2009 Aralık Anneleri

kuzucum zaten istanbul anadolu yakasından gönderiyolar ben de ancak internetten alırım sen de niye dert edindin ki şimdi mafoldumben
dert değil bee... kuzum saolsun =)
oh h maşallah da sonradan heycan yaptı ha.. hay allahım yaaa a.s
ben bir markete gideyım hava alayım gerildim bahara
gelirim 1 saate

dikkaayytt ettt!!!!!!!!!!!!!!

tüm sayfalar görünüyor oysa... bakmakta olduğun sayfanın adres bölümündeki sayfa numarasını değiştirerek ulaşmayı dene istersen

bende sorun var ozaman açıp kapamayınca göstermiyo sayfaları ..

canım sen ankaranın neresinde oturuyorsun .ben sincandayım belki yakınızdır..

kızlar bu beşikler, sepetler fiyatları nasıl sizce? pahalı geliyor bana:bbo:

beşik ve sepete ben sıcak bakmıyorum tatlım... ayaklı sepetlerden falan çocuk kımıldasa sepetle düşecekmiş gibi geliyor :kedi: çok iyi biliyorum öyle bir şey olmayacağını ama paranoya bu mantık dinlemiyo tabii fisfisfis
karyolası var bir de park yatak alıcam tamamdır

kızlar bu beşikler, sepetler fiyatları nasıl sizce? pahalı geliyor bana:bbo:

bazıları hakkaten çok coşuk... sepet bence gereksiz.. 3 ay falan kullanabiliyor.. ya park yatak öneririm ya da beşik.. büyüyen de iyi hani çekmece baabunda ama 10 küsur yaşına kadar kalır mı bakalım sağlam... o da meçhul.. ben park yatak aldım. yattığı kadar yatar sonra genç odasının devamı niteliğinde az önce gönderdiğim linkin yatağını alırım herhalde..

canım baharın bi sancı sorunu oldu.. sanki doğum sancısı gibi.. hemen yatırıp serum verdiler.. şimdilik durum iyi. biz de beklioruz gelişmeleri..

bi yandan da dua ediyoruz ddi mii????? klava:

kızlar bahara ne olmuuş? neden nst ye girmiş?

kasılmaları vardı canım bir kontrol ettireyim diye hastaneye gitti... ntsye bağlamışlar serum veriyorlar yarın sabaha durumu netleşecek, doktor erken doğum riski var demiş ama Bahar'ın morali çok iyi ve "doktor bilmiyor benim kızım erken doğmayacak" diyor ki bence de bir anne böyle bir şeyi doktordan iyi bilir... biz de telefonla ve dualarımızla Baharı ve kızını destekliyoruz canım

bilge yardımlar ok çok ii de burda terlikle okula gelen çocuklarım var ya...

kalem silgi komik geliyor bana artık. onlar ekmek su gibi alınıyor taraflarımızca zaten..

montu olan bi kaç kişi var desem vehametini anlarsın herhalde olayın!!!

canım baharın bi sancı sorunu oldu.. sanki doğum sancısı gibi.. hemen yatırıp serum verdiler.. şimdilik durum iyi. biz de beklioruz gelişmeleri..

bi yandan da dua ediyoruz ddi mii????? klava:

ediyoruz ediyoruuuuuuz a.s
berna diyorum ki hepimiz şuna mı katılsak??? duayı iyilikle desteklemek lazım :kedi:

Allah yardımcısı olsun inşallah bir sorun çıkmaaz. daha çook küçük bebişleer yaa. ama onun moralinin iyi olması en güzel şey. bebişte annesinden etkilenir çünkü.

ediyoruz ediyoruuuuuuz a.s
berna diyorum ki hepimiz şuna mı katılsak??? duayı iyilikle desteklemek lazım :kedi:
canım benim iyilik meleğimm.. neden olmasın... diyorum ya o kadar muhtaç yavrumuz var ki..

yalnız birşey eklemeden geçemicem.. burda öyle adi veliler var ki!!! sırf ayakkabısı olduğu halde çocuğunu terlikle vs. le okula yollayanlar var..

neymiş efendim öğretmen acısın da ona ayakkabı alsınmış...

bre adii... ben alırım dert diil hiç bi şekilde de umarım yetiştirdiğimiz çocuklarımız sana benzemez!!!!! kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
Allah yardımcısı olsun inşallah bir sorun çıkmaaz. daha çook küçük bebişleer yaa. ama onun moralinin iyi olması en güzel şey. bebişte annesinden etkilenir çünkü.
amin amin!!!! :Saruboceq:
hosbuldum bugun yiyom yiyom doymuyom gene aciktim:kedi:
yarasın kuzunaaa cokacimcoook

bernacım ben bi 5 dakikadır bina içinde yürüyüş yapıyodum onu düşündüm... senin çocuklarından ihtiyacı olanları en iyi sen bilirsin... hepsine bir şeyler yapamayız belki ama bizler sana para yollasak (isteyenler ve mutlaka küçük bir meblağ olacak şekilde) para olarak yollamak bizim açımızdan da en kolayı (çarşı pazar yapmadan) hem ihtiyacın ne olduğunu da bilmiyoruz... sen de bizler adına bir evladın bir ihtiyacını karşılasan mesela :1rolleyes: veya atıyorum okulunuza kütüphaneye bir katkımız olsa vs vs

ikinci bir şey "kardeşini seç" diye bir sosyal proje/hareket var duymuş muydun? duymadıysan sana anlatmak isterim çünkü çocukların için faydalı olabilir yerimseniben

ya arkadaşlar esratml vardı... nerelerde o yaa gören haberi olan var mı?

esra geçen hafta buradaydı taşınmış interneti yoktu ondan gelemiyordu sonra internetim bağlandı diye mesaj attı sanırım :bbo: o başkası mıydı yaaaaaa bağlanan fisfisfis
neyse taşındığını biliyorum bebişiyle ilgili sorun olmadığını biliyorum bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…