2009 Aralık Anneleri

canım bende uzun süreden beri var o ağrı burdaki biçok kişidede var sanıyorumki
özellikle çok ayakta kaldığım zaman oluyo sol bacağımı oynatmak bile zor oluyor bazen.

anca bugun gördum seçil
msjını
iyi olmaya çalışıyorum artuk uykusuzluk hat safhada
malum agırlaştımda iyicene ama bunada şukur
sen ıyısındır umarım
herşey yolunda dımı sancın falan yok artık dimi

hadi gözunaydın çok şukur iyi bir haber aldık

günaydınlar kimsecikler yok daha.bende kahvaltımı yapayım bu sıradas hetkese ii haftalar diliyorumm

gunaydın
afiyet olsun cnm

günaydın fatmaaaaa
afiyet olsuuuun
kimse uyanamadı galiba bugün
herkese iyi haftalar

gunaydın öznur
yenı bir haftaya daha basladık çok şukur
hepimize çabuk ve sorunsuz geçen bir hafta olsun inşallah

en sonunda resmimi çekip ekleyebildim kocaaaa göbekli öznura bakın bakalım

sen koca göbek görmemişsin öznur
ah cumartesi buluşsaydıkda kendı halıne bakıp mutlu olsaydın :)
maşallah 41 kere çok guzel gözukuyorsun sende sırf göbiş olmuş
benım kollar bacaklar popo yuz hertaraf aldı basını gidiyor

saol şekerim
dün akşam kardeşime gitmiştim bikaç haftadır görüşmüyoduk çok şişmiş yüzün filan dedi baya canım sıkılmıştı..
üzülmeyeyim bari)

Günaydıın arkadaşlaar. herkese iyi haftalar diliyorum. öznurss bende gördüm canım resimlerini, hiçte öyle şişmiş bir halin falan yook. gayet güzel çıkmışsın. maşallah bir tek göbüş var valla. beni görsen korkarsıın :) bebişinin kıyafetleride çok güzel Rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah.

Bende de var o tarz bi agri korkutuyo bazen de . Allahtan bu hafta doktor kontrolum var .

gunaydın nbr burcu
nasıl geçti haftasonu

Cumartesi gunu kizimin hastane cikisini filan yikadim. Cantayi ufaktan hazirliyim diyorum. Diger kiyafetleri de odasi gelince yikicam. Pazar da tam disari cikarken sokaga atilmis bi pisicik buldum onla ugrastim bir sure. Sanirim hep beni buluyo bu pisicikler

gunaydınn

iyi yapmışsın bende hazırladım çantamızı
kedıler kımın karsısına çıkacagını bılıyor :)

teşekkür ederim canım sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil ne kilo ne başka bişey önemli değil zaten

bende dün akşam ablamla konuştum şu boya işleri bitsin allahın izniyle herşeyini yıkayıp ütüleyip yerleştiricez güzel kızımın

o yastıktak bende aldım burcuuuu
2 gecedir daha rahat uyuyorum

bide şu bebek için yan yatırma yastığı aldım nekadar kullanışlı olur bilmiyorum ama..

kahvaltımı yapı geldim pelincim burcucum sizde hoşgeldiniz nasılsınız bklm dün çok yoruldık biz oğlumun odasını yaptık tam bitmedi ama kuruldu en azından.bu arad biz genç odası aldık bebk odası değil parka yatak aldık bizim oda için birde komşumuz beşik verdi. bir sürü yatağı olmuş oldu.çok şirin olduuu

:) Bende oyle yapcam genc odasi dolabi + sifonyeri alcam park yatak aldim bi de . Gule gule kullansin Fatmacim

iyi hadı gözunaydın fatma
belirsizlikten kurtuldun ya o bile çok buyuk birşey
Allah saglıkla mutlulukla yatmayı nasip etsin ogluşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…