2009 Aralık Anneleri

aynı ağrı var bendede burcu
aşağı doğru baskı yaptığını hissediyorum resmen
oturduğum yerden ilk kalktığımda zor yürüyorum

Bende öyle değil de sert bir yere oturduğumda evde yere yada sert bir sandalyeye mesela kalkarken öyle zor kalkıyorum ki kuyruk sokumum uyuşuyor sanki kemikler iç içe giriyor çok garip bir durum.Kasık ağrılarımda arttı bugünlerde.Adet ağrısı gibi.Ama okudum sanırım gebelik.org daydı normalmiş bu ağrı ben korkmuştum ama hissedince

şşşt noolmuş bakiim yay burcuna
yay burcu doğuracak bir yay burcuyum ben sositososito sositososito

benım esım yay burcu
hayatımda gördügüm en pozıtıf en hayata baglı ınsanndır
kızımda yay olacak
tek kusuru cok rahat bı burc hıcccc sıkıntıya sokmazlar kendılerını
bu arada selam dedım kımse hosgeldn demedı aglarım amaaa:gitme:

Selam kızlar sohbetiniz bol olsun:)
Ben pek gelemiyorum yata yata balina olucam nasıl doğurucam bilmem:)
Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz ama bahar a ne oldu?

ya ben kaç gündür yazıyorum bunu.. kimse yorum yapmadı yahuu !! :umursamaz:

aha da o kemiklerim sızlıyor barizzz sızlıyorr ya..

dün bahara çok üzüldüm zaten.. bi de baharın da kemikler miş ağrıyan aynı şey işte.. açıkçası fena tırstım.. töbe töbe sanki kemikler açılıyo gibi... e be yaa daha 3 ay var.. nereye açılıyonuz hops yavaş!!!! lmaz:
yaaa gerdi yaa o yüzden diyorum yay diye =) hahahaaa laelaelaelaelae

bana uyar inşallahh yay olur kızım, ele avuca sığmasın peşinden koştursun beni.. yoksa o benim peşimde koşarken çok yorulur =))) bıcır bıcır konuşsun kafamı şişirsin.. öööle bi melek olsun yani hani şeytanımsı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
amin aminnn hep gülelim şekerim!!!!!

ben iyi kötü babında demedim.. dediğim gibi gerdi diye dedim.. iyidir iyidir yay..

benim tanıdığım yay yok galiba bak hatırlayamadım bi an ama koç ile uyuştukları aşikar... diyorum ya bana accaip uyar yay olması =)))

analı kızlı =))))lülülülülülü
evet evet özellikle belirttim ya.. küçülenler çöpe gideceğine burdaki evlatlarımızla değerlendirelim de onlar sebeplensin.. okullarda bir çocuk bi kazak bi pantolon bi ne ise işte ama 1 tane verse kar kardır yerimseniben illa para harcamak zorunda değilsiniz haa.. diyorum ya atkı bile örmek süper !!! :lepi: alkisalkisalkis

sev beni çatlakım fena da çatlatırım :jeyyar: :sm_cool:

ayyynen kuyruk sokumum afedersin ama sanki o taraflarıma batıyor resmen... çok oturmucan çok yürümücen çok aynı pozisyonda durmucan çok uyumucan çok zaten yemicennn

ulan ne yapıcaz biz? kötükedihüso

yafrularım evlatlarım bi kontrol ettirseniz kendinizi benzetmek gibi olmasın ama bakın bahar da sırf şüphe üzerine gitti artık ihmale gelmiyoruz hade bakem akşama alın randevularınızı da baksınlar bir

Benim normale hic bi agrim yok . Sadece kalkinca oluyor . Yeni dogum yapmis arkadasimla konustum simdi . Bebek agirlastikca normalmis boyle agrilar esas sorunlu agrilar yatinca dinlenince gecmeyen agrilarmis. Sanirim artik agirlasiyoruz

Hoşgeldiinyerimseniben
Eşimin yeğeni yay burcu erkek 1.5 yaşında onu görünce korkmuyor değilim çok yaramaz bir saniye durmuyor yerinde,birazda huysuz.Oğlum çekmez inş:Saruboceq: AMa daha büyük yay burçları tanıyorum onlar da çok sakin ve olumlu.Aman canım herkes bir olacak değil yakafamçokkarıştı
Selam kızlar sohbetiniz bol olsun:)
Ben pek gelemiyorum yata yata balina olucam nasıl doğurucam bilmem:)
Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz ama bahar a ne oldu?

