kızlar benım bacaklarımın arası tabırı caızse apış arasında galıba agrı oluyo 3-4 gundur sızdede varmı boyle bısey özellıkle cok oturursam veya soluma cok uzun sure yatarsam sol tarafımda merak ettım varmı sızlerde boyle bı sıkayet ???
günaydınlar kimsecikler yok daha.bende kahvaltımı yapayım bu sıradas hetkese ii haftalar diliyorumm
hoşgeldinnnnnn.....ALLAH sağsağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahh..bu arada ben de henüz tetenoz aşısı olmadım bi ara halledeyim artıkkkk..bu arada bursanın neresindensin...ben de bbursa da oturuyorummmm...
günaydın şekreimmmmmmmmmmm sabah sabah valla bravoooo...nasıl bir enerjidir buuuuuuuu?arya ve seni kocaman öpüyorum hayırlı yolculuklar tatlımmm..eşine slmlarr...
pelincim sana da günaydın canım nasılsınnnnnn
günaydın güzel bi pazar gününden yine kimsecikler yok tabi
bernacım aldım maili haberin ola cnm saol
bizim net gidip gelio giremiom o yüzden öpüyorum hepinizi bu arada şekerim normal çıktı 81 aç 93 tok
darısı yeni yaptrıcaklara inş
günaydınlar kimsecikler yok daha.bende kahvaltımı yapayım bu sıradas hetkese ii haftalar diliyorumm
günaydın fatmaaaaa
afiyet olsuuuun
kimse uyanamadı galiba bugün
herkese iyi haftalar
en sonunda resmimi çekip ekleyebildim kocaaaa göbekli öznura bakın bakalım
sen koca göbek görmemişsin öznur
ah cumartesi buluşsaydıkda kendı halıne bakıp mutlu olsaydın :)
maşallah 41 kere çok guzel gözukuyorsun sende sırf göbiş olmuş
benım kollar bacaklar popo yuz hertaraf aldı basını gidiyor
Gunaydinlar herkese...
saol şekerim
dün akşam kardeşime gitmiştim bikaç haftadır görüşmüyoduk çok şişmiş yüzün filan dedi baya canım sıkılmıştı..
üzülmeyeyim bari)
Canım bende öyle biir ağrı yok.Bel ağrısı ve kasık ağrısı var adet olacak gibi bende ondan korkuyorum.Ama senin dediğin gibi ağrıdan bahsedilmişti sanırım bir kaç gün önce.Onlar sana cevap vereceklerdir.Geçmiş olsun bu arada:teselli:
gunaydın nbr burcu
nasıl geçti haftasonu
Günaydıın arkadaşlaar. herkese iyi haftalar diliyorum. öznurss bende gördüm canım resimlerini, hiçte öyle şişmiş bir halin falan yook. gayet güzel çıkmışsın. maşallah bir tek göbüş var valla. beni görsen korkarsıın :) bebişinin kıyafetleride çok güzel Rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah.
Bende de var o tarz bi agri korkutuyo bazen de . Allahtan bu hafta doktor kontrolum var .
Cumartesi gunu kizimin hastane cikisini filan yikadim. Cantayi ufaktan hazirliyim diyorum. Diger kiyafetleri de odasi gelince yikicam. Pazar da tam disari cikarken sokaga atilmis bi pisicik buldum onla ugrastim bir sure. Sanirim hep beni buluyo bu pisicikler
Günaydıın arkadaşlaar. herkese iyi haftalar diliyorum. öznurss bende gördüm canım resimlerini, hiçte öyle şişmiş bir halin falan yook. gayet güzel çıkmışsın. maşallah bir tek göbüş var valla. beni görsen korkarsıın :) bebişinin kıyafetleride çok güzel Rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah.
Bende de var o tarz bi agri korkutuyo bazen de . Allahtan bu hafta doktor kontrolum var .
Cumartesi gunu kizimin hastane cikisini filan yikadim. Cantayi ufaktan hazirliyim diyorum. Diger kiyafetleri de odasi gelince yikicam. Pazar da tam disari cikarken sokaga atilmis bi pisicik buldum onla ugrastim bir sure. Sanirim hep beni buluyo bu pisicikler
günaydın kızlar nasılsınız
o yastıktak bende aldım burcuuuu
2 gecedir daha rahat uyuyorum
bide şu bebek için yan yatırma yastığı aldım nekadar kullanışlı olur bilmiyorum ama..
kahvaltımı yapı geldim pelincim burcucum sizde hoşgeldiniz nasılsınız bklm dün çok yoruldık biz oğlumun odasını yaptık tam bitmedi ama kuruldu en azından.bu arad biz genç odası aldık bebk odası değil parka yatak aldık bizim oda için birde komşumuz beşik verdi. bir sürü yatağı olmuş oldu.çok şirin olduuu
kahvaltımı yapı geldim pelincim burcucum sizde hoşgeldiniz nasılsınız bklm dün çok yoruldık biz oğlumun odasını yaptık tam bitmedi ama kuruldu en azından.bu arad biz genç odası aldık bebk odası değil parka yatak aldık bizim oda için birde komşumuz beşik verdi. bir sürü yatağı olmuş oldu.çok şirin olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?