah küçük paşama yürümüş, eyüp asafada dicek bişey bulamıyorum çok güldüm :)))
nagişim iyimisin canım sakin olmaya çalış, bende çok gerginim, konuşmaya çok ihtiyacım var kızlar :(
eymen paşamıda öptüm
zeyneple arzuda iyidir inşallah
görüşürüz yine öptüm

oooooo bu ne dert kızlar en kısa zamanda görüşelim dertlerelim
çıkın gelın bana canların
eymen ıyı kı doğdun teyzem
bızde bugun doktora gttık üşütmeden başka bırseylerı yok
emel musaıt olduğun zaman haber ver canım sana gelmek ıstıyorum evin hayırlı olsun dıye

ben eymenin doğumgünü olmuş görmemişim ben, nice nice güzel yaşlara paşam
hülyacım buyrun gelin canım, cumartesi olsun isterseniz yine nagişte gelir
arzuyla zeynepte müsaitse onlarda gelir
bu ev beni boğuyo ama yapçak bişey yok :(

ben eymenin doğumgünü olmuş görmemişim ben, nice nice güzel yaşlara paşam
hülyacım buyrun gelin canım, cumartesi olsun isterseniz yine nagişte gelir
arzuyla zeynepte müsaitse onlarda gelir
bu ev beni boğuyo ama yapçak bişey yok :(

ne oldu kuzum bu ara sende bende bunaldık galiba görüşelim bir ara hatta geçenlerde iş çıkışı eve yürüyodum gideyim emele bir kahve içeriz iki dertleşiriz dedim sonra annelik duygum ağır bastı eve gittim bu ara nedense aklım hep sende iyimisin

iyiyim canım sağol
bunaldım bu aşağı yukarı muhabbetlerden çözüm yoluda bulamıyorum
evdeyim hep ne zaman istersen gel, hatta akşam gezmeside yapabiliriz kızlar buyrun gelin
sen nasıl oldun sorun ne?
hülya arzu zeynep sizlerde iyisinizdir inşallah
görüşürüz kızlar öptüm

allah yardımcınız olsun sekerlerım
bır gezmek mı dedı
benı de bekleyın bend evarım
bizler iyiyiz çok şükür nagiş sen ne zaman musaıtsen haber et gıdelım şu bunalımdakı kıza
bırazda ben bunaltayım çocuklarla onu :)

allah yardımcınız olsun sekerlerım
bır gezmek mı dedı
benı de bekleyın bend evarım
bizler iyiyiz çok şükür nagiş sen ne zaman musaıtsen haber et gıdelım şu bunalımdakı kıza
bırazda ben bunaltayım çocuklarla onu :)

valla cnm hafta içi akşam derseniz alır bebemi gelirim ama bu hafta cuma cumartesi pazar direksiyon kursuna gitme planım var artık ehliyetim cüzdan beklemesin ve eşime olan beni şuraya götür derdim bitsin hemde hepinizi toplayıp avm çıkartması yaparız :37:

merhaba kızlar geçmişin hepsini tam okuyamadım kusura bakmayın. bu aralar daha doğrusu son 2-3 haftadır çok yoğunum. 24 ekimde dersanem başladı ev işleri yemek ütü dersane ve ders çalışma derken çok yoğun günler geçiriyorum. nete girmeye vaktim olmuyor. doğuma kadar bu şekilde yoğun devam edeceğim galiba :)) p.tesi ,salı, çarşamba dersim var cuma günleride deneme sınavı yapılacakmış kısacası hafta içi 4 gün dersanedeyim zaten eve gelincede yemekti ecrindi derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum. valla çalışan annelerin halini şimdiden anlamaya başladım , daha önemlisi evladını bırakıp gitmek ise en zoruymuş. kızımdan hiç bu kadar uzun süre ayrılmamıştım ikimizede çok zor geldi. ecrin daha tam alışmadı umarım atlatırız bu dönemi. nagişim ve zeynebim sizleri inanın şimdi çok iyi anlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
nagihancım eymenin geçmiş doğum günü kutlu olsun kusura bakma şu dersane ve hamilelik bana herşeyi unutturuyor.
emelcim aman dur depresyona falan girme sıkma canını. seninkiler seni bayağı bunaltmış belli oluyor. umarım geçici sıkıntılardır. eğer buluşma olursa size katılmaya çalışırım. konuşup kafanı dağıtmak iyi olurdu. sen yine kafana takmamaya çalış canım
hülyacım sen benide geçtin gezme deyince coşuyorsun :)) vallahi maşallah 2 çocukla gezmeye fırsat buluyorsun. idolümsün :)) ufaklıklar hasta olmuş galiba geçmiş olsun. umarım iyileşmişlerdir. eğer başka hastalananlar varsa onlarada geçmiş olsun.
nagiş unutmadan kolay gelsin şu şöförlük işini hallet , bende aynı şeyi düşünüyorum eşimle biraz araba sürmeye başlayacağım tabi bu gidişle kaça bölüneceğim bilmiyorum :)) Allah yardımcım olsun.
zeynepcim sende benim gibi nete girmiyorsun yoğunsun galiba ? tabi okulda yazılılarda başlamıştır. Allah kolaylık versin.
kızlar çok uzun yazdım artık ders çalışmaya gitmem lazım, sonrada yemek yapıcam sırada ütü ve çamaşır ahhhhhh söylerken bile bunaldım nasıl yetişecek bunların hepsi :)) hepinizi tek tek öpüyorum

