ayy inanmıyorum yaa çok erken değilmi daha inşallah bişey olmaz
kızlar şimdi bahar ile görüştüm
canım ya hastaneye yatmış
nts'ye her saat başı bağlanıyormuş. ağrıları nts görünüyormuş fakat şükür kendisi gayet iyiymiş.
dr erken doğum riski olduğundan bahsetmiş ve nts'de çıkan ağrılar bu haftalarda olmamalıymış.
yarın sabahki durumu dahada netleşecekmiş.
kendisi moral olarak iyi şükür ama paniklemiş ve doğal olarak kızında hareketleri artmış, kalp atışları hızlanmış.
sizlerden ricam bahar için bol bol dua edin ne olur.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.
allahım hepimizin yardımcısı olsun.
arasak mı daha iyi aramasak mı kızlar
yani hepimiz teker teker ararsak daha çok moral verebilir miyiz yoksa sizler bizim adımıza tüm dualarımızı iyi dileklerimizi iletir misiniz? nasıl yapalım?
hay allahım yardım et :Saruboceq:
kızlar şimdi aradı bahar.. bilgeyle de konuştum diyo... bence arayalım iyi geliyor ona yerimseniben
bu arada dedim maşallah sesin iyi geliyor o yüzden içim çok rahat.. o da diyo yok be kızım inat ettim doğurmucam , doğurursam da anneme söyledim o size haber vericek diyo.. manyak yaa =)) anlayacağınız kendi iyi bebek de iyi.. 15 dk sonra tekrar nts ye girecek..
dedim biz senden daha paniğiz.. gülüyor ediyor maşallahh ayyyyy yani öyylee..... dualara devam yine de biz... tedbiri elden bırakmamak gerek..
ya meral benim yerime kocaman öp o hatunu !!!!!!! inş bi aksilik çıkmaz da yanına gidebilirsin..
ah ulan ahhh buluşmayı yüyüm ben.. asıl bu zamanda olacaktım eses te!!!!
valla berna demin telefonda dünürüme söyledim aynı şeyi... baharla konuştum kız bana moral verdi resmen :))))))))
hadi bakalım sakin hanımlar dualar baharla kuzusuna ve tüm zorlukla karşılaşan hamilelere
ben daha önce yani daha önce düşük yaptırdığımda oldum bi daha gerkmiyor di mi
evet dağılmış herkes:)))ben bugün tembellik yaptımmm anca geldimm sen nasılsın canımmmm
iyiyimmm bebişimmm özledik senii sen napıyosunnn oda falan bitti mi
cnm bnmde geceler' boğazımı sıkıyorlar gbi oluyoryemek yedim geldim, üzerime ağırlık çöktü, benim çok nefesim daralıyor kızlar ya..
Kızlarrrrrrrrrrr baharla konuŞtum hastaneye yatmıŞ
aĞrı gÖzlenİyormuŞ erken doĞum rİskİ varmıŞ..serum baĞlamıŞlar(((((((((((((((
kızlar şimdi bahar ile görüştüm
canım ya hastaneye yatmış
nts'ye her saat başı bağlanıyormuş. ağrıları nts görünüyormuş fakat şükür kendisi gayet iyiymiş.
dr erken doğum riski olduğundan bahsetmiş ve nts'de çıkan ağrılar bu haftalarda olmamalıymış.
yarın sabahki durumu dahada netleşecekmiş.
kendisi moral olarak iyi şükür ama paniklemiş ve doğal olarak kızında hareketleri artmış, kalp atışları hızlanmış.
sizlerden ricam bahar için bol bol dua edin ne olur.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.
allahım hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar şimdi aradı bahar.. bilgeyle de konuştum diyo... bence arayalım iyi geliyor ona yerimseniben
bu arada dedim maşallah sesin iyi geliyor o yüzden içim çok rahat.. o da diyo yok be kızım inat ettim doğurmucam , doğurursam da anneme söyledim o size haber vericek diyo.. manyak yaa =)) anlayacağınız kendi iyi bebek de iyi.. 15 dk sonra tekrar nts ye girecek..
dedim biz senden daha paniğiz.. gülüyor ediyor maşallahh ayyyyy yani öyylee..... dualara devam yine de biz... tedbiri elden bırakmamak gerek..
ya meral benim yerime kocaman öp o hatunu !!!!!!! inş bi aksilik çıkmaz da yanına gidebilirsin..
gönderdim canım
kızlar çok şaşırdım allah yardım etsin onlara bizlere haber vermeyi unutmayın cnm meral berna bilge çok selam söleyin dualarımız onlarla sağlamdır bizim topişimizin bebişleri bişicik olmaz annesine bn burdayım demek istemiştir yaramaz
ayy içim bi acayip olduu :sm_confused:
sağol cnm .ya bi ara hepimiz tellerini versek birbirimize ne ii olur
fatma bizdende selam söyle
dualarımız onunla
üstüste arayıp rahatsız etmeyelım şimdi
evet ya hatta facebook kullanan varsa ekleyelim arkadaşlar birbirmizisağol cnm .ya bi ara hepimiz tellerini versek birbirimize ne ii olur
herkes selam söyledi hepimizin duaları sizinle içiniz rahat olsun demiştim zaten peşinen merak etme
öyle de bir liste oluşturmak lazım fatmacım özellikle 30dan sonrası için lazım olma olasılığı yüksek
konuşmak iyi geliyor gibi pelincim... doktor hemşire falan olduğunda zaten meşgule düşürüyor... hani üstüste değil ama sürekli takip edersek iyi olacak gibi hissettim ben
bu arada demin yazdım ama mesajı göndermemiş sanırım ankarada da dolu ve yağmur başladı elektrik de internet de saçmalıyor ortalıktan yiter gidersem merak etmeyin
aman aman maşallah çok sevindim iyi olmasına
inşallah zamanında sağlıkla gelir kuzu
28 haftalık cnmkızlar çok geçmiş olsun bahara ... inş. bi an önce normale döner... bu arada kaç haftalıktı bahar
arzu sakinleş doğum filan yokmeral nasıl yani canım ya, bahatı doğuma mı alacaklarmışşşş??? hey Allahım kaç aylık olmuştu ki tam olarak... lütfen bize de sık sık bilgi verirmisin? Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:.. Allahım sen güç kuvvet ver, sağlıkla hayırla gelsin gelecekse bebiş.. ay çok panik oldum..
canım 28 haftalık28 falan olmalı tabloyu bulup sat'ına bakalım... tickerı yok çünkü
bernacım yapmayın ne olurdoğum değil, sadece doğum kasılmaları başlamış.. kendisi hissetmese bile vücut doğum muhabbetine giriyor işte.. ne biliyim yaa.. kızlar okudukça kötü oluyorum ben az yokum..
hakkaten dua edelim nolur ya.. gacının sesi de iyi geliyor haa onu da özellikle belirteyim ama ses ile bitmiyor ki iş !! inşlaaall pozitifliği etkiler durumunu !!
öpüyorum hepinizi.. bak stres yaptıkça bebişim de hareketleniyor ... Allahım sen baharın yardımcısı ol lütfen!!
fatma gelmesin neden geliyormuş yahukızlar neoldu ya bahar a neolmuş .doğummu olacakmış .allahım yardımcısı olsun baharın meralcim görüşünce mutlaka dileklerimizi ilet ona dua edelim hep beraber.sağlıcakla gelsin bebişlei hepimizin
fatma bizdende selam söyle
dualarımız onunla
üstüste arayıp rahatsız etmeyelım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?