2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

istediğiniz kahve süt olsun kızlar,
tamam yanına bide ıslak kek yapayım bari
bekliyoruz cuma akşamı
arzuylada zeynebe mesaj attım bilmiyorum gelirlermi
size özelden adres yazıcam
görüşürüz öptüm

slm kızlar..hepinizi çok özledim inanın geçmişi okuyamadım şuan okulda boş saatim var ve çocuklara test hazırlarken bakayım dedim.dün arzudan haberlerinizi aldım.
inanın hiiiiççç giremiyorum .okul yoğun inanın 2günde bir toplantı var okuldan geç çıkıyorum. evde deseniz telaş hiiiç bitmiyor.çamaşır ütü yemek ecrinle zaman geçirmekten günlük işleri bile yapamıyorum izin vermiyor.bu ara halamız bize geldi havalar soğuk ecrini dışarı çıkarmayalım diye.böyle olunca evin sorumluluğu daha da artıyor.dün elimi yemek telaşından çok fena kestim kanını zor durdurduk pansuman yapıldı.sol elim ve orta parmağım havada:)))) düşünün halimi okula böyle geldim.kıvıramıyorum kanıyor yoksa.ecrinde dün burun tıkanıklığı başladı gece uyumadık grip oldu gibi inş çok ilerlemez.kızlar unutmadan bazenbenim foruma giriş yaptığımı falan görüyorsanız yazmadım diye yanlış anlamayın çünkü ecrin bilg. açıyor bazen çizgi film falan izliyor bilg. karıştırıken sık kullanılanlarda olduğu için foruma falan basıyor bilmeden öylece kalıyor.içimde kalmasın söyleyeyim dedim.
buluşma planlamışsınız inanın gelmeyi çok isterim ama gece biraz zor gelebilsem bile ecrin böyle olursa gelemem kuzulara bulaştırsın istemem Allah hepsine sağlık versin onların hastalıkları çok zor çünkü.
emelcim nagihancım dertleşip rahatlamınız için görüşmek çok iyi olur ama işte durum böyle olunca bişey diyemiyorum.Allah yard. olsun inş illaki oluyor böyle sıkıntılar çok hasar olmadan atlatmak lazım
nagihancım cnm geçmiş doğumgününz kutlu olsun cnm Allah uzun ömürler versin kusura bakma cnm
hülyacım cnm kuzularını öp benim için .Allah şifalar versininş cnm
arzucum cnm Allah yard etsin cnm yoğunsun aman dikkat et kendine
hepinizi öpüyorum ve hemen kaçıyorum...

slm kızlar..hepinizi çok özledim inanın geçmişi okuyamadım şuan okulda boş saatim var ve çocuklara test hazırlarken bakayım dedim.dün arzudan haberlerinizi aldım.
inanın hiiiiççç giremiyorum .okul yoğun inanın 2günde bir toplantı var okuldan geç çıkıyorum. evde deseniz telaş hiiiç bitmiyor.çamaşır ütü yemek ecrinle zaman geçirmekten günlük işleri bile yapamıyorum izin vermiyor.bu ara halamız bize geldi havalar soğuk ecrini dışarı çıkarmayalım diye.böyle olunca evin sorumluluğu daha da artıyor.dün elimi yemek telaşından çok fena kestim kanını zor durdurduk pansuman yapıldı.sol elim ve orta parmağım havada:)))) düşünün halimi okula böyle geldim.kıvıramıyorum kanıyor yoksa.ecrinde dün burun tıkanıklığı başladı gece uyumadık grip oldu gibi inş çok ilerlemez.kızlar unutmadan bazenbenim foruma giriş yaptığımı falan görüyorsanız yazmadım diye yanlış anlamayın çünkü ecrin bilg. açıyor bazen çizgi film falan izliyor bilg. karıştırıken sık kullanılanlarda olduğu için foruma falan basıyor bilmeden öylece kalıyor.içimde kalmasın söyleyeyim dedim.
buluşma planlamışsınız inanın gelmeyi çok isterim ama gece biraz zor gelebilsem bile ecrin böyle olursa gelemem kuzulara bulaştırsın istemem Allah hepsine sağlık versin onların hastalıkları çok zor çünkü.
emelcim nagihancım dertleşip rahatlamınız için görüşmek çok iyi olur ama işte durum böyle olunca bişey diyemiyorum.Allah yard. olsun inş illaki oluyor böyle sıkıntılar çok hasar olmadan atlatmak lazım
nagihancım cnm geçmiş doğumgününz kutlu olsun cnm Allah uzun ömürler versin kusura bakma cnm
hülyacım cnm kuzularını öp benim için .Allah şifalar versininş cnm
arzucum cnm Allah yard etsin cnm yoğunsun aman dikkat et kendine
hepinizi öpüyorum ve hemen kaçıyorum...

