hakikaten amma çok sormuşum ha kaydirigubbakcemile3
selam ayyyyyy bu ne güzel bir anlaşma ve dayanışma iki saattir mesajlarınızı okuyorum kıskandım valla ama bende inşallah aralık annesi olacağım lütfennnnnnnnn benide aranıza almazmısınız ama lütfen yoksa burada çatlarım ben kıskançlıktan zaten 27 haftamdayım ve çatlıcak gibiyim
selam ayyyyyy bu ne güzel bir anlaşma ve dayanışma iki saattir mesajlarınızı okuyorum kıskandım valla ama bende inşallah aralık annesi olacağım lütfennnnnnnnn benide aranıza almazmısınız ama lütfen yoksa burada çatlarım ben kıskançlıktan zaten 27 haftamdayım ve çatlıcak gibiyim
çok geçmiş olsun cnm.iyi haberlerini bekliyoruzz...kızlar hastaneye gidiyorum iice başım dönmeye başladı kasıklarımda ağrı arttı karnımda dvul gibi gerildi deyince dr hemen gel dedi. hadi hayırlısı ben gidiyorum. öğleden sonra gelmem artık işe. meralden haber gönderirim dikkat edin kendinize görüşürz
geçmiş olsun valla bulsunlar çaresini anne olcam bn delmaz:
günaydın fatmacım :1rolleyes:
günaydın cnmcmmm
meraktan deil listeye eklicez ondan yani bu sorular dimi bilge kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bnde cuma yaptırcam 50 likhımmmmm hemen cevaplayım adım aysel ilk çocuğum cinsiyeti erkek ankarada yaşıyorum yaş 32 çalışıyorum işte öyle şimdide hastaneye gidiyorum 50 gr şeker yükleme sonucum 206 çıktı dün 100 gr yapıldı bugünde sonuç alacağım ne olur lütfennn dua edin düşük çıksın yoksa diyet yapacağım yarına kadar hoşçakalın
Selam arkadaşlarımmm
Sizlere bakmadan selam vermeden duramıyorum az sonra abim gelecek alacak beni hazırlanırken bir yandan size bakayım dedimopuyorumnanaktan İyisinizdirniş.Ben iyiyim.Ne güzel kaç gündür uyuyordum dün gece yine uykusuz bir gece geçirdim:S Ablama gidecem bugün iftardada ordayım geç gelirim akşam.Öptüm hepinizi görüşmek üzerea.s.
hımmmmm hemen cevaplayım adım aysel ilk çocuğum cinsiyeti erkek ankarada yaşıyorum yaş 32 çalışıyorum işte öyle şimdide hastaneye gidiyorum 50 gr şeker yükleme sonucum 206 çıktı dün 100 gr yapıldı bugünde sonuç alacağım ne olur lütfennn dua edin düşük çıksın yoksa diyet yapacağım yarına kadar hoşçakalın
baharcııımm çok sevindim bi bebişimiz daha olmuş.. Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu umutlu bi yaşam versn bebişimize!!! darısı da sağlıkla bizim başımıza inşallahhhh:Saruboceq:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
kızımla sizi öpüyoruzzzzz... opuyorumnanaktan
dün yeğenim olduuu pamuk pamukkk çok tatlıııııııııııııııııııııı maşallahhh. annesinde şeker vardı diyet yüzünden bebeği biraz zayıf doğmuş ama çokk şirin. tabi doğumu konuşamadım. normal oldu. bir ara niyetlendim bana anlatmak istemedi ii ii kolay oldu merak etme dedi geçti. umarım kolaydır. hemen doğurasım var :))
bu arada bişey daha dün gece kasıklarıma vajinama doğru ağrılar saplandı durdu. yalancı sancı dedikleri bu mu acaba?
ayyy bugün çok konuşasımm var benim yaaakaydirigubbakcemile3
arzuu kıııııızzzzzzzzzzz ben diilim o kendini bilmez inşallahh..günaydın bahar!!! kaydirigubbakcemile2 Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah, ne güzel dimi minik mink eller, kapalı gözler.. oooooyyyy :CüvCüv: ne güzel bugün konuşasın olması.. susmaktan iyidir:1hug: dün kendisine hitaben yazdığım halde cvp vermeye tenezzül etmeyenler vardıyerimseniben bol konuşalım canım..
