2009 Aralık Anneleri

ben seni ekmek arası yapıp yerim leyynn !!!!!!!!!!!!!!!
canım bu hani çarşı pazara giderkene diye aldım.. yoksa hastane için bavulumsu bişi şart.. özellikle benim için malum 2-3 saatlik uzaklığa gidicem.. eve gidin de şuyumu getirin diyeceğim hem biri yok hem de vaktim mesafem.... yine de teşekkürler =)))kaydirigubbakcemile5

örtmenim özel mesaj atıyom sana bilgileri... aha da yap listeyi panikleme cezası sana laelaelaelaelae

kızııııım aşerdim de bakam ne imiş o biraz kafa dağıtak amman rakı peynir deme de =))))))))))))))))))

yavrularım benim facebook berna atılganoğlu eklyein bakayım....

isteyen olursa bana özelden ya da faceten bilimum ne varsa göndersin 1 hafta liste yapalım... sonra herkese yollarım ben... uyarsa atın bana anam...

fatma bizdende selam söyle
dualarımız onunla
üstüste arayıp rahatsız etmeyelım şimdi

cnm selamını söyleyemedim annesiyler görüştüm ilerleyen saatlerde ararım tekrar olmazsa.

yavrularım benim facebook berna atılganoğlu eklyein bakayım....

isteyen olursa bana özelden ya da faceten bilimum ne varsa göndersin 1 hafta liste yapalım... sonra herkese yollarım ben... uyarsa atın bana anam...

tmm cnm ben sana yazacağım herşeyi

meral bana da at o zaman baharın numarasını arayyaım bende
rahatsız etmek ıstemedım dıye ses etmedım ama bilgede sende dedın ii geliyorsa aramak
arayayım bende o halde

o zaman bernaya atalım listeye gönüllü oldu a.s.

dur atıom hemen kızlar grup kuralım facebooktan aralık anneleri die
anlayan varmı ya ben anlamıom grup kurma işinden facede :uhm:

kızııııım aşerdim de bakam ne imiş o biraz kafa dağıtak amman rakı peynir deme de =))))))))))))))))))

değil bacım kafa dağıtırsınız da sonra toplanmazsınız diye göndermiyom gönderemiyoooom kaydirigubbakcemile3

hahahaa aynı anda yazmışız bak...

hade dedim atlamayayı ama malum 7/24 burdayım.. yaparım yanii sorun değil...

:)))) gönderdimmmmmmmm

hade ben de kafanızı dağıtayım az

bakın bakam 3lü dolap ile şifonyere iyi mi?

Aldora Mobilya ::..:: Güzel Günlere

kahverengi turuncu sarı mı yoksa kahverengi kırmızı sarı mı o renkler

örtmenim özel mesaj atıyom sana bilgileri... aha da yap listeyi panikleme cezası sana laelaelaelaelae
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kırmızı şaraaaaaaaaaaaaap
hade ben de kafanızı dağıtayım az

bakın bakam 3lü dolap ile şifonyere iyi mi?

Aldora Mobilya ::..:: Güzel Günlere

ne şeker

canlarım çıkmam lazım benm görüğşrüz sonra bahardan haber alınca ayzın b uraya aklım onda valla okurum gelince ben öpüyorum hepinizi

=))))))))))))))) toplarım anam ben herkesi herşeyii.. koca evi topladım evelallaahhh sizi de hallederim =)))

bu arada beyaz üstüne sarı kırmızı bordo.. çok canlı şeker .. akordeon kapı.. almışken dolabı da şifonyeri de alam diom beğendin mi bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…