herkes 1 kışıye atsın özelden cep numarasını
benım var 1 kaç kişide mesela
olmayanlar dilediği bir kişiye atsın ben verdım cebımı dıyede haber versin yeter
atyrm meralın baharda var bılgenın burcuda var öznurun bende var gibi olmayanlarda atsın özelden dıledıgı kişiye
bencede iyi olursağol cnm .ya bi ara hepimiz tellerini versek birbirimize ne ii olur
aman haaaaaaaa gitme biryerlereherkes selam söyledi hepimizin duaları sizinle içiniz rahat olsun demiştim zaten peşinen merak etme
öyle de bir liste oluşturmak lazım fatmacım özellikle 30dan sonrası için lazım olma olasılığı yüksek
konuşmak iyi geliyor gibi pelincim... doktor hemşire falan olduğunda zaten meşgule düşürüyor... hani üstüste değil ama sürekli takip edersek iyi olacak gibi hissettim ben
bu arada demin yazdım ama mesajı göndermemiş sanırım ankarada da dolu ve yağmur başladı elektrik de internet de saçmalıyor ortalıktan yiter gidersem merak etmeyin
olmayanlar dilediği bir kişiye atsın ben verdım cebımı dıyede haber versin yeter
atyrm meralın baharda var bılgenın burcuda var öznurun bende var gibi olmayanlarda atsın özelden dıledıgı kişiye
aman haaaaaaaa gitme biryerlere
doğum değil, sadece doğum kasılmaları başlamış.. kendisi hissetmese bile vücut doğum muhabbetine giriyor işte.. ne biliyim yaa.. kızlar okudukça kötü oluyorum ben az yokum..
hakkaten dua edelim nolur ya.. gacının sesi de iyi geliyor haa onu da özellikle belirteyim ama ses ile bitmiyor ki iş !! inşlaaall pozitifliği etkiler durumunu !!
öpüyorum hepinizi.. bak stres yaptıkça bebişim de hareketleniyor ... Allahım sen baharın yardımcısı ol lütfen!!
bir kişide tüm telefonlar toplanıp bittiğinde numarası olan herkese özelden tüm listenin gönderilmesi gibi bir şey de yapabiliriz... ama tabii senin dediğin özel numaranın "özel" kalması anlamında daha doğru
inşallah tatlım
senin geçti mi bakim paniğin
eh işte daha iyiyim
ama bendede var bi tuhaflık dün akşamdan beri zaten ağlak bi vaziyetteyim bunuda duyunca dahada kötü oldum
şimdi bahar ın annesi ile görüştüm nts ölçülüyormuş..haberiniz olsunnn
yağmur çamur durdu o sabit olduğu sürece sanırım ben de sabitim güzelim gitmeyi hiç istemiyorum zira
panikleyen hamişler nerelerdesiniz bakiiiiiiiim
öznurrrrrrr bernaaaaaaaaa arzuuuuuuuuuuuu
hakkaten yaa kız bizden daha soğuk kanlu.. aman böyle de olsun..valla berna demin telefonda dünürüme söyledim aynı şeyi... baharla konuştum kız bana moral verdi resmen :))))))))
hadi bakalım sakin hanımlar dualar baharla kuzusuna ve tüm zorlukla karşılaşan hamilelere
eveeeettttt bahara enerjimizi göndereliiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm :lepi: alkisalkisalkisoh çok sevindim umarım erken gelmez cnmm.pozitif oılalım onada pozitif olarak gitsin enerjimiz
ben de hala bi garibim inanın ya... moral herşeyin başı!!!!ay şok oldum ya
ALLAH yardımcısı olsun baharcıgımızın
kıyamam iyi panik yapmamış kendısı ben burda okurken panık oldum valla
dualarımız bahar için olsun kızlar herşey yolunda gitsede stres olmaması için ihtiyacı vardır emınım
daha şimdi aklıma geldi su içmek haa bilgee :1shok:herkes korktu birer bardak su için bakim hadi kızlar
ben daha önce yani daha önce düşük yaptırdığımda oldum bi daha gerkmiyor di mi
evet dağılmış herkes:)))ben bugün tembellik yaptımmm anca geldimm sen nasılsın canımmmm
iyiyimmm bebişimmm özledik senii sen napıyosunnn oda falan bitti mi
sağol cnm .ya bi ara hepimiz tellerini versek birbirimize ne ii olur
daha şimdi aklıma geldi su içmek haa bilgee :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?