merhaba kızlar,
nasılsınız? Arzucum Allah yardımcın olsun kolay değil
hülyacım gelinde bunaltın beni :) nagişim geç tabi direksiyona yakışır, darısı başıma artık :)
konuşun ozaman aranızda kızlar haber verin
eşlimi gelirsiniz ona göre kocamı evde tutayım yada yollayım dışarı
yemeğemi gelirsiniz çay kek falanmı nasıl isterseniz bana uyar

merhaba kızlar geçmişin hepsini tam okuyamadım kusura bakmayın. bu aralar daha doğrusu son 2-3 haftadır çok yoğunum. 24 ekimde dersanem başladı ev işleri yemek ütü dersane ve ders çalışma derken çok yoğun günler geçiriyorum. nete girmeye vaktim olmuyor. doğuma kadar bu şekilde yoğun devam edeceğim galiba :)) p.tesi ,salı, çarşamba dersim var cuma günleride deneme sınavı yapılacakmış kısacası hafta içi 4 gün dersanedeyim zaten eve gelincede yemekti ecrindi derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum. valla çalışan annelerin halini şimdiden anlamaya başladım , daha önemlisi evladını bırakıp gitmek ise en zoruymuş. kızımdan hiç bu kadar uzun süre ayrılmamıştım ikimizede çok zor geldi. ecrin daha tam alışmadı umarım atlatırız bu dönemi. nagişim ve zeynebim sizleri inanın şimdi çok iyi anlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
nagihancım eymenin geçmiş doğum günü kutlu olsun kusura bakma şu dersane ve hamilelik bana herşeyi unutturuyor.
emelcim aman dur depresyona falan girme sıkma canını. seninkiler seni bayağı bunaltmış belli oluyor. umarım geçici sıkıntılardır. eğer buluşma olursa size katılmaya çalışırım. konuşup kafanı dağıtmak iyi olurdu. sen yine kafana takmamaya çalış canım
hülyacım sen benide geçtin gezme deyince coşuyorsun :)) vallahi maşallah 2 çocukla gezmeye fırsat buluyorsun. idolümsün :)) ufaklıklar hasta olmuş galiba geçmiş olsun. umarım iyileşmişlerdir. eğer başka hastalananlar varsa onlarada geçmiş olsun.
nagiş unutmadan kolay gelsin şu şöförlük işini hallet , bende aynı şeyi düşünüyorum eşimle biraz araba sürmeye başlayacağım tabi bu gidişle kaça bölüneceğim bilmiyorum :)) Allah yardımcım olsun.
zeynepcim sende benim gibi nete girmiyorsun yoğunsun galiba ? tabi okulda yazılılarda başlamıştır. Allah kolaylık versin.
kızlar çok uzun yazdım artık ders çalışmaya gitmem lazım, sonrada yemek yapıcam sırada ütü ve çamaşır ahhhhhh söylerken bile bunaldım nasıl yetişecek bunların hepsi :)) hepinizi tek tek öpüyorum

ayy cnm Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah zor bir dönem yorucu meşakkatli sonucu güzel olur inşallah bu arada kçük kızınada ecrinede kendinede iyi bak ihmal etme kısmetse doğum ne zaman ve nerde olacak
zeynep nerelerde oda muhtemelen yoğun benim tek şansım iş yerinden girebiliyorum kkya yoksa evde hiççç açamıyorum
şimdi emelcim eğer bu hafta başlamazsam bu cumartesiye ayarlayalım akşam toplanalım derseniz eşime kendimi bıraktırım zira bu ara çok dertliyim :52:acık dertleşmem lazım :37: onun için eşleri istemem :34:
en geç yarın cumartesi için kesin haber veririm :38:

merhaba kızlar,
nasılsınız? Arzucum Allah yardımcın olsun kolay değil
hülyacım gelinde bunaltın beni :) nagişim geç tabi direksiyona yakışır, darısı başıma artık :)
konuşun ozaman aranızda kızlar haber verin
eşlimi gelirsiniz ona göre kocamı evde tutayım yada yollayım dışarı
yemeğemi gelirsiniz çay kek falanmı nasıl isterseniz bana uyar

bu arada ne yemeği kız senin yorarmıyız o kadannn kendi adıma bana bir kahve yeter paşamada 1 bardak süt :34:

ah arzucum keşke ben senın yerınde olsam ben sadece çocuklarla bırseyler yapmaya çalışıyorum pekı ya sen
dershane ev çamaşır ütü ecrın bırde karnında mınık prensesle heryere yetişmeye çalışıyorsun
yavrularına daha ıyı bır gelecek sağlayabılmek adına asıl özenılecek yaşam senın kı canım

emelcım kızlar nasıl derlerse bana uyar canım
koçişten izin kopartayım da
akşam oturmasa da gelsen sakn yemek yapayım deme
nagişin gıbı bana da uyar kehve

Back
X