aynı ağrı var bendede burcu
aşağı doğru baskı yaptığını hissediyorum resmen
oturduğum yerden ilk kalktığımda zor yürüyorum
Ayy Bernacıım maş. ne kadar neşelisin bugüünn Allah bozmasınnsositososito Gül canım gül hep gülll:1hug:
AMa yay burcu olunca n'oluyomuşş kötü mü kii benmkisi de büyük ihtimalle yay burcu olacak dakafamçokkarıştı
şşşt noolmuş bakiim yay burcuna
yay burcu doğuracak bir yay burcuyum ben sositososito sositososito
delikafadulden Ayy saf mıyım neyim hiç anlamadımdı vallakaydirigubbakcemile3kuşlar berna espri yaptı baharın kızı hepimizi gerdi diye yerimseniben hani germek ve yay olayı çaktınız mı :roflol:
ya ben kaç gündür yazıyorum bunu.. kimse yorum yapmadı yahuu !! :umursamaz:Ya ben bisey sorcam sizde de var mi boyle oturunca hic bisey yok ama kalktinca cok yorulmus cok yol yurumus gibi bacaklarda agrilar kasik bolgesinde agri. Aksam yatinca da oluyor bana sagdan sola donerken ahh off puf diye donmeler . Otururken gunduz bisey yok . Ama kalkinca penguen yuruyusu gibi bacaklarimin orda agri var ya sadece ben mi boyle agirlastim acaba :uhm:
yaaa gerdi yaa o yüzden diyorum yay diye =) hahahaaa laelaelaelaelaeyay burcu muhabbetini ben bir ara açmıştım burada. benim sadece 1 tane yay tanıdığım var. ama beni çok korkutuyorlar yay burcu olacak deyince .. yaramaz olurmuş.. ele avuca sığmazmış.. bağımsız olurmuş.. vs. sen ne biliyorsun bu konuda? :uhm:
amin aminnn hep gülelim şekerim!!!!!Ayy Bernacıım maş. ne kadar neşelisin bugüünn Allah bozmasınnsositososito Gül canım gül hep gülll:1hug:
AMa yay burcu olunca n'oluyomuşş kötü mü kii benmkisi de büyük ihtimalle yay burcu olacak dakafamçokkarıştı
evet evet özellikle belirttim ya.. küçülenler çöpe gideceğine burdaki evlatlarımızla değerlendirelim de onlar sebeplensin.. okullarda bir çocuk bi kazak bi pantolon bi ne ise işte ama 1 tane verse kar kardır yerimseniben illa para harcamak zorunda değilsiniz haa.. diyorum ya atkı bile örmek süper !!! :lepi: alkisalkisalkishıh tabii ya Şeniz canım dünürüm kıskaaaaanaaaaaanlaaaaaaar çatlasııııııııınnnnnnnnn :teytey: hoydeeeeeeeeee teey teeeyyyyyyyyy :dilcikar:
lorel hardy :dilcikar: nolmuş yani şakkıdı hehe şairane oldu olm :roflol:
hmmmm uymuş evet.... =))))))
o zaman 7-15 yaş arası bulabildiğimiz kalın üst giyimleri hazırlıyoruz bayramdan sonra vereceğin adrese gönderiyoruz kuşum vereliniortak hatta forumda ayrıca başlık açıp başka isteyenleri de katsak diye düşünmekteyim CADIARZU ayrıca ben bizim okuldakilerle de konuşup onlardan da toplayacak bizzat şakkıdı
çatlaksın kızım :roflol: :roflol: :roflol: ama tam da o yüzden seviyom ben seni Şeniz
Bende öyle değil de sert bir yere oturduğumda evde yere yada sert bir sandalyeye mesela kalkarken öyle zor kalkıyorum ki kuyruk sokumum uyuşuyor sanki kemikler iç içe giriyor çok garip bir durum.Kasık ağrılarımda arttı bugünlerde.Adet ağrısı gibi.Ama okudum sanırım gebelik.org daydı normalmiş bu ağrı ben korkmuştum ama hissedince
yafrularım evlatlarım bi kontrol ettirseniz kendinizi benzetmek gibi olmasın ama bakın bahar da sırf şüphe üzerine gitti artık ihmale gelmiyoruz hade bakem akşama alın randevularınızı da baksınlar bir
Bende öyle değil de sert bir yere oturduğumda evde yere yada sert bir sandalyeye mesela kalkarken öyle zor kalkıyorum ki kuyruk sokumum uyuşuyor sanki kemikler iç içe giriyor çok garip bir durum.Kasık ağrılarımda arttı bugünlerde.Adet ağrısı gibi.Ama okudum sanırım gebelik.org daydı normalmiş bu ağrı ben korkmuştum ama hissedince
Hoşgeldiinyerimsenibenbenım esım yay burcu
hayatımda gördügüm en pozıtıf en hayata baglı ınsanndır
kızımda yay olacak
tek kusuru cok rahat bı burc hıcccc sıkıntıya sokmazlar kendılerını
bu arada selam dedım kımse hosgeldn demedı aglarım amaaa:gitme:
Selam kızlar sohbetiniz bol olsun:)
Ben pek gelemiyorum yata yata balina olucam nasıl doğurucam bilmem:)
Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz ama bahar a ne oldu?
