dur ben bi seni arayım
nasıl isterseniz şekerarasak mı daha iyi aramasak mı kızlar
yani hepimiz teker teker ararsak daha çok moral verebilir miyiz yoksa sizler bizim adımıza tüm dualarımızı iyi dileklerimizi iletir misiniz? nasıl yapalım?
hay allahım yardım et :Saruboceq:
inşallah normale döner herşey dua ediyorum baharcığıma bol bol
kendim yaşamışım gibi hissettim bi anda
meralcim haber aldıkça bizide bilgilendir olurmu
nasıl isterseniz şeker
aramak isterseniz numarasını veririm
isterseniz hepiniz adına iyi dilkellerinizi iletirim.
kızlar hastaneye gidiyorum iice başım dönmeye başladı kasıklarımda ağrı arttı karnımda dvul gibi gerildi deyince dr hemen gel dedi. hadi hayırlısı ben gidiyorum. öğleden sonra gelmem artık işe. meralden haber gönderirim dikkat edin kendinize görüşürz
hımmmmm hemen cevaplayım adım aysel ilk çocuğum cinsiyeti erkek ankarada yaşıyorum yaş 32 çalışıyorum işte öyle şimdide hastaneye gidiyorum 50 gr şeker yükleme sonucum 206 çıktı dün 100 gr yapıldı bugünde sonuç alacağım ne olur lütfennn dua edin düşük çıksın yoksa diyet yapacağım yarına kadar hoşçakalın[/QUOTE]
Hosgeldin
hahahaaa =))))
:roflol: ay şekerim senin iş yerindekiler de hakkkat afedersin mallar yaa..
ee sen kablo döşeyen mukaddes insan, bu kadar alıştırırsan bu dangalakları sonuna da bööle katlanacan işte....
Sorma valla ya .
selam şekerlerr herkes yemekte sanırımmm hepinize afiyet olsunnnnn:)
Yedik donduk bakalim haberleri izliyorum cok kotu heryer
sıradan arasak daha çok moral olur mu ne dersiniz kızlar?? yoksa başını mı şişiririz? ay bilemedim şimdi yaaaaaaa hay allah
ben eskişehire doğru okuyup okuyup üflüyorum ha eskişehire doğru üflemesem ne fark eder o da ayrı bir soru da işte ne bileyim yaaa
salak oldum şimdi
yaaa aradım baharı da yanında hemşire vardı..çok konuşamadık... sesi gayet iyi de.. önemli olan durumu.. hem bebeğin hem de kendi durumu..
inşallahh yolunda gider herşey yaa... ayy valla kalbim pır pır çok fena oldum ben de yaa.. inşallah bebiş acele etmez de rahat durur biraz...
off kızlarr yaa sözlerin tükendiği anlardan biri işte..
ben yemekten sonra giderim tatlımmeral sen çıkışta gidecek misin ziyaretine???
kızlar sizlerde rahat olun artık ne oluryaaa aradım baharı da yanında hemşire vardı..çok konuşamadık... sesi gayet iyi de.. önemli olan durumu.. hem bebeğin hem de kendi durumu..
inşallahh yolunda gider herşey yaa... ayy valla kalbim pır pır çok fena oldum ben de yaa.. inşallah bebiş acele etmez de rahat durur biraz...
off kızlarr yaa sözlerin tükendiği anlardan biri işte..
tatlım göndersene numarasını ben bir arayayım
akşam gidersen bizler adına küçük biblo veya kolye ucu melek alıp götürür müsün korusun baharla kızını
ay yok bilgecim ben ararsam ağlayıp daha çok moralini bozarım şimdi bile zor tutuyorum kendimi zaten
nasıl isterseniz şeker
aramak isterseniz numarasını veririm
isterseniz hepiniz adına iyi dilkellerinizi iletirim.
merak etme canım sürekli bilgi akışı sağlıycam.
hatta akşam hastaneye uğramayı pplanlıyorum.
kızlar çok geçmiş olsun bahara ... inş. bi an önce normale döner... bu arada kaç haftalıktı bahar
öznurcum lütfen sakin olmak zorundayız bak bizler sakin olucaz kendi bebeklerimize de zarar vermiycez güzel güzel dua edip baharı ve bebeğini de koruycaz
lütfen canım herkes derin nefes alsın sakinleşsin
meral nasıl yani canım ya, bahatı doğuma mı alacaklarmışşşş??? hey Allahım kaç aylık olmuştu ki tam olarak... lütfen bize de sık sık bilgi verirmisin? Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:.. Allahım sen güç kuvvet ver, sağlıkla hayırla gelsin gelecekse bebiş.. ay çok panik oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?