selam şekerlerr herkes yemekte sanırımmm hepinize afiyet olsunnnnn:)
selaaaaamm canlaarrıımmmmm.. umarım hepiniz iyisinizdir.. geldim okuldan başladım okumaya... daha okuyacak çook sayfam var ... yine dönerimmm
baharcııımm çok sevindim bi bebişimiz daha olmuş.. Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu umutlu bi yaşam versn bebişimize!!! darısı da sağlıkla bizim başımıza inşallahhhh:Saruboceq:
arzuu kıııııızzzzzzzzzzz ben diilim o kendini bilmez inşallahh..
valla yapabilirim de bu aralar çünkü ara ara bakabiliyorumm.. cevap bekliyorum ben diilim di mi =))) ay çokk alınırım valla haa.. =)))
slm arkadaşlar 1 saattir yazdıklarınızı okuyom artık cenem yoruldu valla ençok dogumdan bahsetmişiniz ben tüçrübeli olarak ne kadar kolayda desem o agrı girdimi öffffffffffff ömre bedel inanın ki benim kızım çok kolay oldugu halde bana bile o kadar zor geldi..Çok üzgünüm çoook
bi korkusuzluk sardıı kii beni sormayın zamnında sağlıklı olarak gelsin sezeryan falan hakgetire korkmuyorumm:)))
arkadaşlar birşey sorcam eşiyle kan uyuşmazlıgı olanlar varsa 25-26 hafta arası kan uyuşmazlıgı ile igne yapılıyo bilginiz olsun..
selam hoşgeldn dağıldı herkes yemeğe zemuszemus
seçiiiiiiiiiiillll nettirion kuzum?:1hug::asigim:
ohh rahatladım =))) a.s.selam bernacım hoşgeldin... yok balım yok sen diilsin:1hug:
ben daha önce yani daha önce düşük yaptırdığımda oldum bi daha gerkmiyor di mi
evet dağılmış herkes:)))ben bugün tembellik yaptımmm anca geldimm sen nasılsın canımmmm
iyiyimmm bebişimmm özledik senii sen napıyosunnn oda falan bitti mi
yemek yedim geldim, üzerime ağırlık çöktü, benim çok nefesim daralıyor kızlar ya..
Kızlarrrrrrrrrrr baharla konuŞtum hastaneye yatmıŞ
aĞrı gÖzlenİyormuŞ erken doĞum rİskİ varmıŞ..serum baĞlamıŞlar(((((((((((((((
ne diyosun yaa.. arasak konuşabilir miyiz şimdi müsade ediyorlar mı !!!!:gitme:
kızlar şimdi bahar ile görüştüm
canım ya hastaneye yatmış
nts'ye her saat başı bağlanıyormuş. ağrıları nts görünüyormuş fakat şükür kendisi gayet iyiymiş.
dr erken doğum riski olduğundan bahsetmiş ve nts'de çıkan ağrılar bu haftalarda olmamalıymış.
yarın sabahki durumu dahada netleşecekmiş.
kendisi moral olarak iyi şükür ama paniklemiş ve doğal olarak kızında hareketleri artmış, kalp atışları hızlanmış.
sizlerden ricam bahar için bol bol dua edin ne olur.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.
allahım hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar şimdi bahar ile görüştüm
canım ya hastaneye yatmış
nts'ye her saat başı bağlanıyormuş. ağrıları nts görünüyormuş fakat şükür kendisi gayet iyiymiş.
dr erken doğum riski olduğundan bahsetmiş ve nts'de çıkan ağrılar bu haftalarda olmamalıymış.
yarın sabahki durumu dahada netleşecekmiş.
kendisi moral olarak iyi şükür ama paniklemiş ve doğal olarak kızında hareketleri artmış, kalp atışları hızlanmış.
sizlerden ricam bahar için bol bol dua edin ne olur.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.
allahım hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?