ya burcu tööbe tööbe bazen korkuyorum WC de . ulan diyorum ya birden genişlerse..
aman kızlar muhabbet biraz kötü ama bu sıralar o ilk aylarda olduğu gibi ıkınmayın elinizden geldiğince. hatta bişi diyim, diyaframdan nefes alın ağzınızdan yavaş yavaş balon üfler gibi verin.. bu rahatlık sağlıyor WC de (büyükte). ıkınmadan rahatlıkla yapabilirsiniz..
:roflol: Ayy çok güldüm vallaa.Magnezyum için magnezyum hem kasılmaları önlüyor hem hamilelikte zaten gerekli hem de wc de rahar ediyorsunuz kaydirigubbakcemile3
ben de koç işte aynı şeyiz =))) benim de eşim başak... bazen çok fark oluyor aramızda ... ben erkek misali kesiliyorum hiç iyi değil onun açısından kendimi frenlemem lazım.. :sinifsinif:
ben de o yüzden diyorum huyu suyu sana, boyu bana çeksin diye =))))
ayy canım beniim ne kadar romantik =)))) a.s.
Kesinlikle :) Ben iki tane iciyorum bi de sukurler olsun hic sorunsuz :)
[
kızııııım harcanıyorum ben burdaaaaaaaaaaaaaaa :bbo: nideen anlamıyosunuz benim espiriklerimi yahuuuuu !!!
aksine örtmenim iyi de anlatırım kendimi ama =))) :lepi:
hadı ıcelım o zamanalkisalkisalkis
Günde 2tane mi canım? Ben 1tane içiyorum.Ama çok rahatlattı vallaAyrıca kan hapı,vitamin bebe aspirini de içiyorum.
Bi de beni dusun 2 taneyle :) Benim demir+folikasit hapim var 1 tane sonra elevitim var 1 tane 2 tane de magnezyum :)
EE ozaman sen bol bol ye hiç çekinmene gerek yok 2 tane içiyorsan,oo hiç kilo almazsın kaydirigubbakcemile3
meyve saati yaklaşıyo bu arada... ben yine çok acıktım yeter ama ya artık acıkmak ve kilo almak istemiyorum ben((((((
ayrıyeten meral nerde yaaaaaaaaaaaaaaa
Dunurcum cevizde yiyelim...
Ah keske oyle olsa degil iki tane oniki tane de icsem olmuyo yahu :CüvCüv:
nerden bulayım işyerinde ben ceviziiiiiiiiii mafoldumben evde yiyorum ama merak etme salak damat büyütmicem sana kısmetse :roflol:
:roflol:
AYyy çok uykum geldi yaa ben de uyuyunca tam uyuyorum yoksa hiç yok ortasını bulamadım
nerden bulayım işyerinde ben ceviziiiiiiiiii mafoldumben evde yiyorum ama merak etme salak damat büyütmicem sana kısmetse :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?