2009 Aralık Anneleri

selam canım hoşgeldin.. demek 27. haftada sın kız ? erkek?

hoş geldin cnmmm.hayırlısı olsun alırız tabi aramıza bebğinin cinsiyetti nedir.

çok geçmiş olsun cnm.iyi haberlerini bekliyoruzz...

geçmiş olsun valla bulsunlar çaresini anne olcam bn de lmaz:

günaydın fatmacım :1rolleyes:

günaydın cnmcmmm

biz ufaktan yemeğe gidiyoruz kızlar hepinize afiyet şeker olsun bebişlere ilik kemik olsunnnnnnnnn cokacimcoook

hımmmmm hemen cevaplayım adım aysel ilk çocuğum cinsiyeti erkek ankarada yaşıyorum yaş 32 çalışıyorum işte öyle şimdide hastaneye gidiyorum 50 gr şeker yükleme sonucum 206 çıktı dün 100 gr yapıldı bugünde sonuç alacağım ne olur lütfennn dua edin düşük çıksın yoksa diyet yapacağım yarına kadar hoşçakalın

Selam arkadaşlarımmm
Sizlere bakmadan selam vermeden duramıyorum az sonra abim gelecek alacak beni hazırlanırken bir yandan size bakayım dedimopuyorumnanaktan ıyisinizdirniş.Ben iyiyim.Ne güzel kaç gündür uyuyordum dün gece yine uykusuz bir gece geçirdim:S Ablama gidecem bugün iftardada ordayım geç gelirim akşam.Öptüm hepinizi görüşmek üzerea.s.

bnde cuma yaptırcam 50 lik
inş 100 lük normal çıkar cnm hadi hayırlı haberlerle gel inş kaydirigubbakcemile5

selam cnm bizde öptük seni Şeniz

canım 100gr yüklemede de benimki yüksek çıktı 219 çıktı 1. saaatda diyet verdiler diyet yapıyorum haftaya tekrar 100gr yüklenicek düşmemişse insüline başlıcam

kızlar ancak okuyup bitirdim sayfalrı
of iki saat kayboluyorum döktürüyorsunuz ayol

yemek saatimiz gelmiş bile
hepinize afiyet bal olsun
yavrularımızada ilik kemik olsun canlarım benim

selaaaaamm canlaarrıımmmmm.. umarım hepiniz iyisinizdir.. geldim okuldan başladım okumaya... daha okuyacak çook sayfam var ... yine dönerimmm

baharcııımm çok sevindim bi bebişimiz daha olmuş.. Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu umutlu bi yaşam versn bebişimize!!! darısı da sağlıkla bizim başımıza inşallahhhh:Saruboceq:
arzuu kıııııızzzzzzzzzzz ben diilim o kendini bilmez inşallahh..

valla yapabilirim de bu aralar çünkü ara ara bakabiliyorumm.. cevap bekliyorum ben diilim di mi =))) ay çokk alınırım valla haa.. =)))

canım yaa senin eşinin görevi nedir acep?

ağrı çıkars atla gel =))) ben varım beee kapı gibi.. hem de çeliiikk kapııı !!!!=):teytey:

eger cerrahı mudahele gerekmez derse kardesım antıbıyotıkten önce onu denerım bılge sagol cnm
hiç içesim yok çunku antıbıyotık

ah be pelincim çookk geçmiş olsun.. hala mı devam ediyor bu illet.. kalkamıyorsundur da şimdi sen.. tüh yaaaaa.... acil şifa dilerim! :Saruboceq:

eger cerrahı mudahele gerekmez derse kardesım antıbıyotıkten önce onu denerım bılge sagol cnm
hiç içesim yok çunku antıbıyotık

ah be pelincim çookk geçmiş olsun.. hala mı devam ediyor bu illet.. kalkamıyorsundur da şimdi sen.. tüh yaaaaa.... acil şifa dilerim! :Saruboceq:

slm arkadaşlar 1 saattir yazdıklarınızı okuyom artık cenem yoruldu valla ençok dogumdan bahsetmişiniz ben tüçrübeli olarak ne kadar kolayda desem o agrı girdimi öffffffffffff ömre bedel inanın ki benim kızım çok kolay oldugu halde bana bile o kadar zor geldi..Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar birşey sorcam eşiyle kan uyuşmazlıgı olanlar varsa 25-26 hafta arası kan uyuşmazlıgı ile igne yapılıyo bilginiz olsun..

aaa herkes nerde? yemeğe mi kaçtınız gacılar...

haydeyin doyurun bebelerinizi de öyle gelinnnn..

afiyet bal şeker olaaa

hahahaaa =))))
:roflol: ay şekerim senin iş yerindekiler de hakkkat afedersin mallar yaa..

ee sen kablo döşeyen mukaddes insan, bu kadar alıştırırsan bu dangalakları sonuna da bööle katlanacan işte....

canım yaa senin eşinin görevi nedir acep?

ağrı çıkars atla gel =))) ben varım beee kapı gibi.. hem de çeliiikk kapııı !!!!=):teytey:

ağrı doğubeyazıt var eşim çok istio orası olursa bnde gelebilrim hakkari şırnak falan olursa gidemicem malesef akannehir

eşim çok istio doğubeyazıtı asker eşim bnm bernacım

aslında zaten bacak arası içinde yastık kullanıyorum karnımada minder koyuyorum ama yinede rahat değilim yaaa birde onu deneyeyim bari

kolay gelsin hamarat anne

fatmacım ben tüm yaz yorganla uyudum ...

rulo gibi yap , koy soluna at bacağını üstüne ve mışııııl mışııllll uyu...

hani maddi yönden de kasmaya gerek yok.. ben hala öyle yatıyorum.. çok da rahatım.. yastık yetersiz geliyor. yorgan süperrrr!!!!!!!!

hava hazır böyleyken ben şu ütü işini bitireyım gelirim yıne
kolay gelsin canım, ben de birazdan başlıcam...
oohhhh geç bakalım.... arkayı 5 leyin bacılarrrr =))
öppppptüüüümmmmmmmmmmmmm iyileş diye kocaman kocaman bakk!!! iyi haberler veresin merale... dikkat et canimin içi....
biz ufaktan yemeğe gidiyoruz kızlar hepinize afiyet şeker olsun bebişlere ilik kemik olsunnnnnnnnn cokacimcoook
afiyet olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn
sana da ii iftarlaaaaaaaaaaaaar, otur kıçının üstüne yorma kendini.... kötükedihüso
kızlar ancak okuyup bitirdim sayfalrı
of iki saat kayboluyorum döktürüyorsunuz ayol

yemek saatimiz gelmiş bile
hepinize afiyet bal olsun
yavrularımızada ilik kemik olsun canlarım benim
afiyet olsun kuzummmm
ağrı doğubeyazıt var eşim çok istio orası olursa bnde gelebilrim hakkari şırnak falan olursa gidemicem malesef akannehir

eşim çok istio doğubeyazıtı asker eşim bnm bernacım
canımm, ben patnostayım. orası az uzak ama geliş gidiş yapılabilir. fakat buz olmadığı zamanlarda =)))) bahar zamanları ziyeretinize geliriz... herşeyden önce hayırlısı olsun hakkınızda... dua et bence de hamile duası yerimseniben tutar =))) kabul olur inşallahhhh...
dediğin gibi sen gel git yapamazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…