cnm çok geçmiş olsun evde başkaları olunca sorumlulukta artıyo yemek masası bile tek çeşit olmuyo :50: ee zaten yoğunuz bide öyle olunca daha da sıkıntı
dikkat et elinede çabuk iyileşsin bu sefer olmazsa başka sefere katılırsın cnm öpüyorum ecrinide senide :16:

zeynepçim çok geçmiş olsun sanada maviş prensesimizede
herşey çok zor, herşeye yetişmek zorunda olmak dahada zor, anlıyorum seni
yemek işlerini falan görümcene bırak biraz biraz nasıl olsa sizdeymiş
Allah yardımcın olsun canım
Arzuda gelemiyormuş aradı sizede çok selam söyledi
iyigeceler kızlar görüşürüz yarın

slmmm nasılsınız kızlar
ben çok gerginim arkadaşın doğum gününe gittik ve ben erkenden kalktım dün akşam gördüğünüz eymen orda da aynıydı delirtti beni obenim bu benim
bide uyku saati geçince hepten çıldırdı dolmuşta kucağımda sızıp kaldı neyse durum böyle
emelecim ve hülyacım canlarım çok tşk ederim ilaç gibi geldiniz hele hülya boşuna evde yani psikolog olacak hatun :34: bulduğu çözümler vs süper kesin emelde benim gibi düşünüyo :1:
arzuda telefonla katıldı bize keşke sizde olsaydınız neyse bir daha kine zeynep ve arzuda olur inşallah öpüyorum herkesi :16:

naber kızlar?
ben geldiğiniz için teşekkkür ederim kızlar, banada ilaç gibi geldiniz valla
hediyeleriniz için tekrar teşekkürler
nagişim sakin ol küçükler daha herşeyi istiyorlar işte, büyüdükçe anlıcak annesi
inşallah bir dahakine arzuyla zeynepte katılır
öptüm sizi iyigeceler

akşam emele gıderken kı telaşım ?
sen kı kızlar kaçıyor dıye nitelendıren eşim bılmıyor ki
bana bır an için bıle olsa her seyı unutturuyorlar
emel herşey için çok ama çok teşekkür kapıda babasına bıle benı bır daha getır dedırte bıldın için
her sey için
kayra ya bır dahakıne söz süt dilimi gelecek

kızlar benı şımartmayın bakayım
sadece dış sesım ben

nagişim gittin demek doğum gunune
çocukla zor geçmiş canımy aboyle oluyor bunlar
bır donem yapıyorlar sonra geçıyor
şimdi kalabalık falan uyku
hepsi ustuste bınmış
yavrum yoksa annesını uzmek ıstemez benım kuzum
nasıl soyluyor annem güzel annem

gun gelecek butun bu olanları anlatıp güleceğiz
o gunler çok uzakta değil

eeeeeee bız akşam kızları aradık valla
4 erkek 2 kız baktım yoklardı inşallah bır dahakıne
kuzucukları koklayın benım için

kızlar kocam balığa gitti arkadaşlarıyla yarın akşam gelcek
uyuyamıyorum tek başıma sinir oldum
hülyacım sorma ya benimki tutturdu bir daha gelirken süt dilimide getirin diye
çok ayıp oğlum diyorum hiçte ayıp değil diyor :)
iyiki varsınız bu arada ..

