2009 Aralık Anneleri

bir kişide tüm telefonlar toplanıp bittiğinde numarası olan herkese özelden tüm listenin gönderilmesi gibi bir şey de yapabiliriz... ama tabii senin dediğin özel numaranın "özel" kalması anlamında daha doğru

sağol cnm .ya bi ara hepimiz tellerini versek birbirimize ne ii olur
bencede iyi olur

aman haaaaaaaa gitme biryerlere

süper olur cnm

pelin ben sana yazıyorum canım yalnız türkiyedeki hattımı yazıyorum burdakine gerek yok ekim4 te türkiyeye gdiyorum zaten bide bu hattım çok yazıo yurtdışı olduğu için o yüzden türk hattımı yazıom bi de ismimi yazayım facebooktan ekleyelim herkes birbirine atsın o zaman özelden böle

aman haaaaaaaa gitme biryerlere

yağmur çamur durdu o sabit olduğu sürece sanırım ben de sabitim güzelim gitmeyi hiç istemiyorum zira

panikleyen hamişler nerelerdesiniz bakiiiiiiiim
öznurrrrrrr bernaaaaaaaaa arzuuuuuuuuuuuu

ya bu arada demin bi ebruyu gördüm gibi oldu onun kaç gündür hiç sesi çıkmıyo mu ben mi karşılaşmıyorum????

katılıyorum canım bir kişide tel,msn, facebook falan toparlayalım kim yapabilir bu işi?

şimdi eskişehire gidesim var yerimde duramıyorummm..aklım baharda başım ağrıdı valla ...

utu yapmaya gittin sanırım berna aman yorma kendını
ben ara verdim bu arada geçmiş olsun dıleklerin için sagol cnm
nıke çanta sende almıştın hatta boynerden deyıp banada tarıf etmıştın ya berna ben şimdi kızımın çantasını ayarlayayım utuleyıp hastane çıkışlarını dedımde o çantaya bız sıgmıyoruz ya
benım LV speedy çantam var kendımınkılerı ona bebişinkileri nıke koyunca anca yetecek gıbı aklında olsun

eh işte daha iyiyim
ama bendede var bi tuhaflık dün akşamdan beri zaten ağlak bi vaziyetteyim bunuda duyunca dahada kötü oldum

hormonnnnnnnn :)) havadandır o... bir de memlekette bir sürü kötü haber var normal hayatım sıkma canını her şey yolunda ve öyle olmaya devam edecek merak etme tamam mı? su iç ve sakinleş artık öznur hastaneye gitmiş diye haber almayalım kırarım kafanı

şimdi bahar ın annesi ile görüştüm nts ölçülüyormuş..haberiniz olsunnn

ne kadar sürüyordur ki nts... hadi hayırlı haberler gelsin inşallahhhhhhhhhh hadi bakalım dua kızlarrrrrrr :Saruboceq:

yağmur çamur durdu o sabit olduğu sürece sanırım ben de sabitim güzelim gitmeyi hiç istemiyorum zira

panikleyen hamişler nerelerdesiniz bakiiiiiiiim
öznurrrrrrr bernaaaaaaaaa arzuuuuuuuuuuuu

bilge burdayım beklemedeyimmmm , evet numaralar listesini kim topluyor şimdi herkese dağıtılsın.. kabul edilirse tabii

arkadaşlar aradım baharı ama konuşamadım annesi çıktı tele nts si çekiliyormuş .iim ama annesi öyle dedi.ağrılarını geçşrsin diye serum takmışlar daha sonra tekrar ararımm

valla berna demin telefonda dünürüme söyledim aynı şeyi... baharla konuştum kız bana moral verdi resmen :))))))))
hadi bakalım sakin hanımlar dualar baharla kuzusuna ve tüm zorlukla karşılaşan hamilelere
hakkaten yaa kız bizden daha soğuk kanlu.. aman böyle de olsun..

ben panik panik sorular soruyorum bahar gayet sakin gülüyo.. bi an kendime sinir oldum moralini düzelteceme o benimkini düzelltti valla....
oh çok sevindim umarım erken gelmez cnmm.pozitif oılalım onada pozitif olarak gitsin enerjimiz
eveeeettttt bahara enerjimizi göndereliiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm :lepi: alkisalkisalkis
ben de hala bi garibim inanın ya... moral herşeyin başı!!!!
herkes korktu birer bardak su için bakim hadi kızlar
daha şimdi aklıma geldi su içmek haa bilgee :1shok:

canm önce devlet ödemedigi için tek dogumdan sonra yapıyorlardı şimdi devlet ödedigi için hamile ikende yapıyorlarmış doktorum öyle dedi dogumdan sonrada yapıyorlar kesinlikle ama bi doktoruna sor istersen çünkü senin bi düşügün varmış.

sağol cnm .ya bi ara hepimiz tellerini versek birbirimize ne ii olur

valla katılıyorumm..
isterseniz benim özelime de tek tek no msn facebook neyin ne varsa gönderin..

yazın 2 ay yoktum kek gibi ne seçile ulaşabildim ne birilerini arayabildim.. mallık bende ver tel al tel di mi.. belli yoksun 2 ay işte...

hade yazalım cepleri msnleri vs vs...

daha şimdi aklıma geldi su içmek haa bilgee :1shok:

ah be kuzucum kızsaaaaaaam sebebini biliyorum ve anlıyorum kızamıyorum... kızmasaaaaam yazık değil mi senin canına???

ben hepinizin kafasını dağıtacak bir şey buldum aslında da... neyse dur bakalım belki birazdan...

şimdilik çıkarın hepiniz meyveleri sınav yapcam

arkadaşlar baharada çok geçmiş olsun inşallah dogumu gerçekleşmez küçük cocugun bakımı çok zor benim ablam 5 aylıkken yapmışdı ve ekizlerdi o yüzden allahım inşallah agrıyla gelir gecer baharınki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…