aaa pelin yaa =) çok safım =))
şimdi hatırladım... dün mail hakkımı doldurmuştum taslaklara kaydettim.. ayy iyi ki söyledin yolluyorum =))))
hahaha sabah sabah Arya'nın derdine düştüm..
ok dir ..
mission completed =))))
haydeyn bana müsade o vakit.. vedalaşmaya gelirim
slm kızlar bende aralıkta kızıma kavuşucam inşallah. 26 haftanın içindeyim tatanoz aşısı yaptırmadım geç kalmış sayılırmıyım.siz yaptırdınızmı şeker yüklemesi kaçıncı hafta oluyor. drum son muanede bidahaki randevuyu verdiği tarih bayrama denk geliyor bende bayramdan sonraki hafta gidicem ama geçmi olur diye düşünüyorum.
herkesee günayyydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!
hayırlı pazarlarrr olsunnn inşalllaaaaaaaaaaahhhhhh !!!!!!!
sabah sabah süper bi şekilde uyandım kızlar yaa..
bebişim taaa kaburgalarımın oraya kadar çıktı.. ilk defa bu kadar yukarıda hissettim kendilerini =)))
bir de hep solda duruyor.. ayy bugün soluma doğru dengemi kaybedip düşmessem iyidir =))))
hmmmm bi de yine gece uyku tutmadı.. 1- 1.5 saat dolandım dergi okudum.. sahurdu ya anamı aradım muhabbet ettik..
eeeee sizler nasılsınız???
maillerimi almışsınızdır inşallahhh ....
malum bugün yola çıkıyoruz Allahın izniyle... ulaştırayım sizlere gitmeden dedim....
ben yokken hatırlatın bacılarımız bana özelden tel , msn bilgilerini geçsinler...
pelin şimdi okudum cnm.. hemen yolluyorum.. acaba kimseye mi gitmedi? herkese yollayayım ben yine.. en iyisi..
saol şekerim.. sağ salim gideriz inş.. bebişimi de randevu alıp görürüm inş.. zaman kısıtlı ama.. bi dr. var çok memnundum ondan. yine o olursa çok sevinicem valla =)))
benim de eşim uyuyo dur uyandırayım da bişiler yiyelim.. 1 de otobüsümüz kalkıyor...
Selam arkadaşlarr.Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben iyiyim çok şükür..Hep aklımda kurban bayramından 2hafta falan sonra doğum yapacağım,o yüzden kurbanda eşimin memleketine gitmeyeceğim burda annemlerle kalacağım falan gibi bir düşünce-tabi birde mutluluk- var kaç gündür.Gece de rüyamda bu yaklaşan bayramın ramazan değil de kurban olduğunu 9aylık hamile olduğumu falan gördüm.Çok garip bir histi.Dr.a gideyimde bayramdan önce doğum tarihimizi konuşalım falan diorum.9aylık oldum ama karnımda hiç öyle çıkmadı,biran önce doğsa da görsem bebeğimi falan diye düşünüyordum kendi kendimekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan Hem hevesli hem de biraz tedirgindim.Çok değişik bir duyguydu yaa:sm_confused:
YAKINIZ HEMEN HEMEN BERABER DOGURRUZ 24 ARALIK DIYE YAZDI DOKTORDA TABI NORMAL DOGUM OLACAGI ICIN BI AKSILIK OLMASSA TARIH DEGISEBILIR BENDE BURDA SIZLERIN RUYASINDA GÖRDUNU OKUYA OKUYA BENDE RUYAMDA DOGUM YAPMISTIM.SEN KAC KILO ALDIN BU HAFTAYA KADAR ARKADASIMBIDE KARNIN KUCUKMU BUYUKMU BENIM HALEN COK ASIRI BUYUK DEGILDE BEBISIM GELISMIYOMU DIYE BIR HISSE KAPILDIMDA:gitme:
deep to love...
canım ben de bursalıyım.. hayırlısı olsun hakkkımızda inşallahh !!!!!! sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim !!!!
de bakayım hele bursanın neresindensin =)))
slm Allah kucagına almayı nasip etsin
şeker yuklemesı 24-28.haftalar biliyorum ben bazı doktorlar 30.haftaya kadar diyormuş ama
tetenozda ilkini temmuz 15 de ikincisini agustos 15 te olmuştum ben sonuncusu içinde şubata gel dediler saglık ocagına git danış istersen
hoşgeldinnnnnn.....ALLAH sağsağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahh..bu arada ben de henüz tetenoz aşısı olmadım bi ara halledeyim artıkkkk..bu arada bursanın neresindensin...ben de bbursa da oturuyorummmm...
hoşbulduk. ALLAH sanada nasip etsin bebeğini kucağına almayı senin cinsiyeti ne? ben ataevlerde oturuyorum sen neresindensin? bende bu hafta halledeyim diyorum şu aşı işini
kızlar benım bacaklarımın arası tabırı caızse apış arasında galıba agrı oluyo 3-4 gundur sızdede varmı boyle bısey özellıkle cok oturursam veya soluma cok uzun sure yatarsam sol tarafımda merak ettım varmı sızlerde boyle bı sıkayet ???
Canım bende öyle biir ağrı yok.Bel ağrısı ve kasık ağrısı var adet olacak gibi bende ondan korkuyorum.Ama senin dediğin gibi ağrıdan bahsedilmişti sanırım bir kaç gün önce.Onlar sana cevap vereceklerdir.Geçmiş olsun bu arada:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?