hiç ayıp değil annesi
yabancı hıssetmıyor yavrum bızı

kızım ne güzel işte kocaman yatak senın omuş sere serpe yatsaydın ya :)
şaka bır tarafa da allah başımızdan ayırmasın yokken bende yatamıyorum

slm canlarım teşekkür edyoruz dilekleriniz için çok iükür toparladık gibi...ama yaaaaaa kıskandırıyorsunuz bizi keşke bizde olabilseydik:((( inş bir dahaki sefere bizde oluruz.banada bekliyorum ama haftasonu hep bişeyler oluyor haftaiçi bir erken gelebilsem ani toplantılar çıkmasa aklımdasınız ama:(((
ohhh süper stresler atılmış çok iyi olmuş...süpersiniz vallahi.nagihan,emelcim hülya size detoks yapmış öyle görünüyor
kaçamak giren ben şimdi kaçıyorum hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar nasılsınız ?
biz iyiyiz oğlumla,
zeynepçim gelmek isterim tabiki sana ama haftaiçi akşam zor olur benim için, arabamız yok bizim ondan, gece soğuk oluyor bide
sen ne zaman uygunsan haber ver, konuşuruz kızlarlada ben uymaya çalışırım size

hülya sana bir sorum var bil bakalım eyüpaspas nedir :1:
cnm oğlum eyüpaspasa gidecekmiş bide onun kardeşi varmış hamza kutay bak bunu söyleyebiliyo :1:iki üç akşamdır bu şartla uyuyo paşa
dairede durumlar biraz karışık :14:evdeyse havada aşk kokusu yok ,anlayacağınız havalar serin haftasonu ısıtma cabalarım olacak inş :1:
sizler nasılsınız çocuklar nasıl ben bugün kent meydanında 3.kitap günleri var oraya gidicem öğlen eğer indirimde varsa oğluma ve kendime birkaç kitap alıcam öpüyorum herkesi :16:

naber kızlar?
biz iyiyiz oğlum çok hastaydı ama öksürüğümüz azalmaya başladı , eymenin doktoruna gittik çok ilgilendi sağolsun
bir hafta evde hapisis ama çok bunaldım iyileşelimde görüşelim yine kızlar
eyüpaspasta süpermiş :)) yerim eymen paşamı
bizimkiler kanki oluyo gitgide galiba, birde oyuncakları paylaşabilseler tam süper olucak

nagişim inşallah düzelmiştir serin havalar
kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz

naber kızlar?
biz iyiyiz oğlum çok hastaydı ama öksürüğümüz azalmaya başladı , eymenin doktoruna gittik çok ilgilendi sağolsun
bir hafta evde hapisis ama çok bunaldım iyileşelimde görüşelim yine kızlar
eyüpaspasta süpermiş :)) yerim eymen paşamı
bizimkiler kanki oluyo gitgide galiba, birde oyuncakları paylaşabilseler tam süper olucak

nagişim inşallah düzelmiştir serin havalar
kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz

düzeldi cnm düzeldi ben evham yapıyorum galiba çok kuruyorum :)
bu arada emel eyüpaspas istanbula anneanneye gitmiş annem yoklar dedim kapak size patladı haberin olsun o zaman yupus kayraya gidelim diyo :9: ayy benim yavrum çok sıkılıyo arkadaş arıyo ya her akşam anne yarın kime gidicez diyip bütün arkadaşlarını sayıyo bunların içinde dayak yediği çocuklar bile var o derece sıkılıyo yani :50:

hety yettım eymenım buradayım teyzem ben ya
yavrum ne kadar da çok sevmiş oğlumu eyüp yavrum benım y agerçekten o gece çok ıyı anlaştılar gerçi bız gelemden stresını kayranın üzerinde atmış çocuk :)))))))))
canım benım ne zaman ıstersen al gel kuzuyu ya hatta yarın akşam toplanın gelın bana

dün akşam koçiş maçtaydı bır ara aklından geçti senınkıde gıtmişmidir dıye
ooooooooo havalarda ısınmış
ısınmasa bıle kızım sen yak ateşı ısıt hertarafı
kitap aldın mı ?nagişim ben daha bakamadım bıle ya
inşallah ben gıtmeden kapanmaz benı bekleyın ulan kitaplar

