dert değil bee... kuzum saolsun =)kuzucum zaten istanbul anadolu yakasından gönderiyolar ben de ancak internetten alırım sen de niye dert edindin ki şimdi mafoldumben
oh h maşallah da sonradan heycan yaptı ha.. hay allahım yaaa a.snst den çıkmış bahar sonuçları beklıyormuş serum varmış hala
dedım ben sezeryanla dogurcam ilkönce sıramı alma :)
hepinize slm söyledı
panık yapmamasını moralın onemlı oldugunu soyledım
iyidi sesi ama heycan vardı tabı dua edelım aklımıza geldıkçe kızlar
ben bir markete gideyım hava alayım gerildim bahara
gelirim 1 saate
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
tüm sayfalar görünüyor oysa... bakmakta olduğun sayfanın adres bölümündeki sayfa numarasını değiştirerek ulaşmayı dene istersen
bende sorun var ozaman açıp kapamayınca göstermiyo sayfaları ..
canım sen ankaranın neresinde oturuyorsun .ben sincandayım belki yakınızdır..
kızlar bu beşikler, sepetler fiyatları nasıl sizce? pahalı geliyor bana:bbo:
kızlar bahara ne olmuuş? neden nst ye girmiş?
canım baharın bi sancı sorunu oldu.. sanki doğum sancısı gibi.. hemen yatırıp serum verdiler.. şimdilik durum iyi. biz de beklioruz gelişmeleri..
bi yandan da dua ediyoruz ddi mii?????klava:
hoşgeldin dilek açlıktan başka naber?))
canım benim iyilik meleğimm.. neden olmasın... diyorum ya o kadar muhtaç yavrumuz var ki..ediyoruz ediyoruuuuuuz a.s
berna diyorum ki hepimiz şuna mı katılsak??? duayı iyilikle desteklemek lazım :kedi:
amin amin!!!! :Saruboceq:Allah yardımcısı olsun inşallah bir sorun çıkmaaz. daha çook küçük bebişleer yaa. ama onun moralinin iyi olması en güzel şey. bebişte annesinden etkilenir çünkü.
yarasın kuzunaaa cokacimcoookhosbuldum bugun yiyom yiyom doymuyom gene aciktim:kedi:
canım benim iyilik meleğimm.. neden olmasın... diyorum ya o kadar muhtaç yavrumuz var ki..
yalnız birşey eklemeden geçemicem.. burda öyle adi veliler var ki!!! sırf ayakkabısı olduğu halde çocuğunu terlikle vs. le okula yollayanlar var..
neymiş efendim öğretmen acısın da ona ayakkabı alsınmış...
bre adii... ben alırım dert diil hiç bi şekilde de umarım yetiştirdiğimiz çocuklarımız sana benzemez!!!!! kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
ya arkadaşlar esratml vardı... nerelerde o yaa gören haberi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?