2009 Aralık Anneleri

Kizlar bisey sorcam . Pelin ozellikle sana ayni haftadayiz senle. Minanin hareketlerinde degisme oldu mu ? Eskiden mesela gunduz cok oynardi simdi gece daha cok oynuyor . Bi de daha az ama daha kuvvetli oynamalari var. Bi yerde okudum orda kilo aldigi icin daha az oynamaya baslar ama daha sert olur filan demisti.

kızlar günaydın nabersiniz?
biz gayet iyiyiz
geçmişi okuyup geliyorum

gunaydın bilge

ewt aynen anlattıgın gibi burcu
gunduz anca uzanmam gerekıyor ama gece kıpır kıpır ve dışardan bile hissedilecek kadar oynak denız dalgası gıbı hareketler yapıyor göbişten dışarı çıkacakmış gibi ittiriyor
gunduz canı ısterse oynuyor gibi gece otururken bile rahatsız edecek tarzda sert ve çok
ama hala gunduz uzun sure hareket hissetmeyınce çıkolataya duyarlı burcu yanında kuçuk çıkolata bulundur ıstersen ben çok aklıma takılınca yıyorum baslıyor hareketı

günaydıın canıım. bebişin hareketlerini bende daha önceki haftalara göre daha nadir hissediyorum hatta kızıyorum bile ona bazen hakeret etmiyor diyee. demekki hepimizde var bu durum. yer daralınca kuzucuklara kıpırdancak alan kalmıyor.

Bende klasik muzik dinletiyorum o zaman cilgin bedis moduna geciyor ama sonra uyuyor filan diye rahatsiz etmek istemiyorum kizimi

:) Bende oyle yapcam genc odasi dolabi + sifonyeri alcam park yatak aldim bi de . Gule gule kullansin Fatmacim[/FONT]

sağol arkadaşım.sonunda karar verdik Aldık aslıkda dolap almaya gitmiştik ama bir an gözümüz ona daldı aniden karar değiştirdik aldık.

iyi hadı gözunaydın fatma
belirsizlikten kurtuldun ya o bile çok buyuk birşey
Allah saglıkla mutlulukla yatmayı nasip etsin ogluşuna

sağolaısn pelincim.senin kızın odası nezaman geliyor bayramdan sonramıı.şimdi artık eşyalarını yıkayıp yerleştireceğim yavaş yavaş.

kızlar günaydın nabersiniz?
biz gayet iyiyiz
geçmişi okuyup geliyorum
günaydın bilgecim hoş geldinnnn

Hah aklima gelmisken ben bisey daha sorcam size ya . Simdi ben tulum filan aldim boyle kadife filan . Peki onun altina ne giydircez biz. Kilotlu corap mi ?

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız???

ben cumartesi günü kontrole gittim biliyorsunuz.. 50 lik şeker yüklemesi, hemoglabin, idrar ve troid (hormon) testleri yapıldı. sonuçları biraz sonra arayıp öğreneceğim. onun dışında oğluşumun boyu 32 cm, 810 gr. doktor herşeyin iyi olduğunu söyledi.. rahim ağzı uzun ve kapalıymış bebeğin suyu gayet iyiymiş.. haftasına göre uyumlu dedi.. amaaaaaaaaa:kedi: çok kilo almışsın bu hiç onaylamadığımız hatta istemediğimiz bişey dedi.. bu saatten itibaren azar azar yiyorsun dedi.. abur cubur tatlı çikolata yasak dedi.. en son 1 ay önce geldin, bir ayda 5 kilo alınırmı dedi.. en fazla 1,5- 2 kilo alman gerek dedi.. sabah kahvaltıda tam tahıllı iki dilim ekmek biraz peynir ve söğüşle kahvaltını bitir dedi.. öğlen ekmek tercih etme dedi:umursamaz:.. meyveyi bile küçük porsiyonlar halinde yiceksin dedi.. çok hızlı kilo almışsın aaaaaaaaaa dedi dedi durdumafoldumben ya dayanamıyorum herşey hiç o lmadığı kadar leziz geliyooooo.. dayancam ama bakalım başladım bugün.. bu arada 50 kilo ile hamile kadım 61,5 kiloyum... :kedi:.. haberler böyle kızlar..

ekımın 10 u dedım ben adama
bayramda eşimin memleketıne gidecegız (bu arada dip not geçeyım cuma veya cumartesi yola çıkıyoruz 1 hafta yokuz ayın 27 sınde döneriz buyuk ıhtımal bayramdan sonra hemen işbası yapanlar merak etmeyın bizi.)geldikten sonra boyası falan anca olur dıye 10unda getirin dedim yoksa bayramdan hemen sonra teslım edecektıde
artık bayramdan sonra 15 gun de temızlıktı boyaydı odaydı derken geçer inşallah hemen gunler

Hah aklima gelmisken ben bisey daha sorcam size ya . Simdi ben tulum filan aldim boyle kadife filan . Peki onun altina ne giydircez biz. Kilotlu corap mi ?

ben anneme sorayım onu burcu
ama daha çok kuçuk olacak kilotlu çorapla yazık kıyamam bacakları rahat etmez gibi geldi ilk duyunca şimdi belki 2-3 ay sonra ele avuca gelınce gydrılıyordur

ben anneme sorayım onu burcu
ama daha çok kuçuk olacak kilotlu çorapla yazık kıyamam bacakları rahat etmez gibi geldi ilk duyunca şimdi belki 2-3 ay sonra ele avuca gelınce gydrılıyordur

Ama tulumun citcit araliklarindan bacaklari usur gibime geldi bu bidiklarin . Ya icine sadece alt olarak giydircez ustune tulum giyilcek bilemedim simdi . Banada kulotlu corap hem sıkar hem kasindirir gibi geldi ama

Super haberler. Gozun aydin :) Kilo icin hepimiz oyleyiz valla bakalim bu hafta bana ne dicek :gitme:

hadi gözunaydın arzu
inşallah tahlıllerde temız çıkar iyicene rahatlarsın
maşallah ogluşun koca adam olmuş annesi
dikkate edeceksın arzu o zaman yapack birşey yok bizede dıkkat dıyorlar doktorlar ama 1 ayda 5 kılo gerçekten çokmuş
asıl bundan sonra hızal kılo alındıgı gelsin aklına öyle frenlemeye çalış kendını
dıyet psikolojısıne sokmuşsun kendını lezız geliyor falan ilk o durumdan çıkmaya çalış az ye sık ye falan
ayy ne bileyım sankı ben çokaz kılo almış gibi konuşuyorum işte yardımım dokunur dıye :)

Ama tulumun citcit araliklarindan bacaklari usur gibime geldi bu bidiklarin . Ya icine sadece alt olarak giydircez ustune tulum giyilcek bilemedim simdi . Banada kulotlu corap hem sıkar hem kasindirir gibi geldi ama

sanırım oyle burcu altlar varya eşofmanaltı gıbı ayaklı ondan giydirip tulum gydırırız herhalde ben şahsen kendım hiç sevmem kılotlu çorap giymeyı daral gelir bana
o yuzden pek itici geldi ilkbasta o fikir ama üşümesın dıye gydrılıyorsa mecbur gydırcez

Heheh ne guzel yazmis dedim icimden Pelin :)

canım ayaklı altlardan almak lazım birkaç adet tulumların içine onlar giydiriliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…