emelcim çok geçmiş olsun tatalım inşallah çok bırseyı yoktur ya havalar a hiç guven olmuyor
bır kaç zamandır sızlerı ıhmal ettım ama baktım kımseler de gırmemiş
bizim pc ye virüs girdi evde benım gıbı elı maşalı varken nasıl cesaret elmiş bilmiyorum :)

kıyamam eymenime çıkın gelin hiç çekinme
hatta sizin gelmeniz daha iyi en azından yukardakiler gelmez
biz iyiye gidiyoruz bakalım cuma günü kontrole gidicez o güne kadar dışarı çıkmayım ben kayra iyileşsinde biz ondan sonra geliriz
öksürüğümüz kesildi ama ilaçlara devam bağrış çağrış ağlaya zırlaya ilaç içiyoruz
öptüm paşalarımı, resimleri süper çıkmış kankaların aktarabilsem fırsat bulup sizede göndercem
prenseslerden hiç ses yok ama zeynepçim arzucum iyisinizdir inşallah

hayırdır nagişin bır sey için hazırlık mı var bakalım rejım falan
bizlar ya benımkıler çok mu yaramaz olmaya başladı bılmıyorum
benım çamaşır makıneyı ılk olarak eyüp asaf bır yaşında falandı oyuncak çekiçle döğmelerini yerınden oynatmıştı servis çağırmadık oyle kullanıyorum
şimdide hamza kutay bız tuvaletteyden aç kapağı kır :))))))))))
nedır bu çamaşır makınesının çektığı ya

yağmurlar başladı ......
kayra paşa iyileşsin bana gelın ya
çok öpüldünüz

yap bebem yap özledım valla bebek kokusunu nasıl da mıs gıbı süt kokar onlar yaparsan ayıp falan bakmam hemen gelirim valla koklamaya
ay delı kadına bak ıkı çocuğu var hala özledım dıyor :))))))))
kızlar inşallah sizlerındıde bızımkılere benzer tamam arada kıyamet kopuyor evde ama
geçen markete gıttım arabayı almadan bır muddet taşıdım sıpayı sonra yoruldum abısıne elını uzatıyor tutsun dıye
o kadar güzel bır duygu kı inşallah hiç bir zaman sırtlarını dönmezler bırbırlerıne

nagişim dur annem bıraz daha var benım kıde ne versen yerdı şimdi
marketten benımde istedıklerımı alın ama dıyor :))))))))
hep kendınıze alıyorsunuz falan fılan çene pabuç kadar oldu ya
özledım sızlerı

yap bebem yap özledım valla bebek kokusunu nasıl da mıs gıbı süt kokar onlar yaparsan ayıp falan bakmam hemen gelirim valla koklamaya
ay delı kadına bak ıkı çocuğu var hala özledım dıyor :))))))))
kızlar inşallah sizlerındıde bızımkılere benzer tamam arada kıyamet kopuyor evde ama
geçen markete gıttım arabayı almadan bır muddet taşıdım sıpayı sonra yoruldum abısıne elını uzatıyor tutsun dıye
o kadar güzel bır duygu kı inşallah hiç bir zaman sırtlarını dönmezler bırbırlerıne

nagişim dur annem bıraz daha var benım kıde ne versen yerdı şimdi
marketten benımde istedıklerımı alın ama dıyor :))))))))
hep kendınıze alıyorsunuz falan fılan çene pabuç kadar oldu ya
özledım sızlerı

ayy bende özledim bebek kokusunu gel tabi bir doğurayım hemen gel ama önce arzunun kızını koklarız :1: emel fotoyu atmış her akşam açıp bakıyoruz arkadaşlarının isimlerini sayıyoruz ve her akşam eyüpaspasla uyuyoruz sıpa başta kırdı geçirdi ayrılma vakti yaklaşınca alıştı herkese şimdide sayıklıyo :1:
oo o çene bizde de var bu akşam koruparka götürücem inş çookk uzun zamandır evden çıkmadık sıkıldı hergün yarın kime gidicez diye soruyo sanki hergün bir yere gidiyoz :1:

eskı garajda oturuyorum canım
sen çalıştığım için yapıyor olabılır
açıkmamışta olabılır
yedı ay yıne ıyı emzırmışsın
yemek yemedıklerı zaman genelde diş oluyor

Back
X