biz erkenciyiz bugün kızımla hava baya serindi sanah cam açıktı esiodu bölleee ayy süperdi kalktık babamızı işe gönderdik nöbetçi bugün yinee :gitme: yarın akşam gelcek eve :gitme:
ayy akşam bi üzüldüm kızlar sormayın ya bizim burda son senemiz bu yıl temmuzda gdicez burdan tayin yerimiz doğu eşim dedi hazırlıklı ol büyük ihtimal yalnız gdicem eş götürülmeyen yerler var genç olduğum için oraya verme ihtimalleri yüksek dedi :çok üzgünüm:
bn memelekette tek başıma kalıcam o zaman bn ayrı aklamk istemiyorum eşimden ya 2 yıl az mı bide kızım küçüçük babasından ayrı kalcak :gitme:
allahım inş bizide götürebilir ya :Saruboceq:
eger cerrahı mudahele gerekmez derse kardesım antıbıyotıkten önce onu denerım bılge sagol cnm
hiç içesim yok çunku antıbıyotık
eger cerrahı mudahele gerekmez derse kardesım antıbıyotıkten önce onu denerım bılge sagol cnm
hiç içesim yok çunku antıbıyotık
Felaket valla . Su an isyerinde jeneratorun oldugu bodrum kat su icindeymis.
Yok dunurcum oyle bir insanlik belirtisi yok maalesef. Sanki elektrigi ben kesmisim gibi sabahtan beri ne zaman gelir ne zaman gelir diye sorular soruyorlar en sonunda verin fisi takiyim bi yerime calisir belki dedim de sustular .
canım yaa senin eşinin görevi nedir acep?
ağrı çıkars atla gel =))) ben varım beee kapı gibi.. hem de çeliiikk kapııı !!!!=):teytey:
aslında zaten bacak arası içinde yastık kullanıyorum karnımada minder koyuyorum ama yinede rahat değilim yaaa birde onu deneyeyim bari
kolay gelsin hamarat anne
kolay gelsin canım, ben de birazdan başlıcam...hava hazır böyleyken ben şu ütü işini bitireyım gelirim yıne
oohhhh geç bakalım.... arkayı 5 leyin bacılarrrr =))selam ayyyyyy bu ne güzel bir anlaşma ve dayanışma iki saattir mesajlarınızı okuyorum kıskandım valla ama bende inşallah aralık annesi olacağım lütfennnnnnnnn benide aranıza almazmısınız ama lütfen yoksa burada çatlarım ben kıskançlıktan zaten 27 haftamdayım ve çatlıcak gibiyim
öppppptüüüümmmmmmmmmmmmm iyileş diye kocaman kocaman bakk!!! iyi haberler veresin merale... dikkat et canimin içi....kızlar hastaneye gidiyorum iice başım dönmeye başladı kasıklarımda ağrı arttı karnımda dvul gibi gerildi deyince dr hemen gel dedi. hadi hayırlısı ben gidiyorum. öğleden sonra gelmem artık işe. meralden haber gönderirim dikkat edin kendinize görüşürz
afiyet olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnbiz ufaktan yemeğe gidiyoruz kızlar hepinize afiyet şeker olsun bebişlere ilik kemik olsunnnnnnnnn cokacimcoook
sana da ii iftarlaaaaaaaaaaaaar, otur kıçının üstüne yorma kendini.... kötükedihüsoSelam arkadaşlarımmm
Sizlere bakmadan selam vermeden duramıyorum az sonra abim gelecek alacak beni hazırlanırken bir yandan size bakayım dedimopuyorumnanaktan İyisinizdirniş.Ben iyiyim.Ne güzel kaç gündür uyuyordum dün gece yine uykusuz bir gece geçirdim:S Ablama gidecem bugün iftardada ordayım geç gelirim akşam.Öptüm hepinizi görüşmek üzerea.s.
afiyet olsun kuzummmmkızlar ancak okuyup bitirdim sayfalrı
of iki saat kayboluyorum döktürüyorsunuz ayol
yemek saatimiz gelmiş bile
hepinize afiyet bal olsun
yavrularımızada ilik kemik olsun canlarım benim
canımm, ben patnostayım. orası az uzak ama geliş gidiş yapılabilir. fakat buz olmadığı zamanlarda =)))) bahar zamanları ziyeretinize geliriz... herşeyden önce hayırlısı olsun hakkınızda... dua et bence de hamile duası yerimseniben tutar =))) kabul olur inşallahhhh...ağrı doğubeyazıt var eşim çok istio orası olursa bnde gelebilrim hakkari şırnak falan olursa gidemicem malesef akannehir
eşim çok istio doğubeyazıtı asker eşim bnm bernacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?