2009 Aralık Anneleri

beğendim cicim iyi günlerde kullansın kulplarını çok beğendim özellikle

ben de beğendim.. ne biliyim herhalde bu olacak... bu arada isme özellerde alya var bilgeeeeeeeeeeeee niye arya yok =)))

alya gökyüzü

arya operada uzun şarkı, duru berrak anlamında..

ben de beğendim.. ne biliyim herhalde bu olacak... bu arada isme özellerde alya var bilgeeeeeeeeeeeee niye arya yok =)))

alya gökyüzü

arya operada uzun şarkı, duru berrak anlamında..

ben de direkt aynı şeyi düşündüm ha :))))))))) berna sorcak şimdi diye

aynı sitenin doğum odası süslerinde de isme özel üretimler yapılan şeyler var ya kafayı yiycemmmmmmmm

amaaaaan siz bakının ben bakmam onlara bilgee... sinirim bozuluyo!!

aha da geldim yine fare deliğine anca netten bakarım zati hıh !!!!

bakmıcam da almıcam da..:sm_confused:

kuzuma aldım alacağımı yeter gari =))

haaa bu arada bişi daha.. ben ne b.k varsa ekledim görmemişler gibi =))) deli kızın çeyizi gibi aman yanlış anlaşılmayayım haa, ben olur da aklınıza gelmez diye, aa hakkaten bak bunu da almak lazım , dersiniz diye ekledim vallla... bi katkım olursa ne mutlu bana...

öperim sevgi ile =)))

amaaaaan siz bakının ben bakmam onlara bilgee... sinirim bozuluyo!!

aha da geldim yine fare deliğine anca netten bakarım zati hıh !!!!

bakmıcam da almıcam da..:sm_confused:

kuzucum zaten istanbul anadolu yakasından gönderiyolar ben de ancak internetten alırım sen de niye dert edindin ki şimdi mafoldumben

nst den çıkmış bahar sonuçları beklıyormuş serum varmış hala
dedım ben sezeryanla dogurcam ilkönce sıramı alma :)
hepinize slm söyledı
panık yapmamasını moralın onemlı oldugunu soyledım
iyidi sesi ama heycan vardı tabı dua edelım aklımıza geldıkçe kızlar

zaman geçtikçe heyecan mı yapmaya başladı acaba ben konuştuğumda süperdi hatta diyorum ya resmen benim moralim düzeldi onunla konuşunca

ya arkadaşlar ben belirli bi sayfadan sonrasını göremiyorum bendemi sonrun var yoksa nettemi anlamadım

tüm sayfalar görünüyor oysa... bakmakta olduğun sayfanın adres bölümündeki sayfa numarasını değiştirerek ulaşmayı dene istersen

belkide bılge
bana merak edıyorum tabi
kötu degilim iyiyim ama dedi

akşam yine ara ara arayalım bari biraz kafası dağılsın
yalnız semeleştim ha pelin... bir yanım sakin ol her şey yolunda gidecek dese de bir yanım gizliden panik yapmış belli ki üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…