sen ne zaman gıdıyorsun doktora
ne kadar sık gidiyorsun burcu
şuan bir problem yok bildiğim kadarıyla yınede çagırdımı
hadi gözunaydın arzu
inşallah tahlıllerde temız çıkar iyicene rahatlarsın
maşallah ogluşun koca adam olmuş annesi
dikkate edeceksın arzu o zaman yapack birşey yok bizede dıkkat dıyorlar doktorlar ama 1 ayda 5 kılo gerçekten çokmuş
asıl bundan sonra hızal kılo alındıgı gelsin aklına öyle frenlemeye çalış kendını
dıyet psikolojısıne sokmuşsun kendını lezız geliyor falan ilk o durumdan çıkmaya çalış az ye sık ye falan
ayy ne bileyım sankı ben çokaz kılo almış gibi konuşuyorum işte yardımım dokunur dıye :)
canım ayaklı altlardan almak lazım birkaç adet tulumların içine onlar giydiriliyo
Günaydın arkadaşlar, nasılsınız???
ben cumartesi günü kontrole gittim biliyorsunuz.. 50 lik şeker yüklemesi, hemoglabin, idrar ve troid (hormon) testleri yapıldı. sonuçları biraz sonra arayıp öğreneceğim. onun dışında oğluşumun boyu 32 cm, 810 gr. doktor herşeyin iyi olduğunu söyledi.. rahim ağzı uzun ve kapalıymış bebeğin suyu gayet iyiymiş.. haftasına göre uyumlu dedi.. amaaaaaaaaa:kedi: çok kilo almışsın bu hiç onaylamadığımız hatta istemediğimiz bişey dedi.. bu saatten itibaren azar azar yiyorsun dedi.. abur cubur tatlı çikolata yasak dedi.. en son 1 ay önce geldin, bir ayda 5 kilo alınırmı dedi.. en fazla 1,5- 2 kilo alman gerek dedi.. sabah kahvaltıda tam tahıllı iki dilim ekmek biraz peynir ve söğüşle kahvaltını bitir dedi.. öğlen ekmek tercih etme dedi:umursamaz:.. meyveyi bile küçük porsiyonlar halinde yiceksin dedi.. çok hızlı kilo almışsın aaaaaaaaaa dedi dedi durdumafoldumben ya dayanamıyorum herşey hiç o lmadığı kadar leziz geliyooooo.. dayancam ama bakalım başladım bugün.. bu arada 50 kilo ile hamile kadım 61,5 kiloyum... :kedi:.. haberler böyle kızlar..
inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kolayca kollarınıza alırsınız meleklerinizi
a.s. a.s. a.s.
maşallah canım kocaman olmuş bebiş
toplamda fazla kilo almamışsın ama bir ayda 5 kilo fazla tabi
bende çok merak ediyorum ama 2 hafta var daha doktora gitmeme
Siz pijama takimi aldiniz mi . Ben cumartesi baktim ama bulamadim oyle varmi fikir ?
gunaydın biz iyiyiz kızımla sen nasılsın
Gunaydin dunurcum .
gunaydın bilge
Hah aklima gelmisken ben bisey daha sorcam size ya . Simdi ben tulum filan aldim boyle kadife filan . Peki onun altina ne giydircez biz. Kilotlu corap mi ?
Günaydın arkadaşlar, nasılsınız???
ben cumartesi günü kontrole gittim biliyorsunuz.. 50 lik şeker yüklemesi, hemoglabin, idrar ve troid (hormon) testleri yapıldı. sonuçları biraz sonra arayıp öğreneceğim. onun dışında oğluşumun boyu 32 cm, 810 gr. doktor herşeyin iyi olduğunu söyledi.. rahim ağzı uzun ve kapalıymış bebeğin suyu gayet iyiymiş.. haftasına göre uyumlu dedi.. amaaaaaaaaa:kedi: çok kilo almışsın bu hiç onaylamadığımız hatta istemediğimiz bişey dedi.. bu saatten itibaren azar azar yiyorsun dedi.. abur cubur tatlı çikolata yasak dedi.. en son 1 ay önce geldin, bir ayda 5 kilo alınırmı dedi.. en fazla 1,5- 2 kilo alman gerek dedi.. sabah kahvaltıda tam tahıllı iki dilim ekmek biraz peynir ve söğüşle kahvaltını bitir dedi.. öğlen ekmek tercih etme dedi:umursamaz:.. meyveyi bile küçük porsiyonlar halinde yiceksin dedi.. çok hızlı kilo almışsın aaaaaaaaaa dedi dedi durdumafoldumben ya dayanamıyorum herşey hiç o lmadığı kadar leziz geliyooooo.. dayancam ama bakalım başladım bugün.. bu arada 50 kilo ile hamile kadım 61,5 kiloyum... :kedi:.. haberler böyle kızlar..
aa kızlar söylemeyi unuttum cumartesi günü oğluma bir iki parça bişey aldım annem almıştı hep, biir kaç parça da kayınvalidem almıştı, dayım almıştı, teyzemin oğlu almıştı.. ben kendim ilk kez bişeyler aldım.. mevlid takımını aldım saten yelek giymiş gibi duran bir tulum, saten ayakkabı gibi patiği ve çok şirin şapkası var.. bir tırnak makası bir silikon emzik ve ağız silme mendili ve birde ayıcık aldım odasına koyacağım.. bu arada bişey daha sormak istiyorum evkurda bebek odası var bakan var mı bilmiyorum ama, 1100 lira 20 taksitle veriyolar, çok kalite bişey değil ama güzel yani halısını perdesini koyunca eminim çok hoş olur.. çok daha iyileri var bebek mağazalarında ama onlar pahalı geliyor, annem alcağı için kıyamıyorum.. ne dersiniz?? bu arada bütün cicilerin resimlerini de çektim ama büyük baya biraz ölçeklendirip koyarım akşam..
Siz pijama takimi aldiniz mi . Ben cumartesi baktim ama bulamadim oyle varmi fikir ?
günaydın canlarrrrrr opuyorumnanaktan
külotlu çorapla uyuz dökmez mi yahu çocuk? bir de ne kadar hafif giydirmeye alıştırırsan ilerleyen yaşlarda o kadar rahat edersin ayrıca evin içinde hem külotlu çorap hem kadife tulum akannehir
canım çok şükür güzel haberlerle gelmişsinşekerin yüksek çıkmazsa kiloyu da salla gitsin hehe doktor duymasın kaydirigubbakcemile3
aaaaaa şimdi gördüm örgücü cemile çıkmııııış :hulya: iyiymiş kaydirigubbakcemile3
ha ne diyoduk... hayatım ucuz olması iyi hoş ama kullanılan boyayı mutlaka araştır içindeki kurşun oranı vs çocuk için tehlikeli olursa ucuz olmasının hiçbir anlamı yok değil mi yerimseniben
bende cumartesi gittim doktora kızım 40 cm 1350 kg olmuşş
ama dr biraz kafası büyük varmı ailede koca kafalı dedi opuyorumnanaktan
Dunurcum bisey giymesi lazim yanliz altina o citcit araliklarindan kesinlikle usur gibime geliyor . Alt piyama olur ne bilim ama bisey giydirmek lazim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?