2009 Aralık Anneleri

ya bu arada wc diyince aklıma geldi hemoroit oldumu sizdede oluyomuşya çoğu hamilede

Ben de koçum ben deedelikafadulden Benim eşim de terazi o tartışma küslük falan hiç sevmez ben daha inatım.Huyu ona çeker inş. Çocukken de çok sakin ve çok çalışkan bir çocukmuş bense çok fenaydım yaakafamçokkarıştı

desenıze hep ıyı adamları bızım aralık annelerı almıs kaydirigubbakcemile3
ınsallah guzellıklerı annelere huyları babalara ceker o zaman bebişlerimizin:lepi:
ben basdan berı magnezyum kullanıyorum ve wc konusunda hıc sıkıntı cekmedım cok sukur
tabı bence magnezyumunu yanında gunde ıctıgım 4,5 lıtre suyunda hatrı var bence bu işdeyerimseniben
hadı ıcelım o zamanalkisalkisalkis

meyve saati yaklaşıyo bu arada... ben yine çok acıktım yeter ama ya artık acıkmak ve kilo almak istemiyorum ben ((((((
ayrıyeten meral nerde yaaaaaaaaaaaaaaa

SELAMLAR GUZEL ANNİŞLER,SABAHTAN BERİ GEÇMİŞİ OKUYORUM EN SONUNDA PESS ETTIM.BI KAC GUNDUR GIREMIYORUM HEPINIZI COK OZLEDIMM opuyorumnanaktan

keske benımde hepsı hap olsa bırde saydıklarınızın uzerıne gunde 1 tane de ıgnem varrrmafoldumben
olsun ama kuzum ııcın deger
şerefine bilgecimmmm:içelim:

Kızlar bu arada bugun sabah kanal d de canlı dogumu gostermısler,ben seyredemedım yaa kacırdım,ınternetten ızlenebılen bır sıte varmı bıldıgınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…