selamm.
Baharın ağrısı vardı erken doğum riski var dediler ama iyi şuan maş.:Saruboceq:

şşşt noolmuş bakiim yay burcuna
yay burcu doğuracak bir yay burcuyum ben sositososito sositososito

ee anlatın bakalım özelliklerinizi.. biri bey biri bayan..

ilk ağızdan alalım karakterleri...

kuşlar berna espri yaptı baharın kızı hepimizi gerdi diye yerimseniben hani germek ve yay olayı çaktınız mı :roflol:

delikafadulden Ayy saf mıyım neyim hiç anlamadımdı vallakaydirigubbakcemile3

kızııııım harcanıyorum ben burdaaaaaaaaaaaaaaa :bbo: nideen anlamıyosunuz benim espiriklerimi yahuuuuu !!!

aksine örtmenim iyi de anlatırım kendimi ama =))) :lepi:

Benimde iste oyle aciliyor gibi oluyor kasiklarimda catilar mi oyle biseyler genisliyormus yuruyusun degisti mi peki berna

Benim normale hic bi agrim yok . Sadece kalkinca oluyor . Yeni dogum yapmis arkadasimla konustum simdi . Bebek agirlastikca normalmis boyle agrilar esas sorunlu agrilar yatinca dinlenince gecmeyen agrilarmis. Sanirim artik agirlasiyoruz

resmen ağırlaşıyoruz şekerim..

bursada benle ağır vasita geçiyor, dikkat edin..

diye dalga geçiyorlardı =)))) ama o kemikler fena.. gerçekten canımı çok acıtıyor.. biraz ayakta drunca hareket falan.. geçiyor ama..

kız aynı penguen gibi yürüyorumm..
gerçi sen mi biriniz yazmış..

ben de eşime diyorum aha da penguen geldi diye gülüyor =))) paytak paytak.. dimdik imkanı yok zaten.. sağa sola sağa sola... hayat felsefem bu oldu =)))

hosbulduk sekerlerrsositososito
valla ben aslan burcuyum esım yay
kızımızda kısmetse yay olacagı ıcın cok mutluyum
esım cok uuyumlu bır ınsandır cunku
hep dedım zaten huyu sana ceksın dıye
yoksa ben tam bır ASLANIMMMMkötükedihüso

Bana sevgili esim hucum botuna dondun iyice diyo . Agir bataryalar gibisin gibi sevgi sozcukleri soyluyor .

ya burcu tööbe tööbe bazen korkuyorum WC de . ulan diyorum ya birden genişlerse..

aman kızlar muhabbet biraz kötü ama bu sıralar o ilk aylarda olduğu gibi ıkınmayın elinizden geldiğince. hatta bişi diyim, diyaframdan nefes alın ağzınızdan yavaş yavaş balon üfler gibi verin.. bu rahatlık sağlıyor WC de (büyükte). ıkınmadan rahatlıkla yapabilirsiniz..

ben de koç işte aynı şeyiz =))) benim de eşim başak... bazen çok fark oluyor aramızda ... ben erkek misali kesiliyorum hiç iyi değil onun açısından kendimi frenlemem lazım.. :sinifsinif:

ben de o yüzden diyorum huyu suyu sana, boyu bana çeksin diye =))))

Bana sevgili esim hucum botuna dondun iyice diyo . Agir bataryalar gibisin gibi sevgi sozcukleri soyluyor .

ayy canım beniim ne kadar romantik =)))) a.s.

:roflol: Ayy çok güldüm vallaa.Magnezyum için magnezyum hem kasılmaları önlüyor hem hamilelikte zaten gerekli hem de wc de rahar ediyorsunuz kaydirigubbakcemile3

ilk ağızdan alalım karakterleri...[/COLOR]

kızııııım harcanıyorum ben burdaaaaaaaaaaaaaaa :bbo: nideen anlamıyosunuz benim espiriklerimi yahuuuuu !!!

aksine örtmenim iyi de anlatırım kendimi ama =))) :lepi:
[/QUOTE]

bugün benim algılamamda birşey var herhalde..:uhm:
üzüntüden midir nedir?
neyse sayenizde biraz kafam dağıldı. sağolun kızlar :)

Cok igrencsiniz berna hanim :) hahahah tarife bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…