ben seni ekmek arası yapıp yerim leyynn !!!!!!!!!!!!!!!28 haftalık cnm
arzu sakinleş doğum filan yok
kasılma var sadece
canım 28 haftalık
bernacım yapmayın ne olur
sakinleşin biraz
bizim kuzucuklar da etkilenecek cnm benim
fatma gelmesin neden geliyormuş yahu
daha 28 haftalık 1 kilo bebek
beklesin
normal haftasını tamamlasın diye dua edin
öpmemmi hiç öperim tabi cnım benim
sen sakinleşsen azcık bernacım
canım bu hani çarşı pazara giderkene diye aldım.. yoksa hastane için bavulumsu bişi şart.. özellikle benim için malum 2-3 saatlik uzaklığa gidicem.. eve gidin de şuyumu getirin diyeceğim hem biri yok hem de vaktim mesafem.... yine de teşekkürler =)))kaydirigubbakcemile5utu yapmaya gittin sanırım berna aman yorma kendını
ben ara verdim bu arada geçmiş olsun dıleklerin için sagol cnm
nıke çanta sende almıştın hatta boynerden deyıp banada tarıf etmıştın ya berna ben şimdi kızımın çantasını ayarlayayım utuleyıp hastane çıkışlarını dedımde o çantaya bız sıgmıyoruz ya
benım LV speedy çantam var kendımınkılerı ona bebişinkileri nıke koyunca anca yetecek gıbı aklında olsun
valla katılıyorumm..
isterseniz benim özelime de tek tek no msn facebook neyin ne varsa gönderin..
yazın 2 ay yoktum kek gibi ne seçile ulaşabildim ne birilerini arayabildim.. mallık bende ver tel al tel di mi.. belli yoksun 2 ay işte...
hade yazalım cepleri msnleri vs vs...
ah be kuzucum kızsaaaaaaam sebebini biliyorum ve anlıyorum kızamıyorum... kızmasaaaaam yazık değil mi senin canına???
ben hepinizin kafasını dağıtacak bir şey buldum aslında da... neyse dur bakalım belki birazdan...
şimdilik çıkarın hepiniz meyveleri sınav yapcam
örtmenim özel mesaj atıyom sana bilgileri... aha da yap listeyi panikleme cezası sana laelaelaelaelae
fatma bizdende selam söyle
dualarımız onunla
üstüste arayıp rahatsız etmeyelım şimdi
yavrularım benim facebook berna atılganoğlu eklyein bakayım....
isteyen olursa bana özelden ya da faceten bilimum ne varsa göndersin 1 hafta liste yapalım... sonra herkese yollarım ben... uyarsa atın bana anam...
kızııııım aşerdim de bakam ne imiş o biraz kafa dağıtak amman rakı peynir deme de =))))))))))))))))))
hahahaa aynı anda yazmışız bak...
hade dedim atlamayayı ama malum 7/24 burdayım.. yaparım yanii sorun değil...
hade ben de kafanızı dağıtayım az
bakın bakam 3lü dolap ile şifonyere iyi mi?
Aldora Mobilya ::..:: Güzel Günlere
hahhaa orayı da talan edelim =))) hay canan yaa çok yaşa sen güzel fikir..
ben seni ekmek arası yapıp yerim leyynn !!!!!!!!!!!!!!!
uleyyyyyyn bende yerim
karnım acıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bu hani çarşı pazara giderkene diye aldım.. yoksa hastane için bavulumsu bişi şart.. özellikle benim için malum 2-3 saatlik uzaklığa gidicem.. eve gidin de şuyumu getirin diyeceğim hem biri yok hem de vaktim mesafem.... yine de teşekkürler =)))kaydirigubbakcemile5
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiörtmenim özel mesaj atıyom sana bilgileri... aha da yap listeyi panikleme cezası sana laelaelaelaelae
kırmızı şaraaaaaaaaaaaaapkızııııım aşerdim de bakam ne imiş o biraz kafa dağıtak amman rakı peynir deme de =))))))))))))))))))
hade ben de kafanızı dağıtayım az
bakın bakam 3lü dolap ile şifonyere iyi mi?
Aldora Mobilya ::..:: Güzel Günlere
banada öyle geliyo pelincim gerçi biz yakın sayılırız senle ama burcu çok uzak ve oralarda yağış dahada kötüöznur cuma cumartesı dahada yogun yagış beklenıyormuş
biz buluşamayacagız sanırım
değil bacım kafa dağıtırsınız da sonra toplanmazsınız diye göndermiyom gönderemiyoooom kaydirigubbakcemile3
:)))) gönderdimmmmmmmm
kahverengi turuncu sarı mı yoksa kahverengi kırmızı sarı mı o renkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?