2009 Aralık Anneleri

sıradan arasak daha çok moral olur mu ne dersiniz kızlar?? yoksa başını mı şişiririz? ay bilemedim şimdi yaaaaaaa hay allah
ben eskişehire doğru okuyup okuyup üflüyorum ha eskişehire doğru üflemesem ne fark eder o da ayrı bir soru da işte ne bileyim yaaa
salak oldum şimdi

nasıl isterseniz şeker
aramak isterseniz numarasını veririm
isterseniz hepiniz adına iyi dilkellerinizi iletirim.
inşallah normale döner herşey dua ediyorum baharcığıma bol bol
kendim yaşamışım gibi hissettim bi anda
meralcim haber aldıkça bizide bilgilendir olurmu

merak etme canım sürekli bilgi akışı sağlıycam.
hatta akşam hastaneye uğramayı pplanlıyorum.

yaaa aradım baharı da yanında hemşire vardı..çok konuşamadık... sesi gayet iyi de.. önemli olan durumu.. hem bebeğin hem de kendi durumu..

inşallahh yolunda gider herşey yaa... ayy valla kalbim pır pır çok fena oldum ben de yaa.. inşallah bebiş acele etmez de rahat durur biraz...

off kızlarr yaa sözlerin tükendiği anlardan biri işte..

nasıl isterseniz şeker
aramak isterseniz numarasını veririm
isterseniz hepiniz adına iyi dilkellerinizi iletirim.

tatlım göndersene numarasını ben bir arayayım
akşam gidersen bizler adına küçük biblo veya kolye ucu melek alıp götürür müsün korusun baharla kızını

İyi haberlerini bekliyoruz..

ay yok bilgecim ben ararsam ağlayıp daha çok moralini bozarım şimdi bile zor tutuyorum kendimi zaten

bernacım sakin şimdi hepimiz bu üzüntüyle allah korusun
sakin olucaz dua edicez ve hiçbir terslik olmayacak tamam mı tatlım

meral sen çıkışta gidecek misin ziyaretine???
ben yemekten sonra giderim tatlım
akşama iftar yemeğine davetliyim
kızlar sizlerde rahat olun artık ne olur
karnınızdaki kuzucuklarda etkileniyor ama

maşallah moral olarak kendisi süper
dua edicez çok çok

tatlım göndersene numarasını ben bir arayayım
akşam gidersen bizler adına küçük biblo veya kolye ucu melek alıp götürür müsün korusun baharla kızını

özelden geçiyorum canm

ay yok bilgecim ben ararsam ağlayıp daha çok moralini bozarım şimdi bile zor tutuyorum kendimi zaten

öznurcum lütfen sakin olmak zorundayız bak bizler sakin olucaz kendi bebeklerimize de zarar vermiycez güzel güzel dua edip baharı ve bebeğini de koruycaz
lütfen canım herkes derin nefes alsın sakinleşsin

meral nasıl yani canım ya, bahatı doğuma mı alacaklarmışşşş??? hey Allahım kaç aylık olmuştu ki tam olarak... lütfen bize de sık sık bilgi verirmisin? Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:.. Allahım sen güç kuvvet ver, sağlıkla hayırla gelsin gelecekse bebiş.. ay çok panik oldum..

doğuma almıyorlar hayatım olmaması gereken kasılmalar varmış ama durum yarın sabaha kesinlik kazanacakmış

doğum değil, sadece doğum kasılmaları başlamış.. kendisi hissetmese bile vücut doğum muhabbetine giriyor işte.. ne biliyim yaa.. kızlar okudukça kötü oluyorum ben az yokum..

hakkaten dua edelim nolur ya.. gacının sesi de iyi geliyor haa onu da özellikle belirteyim ama ses ile bitmiyor ki iş !! inşlaaall pozitifliği etkiler durumunu !!

öpüyorum hepinizi.. bak stres yaptıkça bebişim de hareketleniyor ... Allahım sen baharın yardımcısı ol lütfen!!

kızlar neoldu ya bahar a neolmuş .doğummu olacakmış .allahım yardımcısı olsun baharın meralcim görüşünce mutlaka dileklerimizi ilet ona dua edelim hep beraber.sağlıcakla gelsin bebişlei hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…