şşşt noolmuş bakiim yay burcuna
yay burcu doğuracak bir yay burcuyum ben sositososito sositososito
ee anlatın bakalım özelliklerinizi.. biri bey biri bayan..benım esım yay burcu
hayatımda gördügüm en pozıtıf en hayata baglı ınsanndır
kızımda yay olacak
tek kusuru cok rahat bı burc hıcccc sıkıntıya sokmazlar kendılerını
bu arada selam dedım kımse hosgeldn demedı aglarım amaaa:gitme:
kuşlar berna espri yaptı baharın kızı hepimizi gerdi diye yerimseniben hani germek ve yay olayı çaktınız mı :roflol:
delikafadulden Ayy saf mıyım neyim hiç anlamadımdı vallakaydirigubbakcemile3
ya ben kaç gündür yazıyorum bunu.. kimse yorum yapmadı yahuu !! :umursamaz:
aha da o kemiklerim sızlıyor barizzz sızlıyorr ya..
dün bahara çok üzüldüm zaten.. bi de baharın da kemikler miş ağrıyan aynı şey işte.. açıkçası fena tırstım.. töbe töbe sanki kemikler açılıyo gibi... e be yaa daha 3 ay var.. nereye açılıyonuz hops yavaş!!!!lmaz:
yaaa gerdi yaa o yüzden diyorum yay diye =) hahahaaa laelaelaelaelae
bana uyar inşallahh yay olur kızım, ele avuca sığmasın peşinden koştursun beni.. yoksa o benim peşimde koşarken çok yorulur =))) bıcır bıcır konuşsun kafamı şişirsin.. öööle bi melek olsun yani hani şeytanımsı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
amin aminnn hep gülelim şekerim!!!!!
ben iyi kötü babında demedim.. dediğim gibi gerdi diye dedim.. iyidir iyidir yay..
benim tanıdığım yay yok galiba bak hatırlayamadım bi an ama koç ile uyuştukları aşikar... diyorum ya bana accaip uyar yay olması =)))
analı kızlı =))))lülülülülülü
evet evet özellikle belirttim ya.. küçülenler çöpe gideceğine burdaki evlatlarımızla değerlendirelim de onlar sebeplensin.. okullarda bir çocuk bi kazak bi pantolon bi ne ise işte ama 1 tane verse kar kardır yerimseniben illa para harcamak zorunda değilsiniz haa.. diyorum ya atkı bile örmek süper !!! :lepi: alkisalkisalkis
sev beni çatlakım fena da çatlatırım :jeyyar: :sm_cool:
ayyynen kuyruk sokumum afedersin ama sanki o taraflarıma batıyor resmen... çok oturmucan çok yürümücen çok aynı pozisyonda durmucan çok uyumucan çok zaten yemicennn
ulan ne yapıcaz biz? kötükedihüso
Benim normale hic bi agrim yok . Sadece kalkinca oluyor . Yeni dogum yapmis arkadasimla konustum simdi . Bebek agirlastikca normalmis boyle agrilar esas sorunlu agrilar yatinca dinlenince gecmeyen agrilarmis. Sanirim artik agirlasiyoruz
resmen ağırlaşıyoruz şekerim..
bursada benle ağır vasita geçiyor, dikkat edin..
diye dalga geçiyorlardı =)))) ama o kemikler fena.. gerçekten canımı çok acıtıyor.. biraz ayakta drunca hareket falan.. geçiyor ama..
ben de koç işte aynı şeyiz =))) benim de eşim başak... bazen çok fark oluyor aramızda ... ben erkek misali kesiliyorum hiç iyi değil onun açısından kendimi frenlemem lazım.. :sinifsinif:hosbulduk sekerlerrsositososito
valla ben aslan burcuyum esım yay
kızımızda kısmetse yay olacagı ıcın cok mutluyum
esım cok uuyumlu bır ınsandır cunku
hep dedım zaten huyu sana ceksın dıye
yoksa ben tam bır ASLANIMMMMkötükedihüso
Bana sevgili esim hucum botuna dondun iyice diyo . Agir bataryalar gibisin gibi sevgi sozcukleri soyluyor .
ya burcu tööbe tööbe bazen korkuyorum WC de . ulan diyorum ya birden genişlerse..
aman kızlar muhabbet biraz kötü ama bu sıralar o ilk aylarda olduğu gibi ıkınmayın elinizden geldiğince. hatta bişi diyim, diyaframdan nefes alın ağzınızdan yavaş yavaş balon üfler gibi verin.. bu rahatlık sağlıyor WC de (büyükte). ıkınmadan rahatlıkla yapabilirsiniz..
ya burcu tööbe tööbe bazen korkuyorum WC de . ulan diyorum ya birden genişlerse..
aman kızlar muhabbet biraz kötü ama bu sıralar o ilk aylarda olduğu gibi ıkınmayın elinizden geldiğince. hatta bişi diyim, diyaframdan nefes alın ağzınızdan yavaş yavaş balon üfler gibi verin.. bu rahatlık sağlıyor WC de (büyükte). ıkınmadan rahatlıkla yapabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?