2009 Aralık Anneleri

ben gidip karnımızı doyurayım kızımında benımde
berna sanada tekrar atayım mail adresimi özelden
görüşemezsek tekrar hayırlı yolculuklar

pelin şimdi okudum cnm.. hemen yolluyorum.. acaba kimseye mi gitmedi? herkese yollayayım ben yine.. en iyisi..

saol şekerim.. sağ salim gideriz inş.. bebişimi de randevu alıp görürüm inş.. zaman kısıtlı ama.. bi dr. var çok memnundum ondan. yine o olursa çok sevinicem valla =)))

benim de eşim uyuyo dur uyandırayım da bişiler yiyelim.. 1 de otobüsümüz kalkıyor...

aaa pelin yaa =) çok safım =))
şimdi hatırladım... dün mail hakkımı doldurmuştum taslaklara kaydettim.. ayy iyi ki söyledin yolluyorum =))))

hahaha sabah sabah Arya'nın derdine düştüm..

aaa pelin yaa =) çok safım =))
şimdi hatırladım... dün mail hakkımı doldurmuştum taslaklara kaydettim.. ayy iyi ki söyledin yolluyorum =))))

hahaha sabah sabah Arya'nın derdine düştüm..

:):)
gecekı uykusuzluk etkısını göstermiş demekki
geldi şimdi mailin
hadi git kahvaltını et az vaktın kalmış
arya ya ve kendıne iyi bak

hoşgeldinnnnnn.....ALLAH sağsağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahh..bu arada ben de henüz tetenoz aşısı olmadım bi ara halledeyim artıkkkk..bu arada bursanın neresindensin...ben de bbursa da oturuyorummmm...

günaydın şekreimmmmmmmmmmm sabah sabah valla bravoooo...nasıl bir enerjidir buuuuuuuu?arya ve seni kocaman öpüyorum hayırlı yolculuklar tatlımmm..eşine slmlarr...

pelincim sana da günaydın canım nasılsınnnnnn

Selam arkadaşlarr.Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben iyiyim çok şükür..Hep aklımda kurban bayramından 2hafta falan sonra doğum yapacağım,o yüzden kurbanda eşimin memleketine gitmeyeceğim burda annemlerle kalacağım falan gibi bir düşünce-tabi birde mutluluk- var kaç gündür.Gece de rüyamda bu yaklaşan bayramın ramazan değil de kurban olduğunu 9aylık hamile olduğumu falan gördüm.Çok garip bir histi.Dr.a gideyimde bayramdan önce doğum tarihimizi konuşalım falan diorum.9aylık oldum ama karnımda hiç öyle çıkmadı,biran önce doğsa da görsem bebeğimi falan diye düşünüyordum kendi kendimekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan Hem hevesli hem de biraz tedirgindim.Çok değişik bir duyguydu yaa:sm_confused:

YAKINIZ HEMEN HEMEN BERABER DOGURRUZ 24 ARALIK DIYE YAZDI DOKTORDA TABI NORMAL DOGUM OLACAGI ICIN BI AKSILIK OLMASSA TARIH DEGISEBILIR BENDE BURDA SIZLERIN RUYASINDA GÖRDUNU OKUYA OKUYA BENDE RUYAMDA DOGUM YAPMISTIM.SEN KAC KILO ALDIN BU HAFTAYA KADAR ARKADASIMBIDE KARNIN KUCUKMU BUYUKMU BENIM HALEN COK ASIRI BUYUK DEGILDE BEBISIM GELISMIYOMU DIYE BIR HISSE KAPILDIMDA:gitme:

günaydın güzel bi pazar gününden yine kimsecikler yok tabi

bernacım aldım maili haberin ola cnm saol

bizim net gidip gelio giremiom o yüzden öpüyorum hepinizi bu arada şekerim normal çıktı 81 aç 93 tok

darısı yeni yaptrıcaklara inş

Aramızda 3gün varmışyerimseniben Ben de sanırım burada okudularımdan etkilendim de öyle gördüm rüyamda.Sat.a göre 27 aralık benim ama büyük ihtimalle sezaryen olacak benim.O yüzden bir hafta on gün önce olur sanırım benimkisi.Ben şimdiye kadar 8kilo falan aldım sanırım.Bayramdan sonra kontrole gidecem bakalım.Geçen ay 6kilo almıştım da toplamda ondan 8 dedim.Karnım benim de çok büyük değil.Boya ,kişiye göre değişirmiş.Bana herkes hiç 6 aylık gibi değil diyor.Aslında hoşuma gidiyor bebeğin gelişimi iyi ultrasona göre bir haftada önde maş.Bebek iyi olduktan sonra napalım koca göbeğikaydirigubbakcemile3 Hem asıl büyümeye ve kilo almaya bundan sonra başlayacakmışızbenneyaptımki Sen de dr. bebeğin gelişimi iyi diyorsa iyidir takma kafana.Göbüş varsın küçük olsunyerimseniben

kızlar benım bacaklarımın arası tabırı caızse apış arasında galıba agrı oluyo 3-4 gundur sızdede varmı boyle bısey özellıkle cok oturursam veya soluma cok uzun sure yatarsam sol tarafımda merak ettım varmı sızlerde boyle bı sıkayet ???

çok teşekkür ederim cnm benim dr tetenoz aşısını 26. hafta demişti neyse yarın arıcam zaten sağol bilgiler için

Canım bende öyle biir ağrı yok.Bel ağrısı ve kasık ağrısı var adet olacak gibi bende ondan korkuyorum.Ama senin dediğin gibi ağrıdan bahsedilmişti sanırım bir kaç gün önce.Onlar sana cevap vereceklerdir.Geçmiş olsun bu arada:teselli:

saol canım bazen cok yogun oluyor kafama takıldı sorıyım dedım ıdrar yollarımda enfeksıyon var ıdrar kulturu ıstedı dr ama sonucu daha cıkmadı onunla ılgılı olabılırmı dıyede dusundum :uhm:

günaydınlar kimsecikler yok daha.bende kahvaltımı yapayım bu sıradas hetkese ii haftalar diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…