2009 Aralık Anneleri

teşekkürler pelinnn opuyorumnanaktan kilo dışında iyi haberler evet.. haklısın bu yemem içme psikolojisinden de çıkmam gerek..

maşallah canım kocaman olmuş bebiş
toplamda fazla kilo almamışsın ama bir ayda 5 kilo fazla tabi
bende çok merak ediyorum ama 2 hafta var daha doktora gitmeme

aa kızlar söylemeyi unuttum cumartesi günü oğluma bir iki parça bişey aldım annem almıştı hep, biir kaç parça da kayınvalidem almıştı, dayım almıştı, teyzemin oğlu almıştı.. ben kendim ilk kez bişeyler aldım.. mevlid takımını aldım saten yelek giymiş gibi duran bir tulum, saten ayakkabı gibi patiği ve çok şirin şapkası var.. bir tırnak makası bir silikon emzik ve ağız silme mendili ve birde ayıcık aldım odasına koyacağım.. bu arada bişey daha sormak istiyorum evkurda bebek odası var bakan var mı bilmiyorum ama, 1100 lira 20 taksitle veriyolar, çok kalite bişey değil ama güzel yani halısını perdesini koyunca eminim çok hoş olur.. çok daha iyileri var bebek mağazalarında ama onlar pahalı geliyor, annem alcağı için kıyamıyorum.. ne dersiniz?? bu arada bütün cicilerin resimlerini de çektim ama büyük baya biraz ölçeklendirip koyarım akşam..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli geçmişi okuyamadım nee çok yazmışsınız

bende cumartesi gittim doktora kızım 40 cm 1350 kg olmuşş
ama dr biraz kafası büyük varmı ailede koca kafalı dedi opuyorumnanaktan

Gunaydin dunurcum .

günaydın canlarrrrrr opuyorumnanaktan

Hah aklima gelmisken ben bisey daha sorcam size ya . Simdi ben tulum filan aldim boyle kadife filan . Peki onun altina ne giydircez biz. Kilotlu corap mi ?

külotlu çorapla uyuz dökmez mi yahu çocuk? bir de ne kadar hafif giydirmeye alıştırırsan ilerleyen yaşlarda o kadar rahat edersin ayrıca evin içinde hem külotlu çorap hem kadife tulum akannehir

canım çok şükür güzel haberlerle gelmişsin şekerin yüksek çıkmazsa kiloyu da salla gitsin hehe doktor duymasın kaydirigubbakcemile3
aaaaaa şimdi gördüm örgücü cemile çıkmııııış :hulya: iyiymiş kaydirigubbakcemile3
ha ne diyoduk... hayatım ucuz olması iyi hoş ama kullanılan boyayı mutlaka araştır içindeki kurşun oranı vs çocuk için tehlikeli olursa ucuz olmasının hiçbir anlamı yok değil mi yerimseniben

Siz pijama takimi aldiniz mi . Ben cumartesi baktim ama bulamadim oyle varmi fikir ?

burcu kendimize diyosun dimi? ben aldım 2 hafta önce.. bir gecelik sabahlık takım aldım baya ağır kokoş bişey, annem lohusa oluyosun iyi bişey olsun dedi çok da para verdi yavuuu,.. bu kadarına gerek yok dedimse de dinletemedim. . terliği ve saç bandıda var.. sabahlığı bayağı kalın sıcacık tutacak bişey.. diğeride mavi pijama takım aldım .. göğüs kısımları düğmeli açılıyo kolaylıkla..

Dunurcum bisey giymesi lazim yanliz altina o citcit araliklarindan kesinlikle usur gibime geliyor . Alt piyama olur ne bilim ama bisey giydirmek lazim sanki

Siz pijama takimi aldiniz mi . Ben cumartesi baktim ama bulamadim oyle varmi fikir ?

almadım bugün annem ankaraya dönüyor onunla hallederiz artık... hiçbir şey bulamadım ben zevkime uygun

Dunurcum bisey giymesi lazim yanliz altina o citcit araliklarindan kesinlikle usur gibime geliyor . Alt piyama olur ne bilim ama bisey giydirmek lazim sanki

yahu çıtçıt arası dediğin uçurum değil ki? :)))) senin ev ısınmıyo galiba dünür CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…