2009 Aralık Anneleri

ayy inanmıyorum yaa çok erken değilmi daha inşallah bişey olmaz

inşallah canımmm

aminnnnnnnn

bence arayalım kızlarr sık sıkk

28. haftadaymış arzucum
kızlar bahar çok teşekkür etti ve morali çok iyi doktorların bir şey bildiği yok erken gelmiycek benim kızım diyor
aslolan onun nasıl hissettiği bence de... terslik olsa en iyi kendisi bilirdi
kimse moralini bozmasın hadi bakalım

kızlar şimdi aradı bahar.. bilgeyle de konuştum diyo... bence arayalım iyi geliyor ona yerimseniben

bu arada dedim maşallah sesin iyi geliyor o yüzden içim çok rahat.. o da diyo yok be kızım inat ettim doğurmucam , doğurursam da anneme söyledim o size haber vericek diyo.. manyak yaa =)) anlayacağınız kendi iyi bebek de iyi.. 15 dk sonra tekrar nts ye girecek..

dedim biz senden daha paniğiz.. gülüyor ediyor maşallahh ayyyyy yani öyylee..... dualara devam yine de biz... tedbiri elden bırakmamak gerek..

ya meral benim yerime kocaman öp o hatunu !!!!!!! inş bi aksilik çıkmaz da yanına gidebilirsin..

ah ulan ahhh buluşmayı yüyüm ben.. asıl bu zamanda olacaktım eses te!!!!

valla berna demin telefonda dünürüme söyledim aynı şeyi... baharla konuştum kız bana moral verdi resmen :))))))))
hadi bakalım sakin hanımlar dualar baharla kuzusuna ve tüm zorlukla karşılaşan hamilelere

oh çok sevindim umarım erken gelmez cnmm.pozitif oılalım onada pozitif olarak gitsin enerjimiz

ay şok oldum ya
ALLAH yardımcısı olsun baharcıgımızın
kıyamam iyi panik yapmamış kendısı ben burda okurken panık oldum valla
dualarımız bahar için olsun kızlar herşey yolunda gitsede stres olmaması için ihtiyacı vardır emınım

valla berna demin telefonda dünürüme söyledim aynı şeyi... baharla konuştum kız bana moral verdi resmen :))))))))
hadi bakalım sakin hanımlar dualar baharla kuzusuna ve tüm zorlukla karşılaşan hamilelere

aman aman maşallah çok sevindim iyi olmasına
inşallah zamanında sağlıkla gelir kuzu

yemek yedim geldim, üzerime ağırlık çöktü, benim çok nefesim daralıyor kızlar ya..
cnm bnmde geceler' boğazımı sıkıyorlar gbi oluyor
Kızlarrrrrrrrrrr baharla konuŞtum hastaneye yatmıŞ
aĞrı gÖzlenİyormuŞ erken doĞum rİskİ varmıŞ..serum baĞlamıŞlar(((((((((((((((

kızlar çok şaşırdım allah yardım etsin onlara bizlere haber vermeyi unutmayın cnm meral berna bilge çok selam söleyin dualarımız onlarla sağlamdır bizim topişimizin bebişleri bişicik olmaz annesine bn burdayım demek istemiştir yaramaz
ayy içim bi acayip olduu :sm_confused:

herkes selam söyledi hepimizin duaları sizinle içiniz rahat olsun demiştim zaten peşinen merak etme

sağol cnm .ya bi ara hepimiz tellerini versek birbirimize ne ii olur

öyle de bir liste oluşturmak lazım fatmacım özellikle 30dan sonrası için lazım olma olasılığı yüksek

fatma bizdende selam söyle
dualarımız onunla
üstüste arayıp rahatsız etmeyelım şimdi

konuşmak iyi geliyor gibi pelincim... doktor hemşire falan olduğunda zaten meşgule düşürüyor... hani üstüste değil ama sürekli takip edersek iyi olacak gibi hissettim ben

bu arada demin yazdım ama mesajı göndermemiş sanırım ankarada da dolu ve yağmur başladı elektrik de internet de saçmalıyor ortalıktan yiter gidersem merak etmeyin

sağol cnm .ya bi ara hepimiz tellerini versek birbirimize ne ii olur
evet ya hatta facebook kullanan varsa ekleyelim arkadaşlar birbirmizi

saol cnm
:1hug:

herkes 1 kışıye atsın özelden cep numarasını
benım var 1 kaç kişide mesela
olmayanlar dilediği bir kişiye atsın ben verdım cebımı dıyede haber versin yeter
atyrm meralın baharda var bılgenın burcuda var öznurun bende var gibi olmayanlarda atsın özelden dıledıgı kişiye

kızlar çok geçmiş olsun bahara ... inş. bi an önce normale döner... bu arada kaç haftalıktı bahar
28 haftalık cnm

arzu sakinleş doğum filan yok
kasılma var sadece
28 falan olmalı tabloyu bulup sat'ına bakalım... tickerı yok çünkü
canım 28 haftalık

bernacım yapmayın ne olur
sakinleşin biraz
bizim kuzucuklar da etkilenecek cnm benim

kızlar neoldu ya bahar a neolmuş .doğummu olacakmış .allahım yardımcısı olsun baharın meralcim görüşünce mutlaka dileklerimizi ilet ona dua edelim hep beraber.sağlıcakla gelsin bebişlei hepimizin
fatma gelmesin neden geliyormuş yahu
daha 28 haftalık 1 kilo bebek
beklesin
normal haftasını tamamlasın diye dua edin

öpmemmi hiç öperim tabi cnım benim
sen sakinleşsen azcık bernacım

fatma bizdende selam söyle
dualarımız onunla
üstüste arayıp rahatsız etmeyelım şimdi

tamam söylerim kızlar bi ara nasıl olacak bilmiyorum ama msn adreslerimizi tellerimiz, verlim ama özelden yazmak lazım misafirlerde giriyor çünküüü dağılmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…