2009 Aralık Anneleri

ben bitane c&a dan aldım canım
beşiktaşta marlıyn diye bi pijamacı var yeni sezonu gelsin ordan bakıcam çok güzel pijamalar oluyo orda bide daha ucuz

Benimde almam lazim ama ya cok cok pahali yada ne bilim cok acaip seyler gordum bulamadim hic.

Yok ben oyle kokos sey giyemem o yuzden normal bisey bakmam lazim ama bulamadim iste

kızlar selam verdim almadınız aşk olsunn

alınganlık yok kuşum Şeniz kuzucuğun kocaman olmuş yahu... allah bize de o günleri göstersin inşallahh :Saruboceq:

ne zamandır yoktun? iş güç mü? nerelerdesin bakalım sengözlerimebaksanab

teşşekkürler bilge teyzesi, oğluşla öpüyoruz seni.. suntalemden yapılmıştı boya yok da melamin kaplama imiş zararlımıdır bilmiyorum.cibinliği yatağı, iç tekstili de dahildi..:hulya:

alınganlık yok kuşum Şeniz kuzucuğun kocaman olmuş yahu... allah bize de o günleri göstersin inşallahh :Saruboceq:

ne zamandır yoktun? iş güç mü? nerelerdesin bakalım sengözlerimebaksanab

evet canım o kadar yoğunuz ki ancak gelebildim hemde özledim ben sizi :1hug:

canım maşallah kızına ne çok büyümüş

evet canım dr öyle dedi biraz az ye dedi yoksa zor doğum yaparsın dedi bu gidişle bebek büyük olacak galiba dedi

sende fazla kilo almışsın dedi 10,5 kg aldım toplamda kaydirigubbakcemile3

Benimde almam lazim ama ya cok cok pahali yada ne bilim cok acaip seyler gordum bulamadim hic.

Yok ben oyle kokos sey giyemem o yuzden normal bisey bakmam lazim ama bulamadim iste

canım bende giyemiyorum öyle süslü şeyleri o dediğim mağazaya bakmanı tavsiye ederim bu tarafa yolun düşerseberaber bakarız hatta

kadıköye yakınmısın burcu??? kadıköye marlyn diye bi mağaza açılmış yeni, çok tatlı şeyler var hem de fiyatlar gayet uygun geldi bana.. boğaya çıkarken.. altı yolda.. ben pijama takımını ordan aldım.. şık sade şeyler de var şirin şeylerde var, desenliler de var..

canım bende giyemiyorum öyle süslü şeyleri o dediğim mağazaya bakmanı tavsiye ederim bu tarafa yolun düşerseberaber bakarız hatta

Netten satisi var mi acaba C&A nin . Bi bakayim .Gecersem ariyim seni

Yok ben beylikduzundeyim .

Netten satisi var mi acaba C&A nin . Bi bakayim .Gecersem ariyim seni

dünürcüm tchibo'nun bebek temasında emzirme pijaması vardı... hastaneye uygun değil biraz fazla ev işi ama evde giymek için ona bak istersen halen bazı mağazalarında var, internetten satışlarında da vardır büyük ihtimalle... onun dışında şöyle ağır oturaklı efendi gibi bir şey bulursan büyük bir mağazada (yani ankarada şubesi olan) bana da söyle yerimseniben ben büyük ihtimal marks&spencer'dan alıcam çok güzel sabahlıklar falan da var :hulya:

günaydın ve iyi haftalar güzel annelerrrrrrrr,geçmişi okuyayım ve kahvaltı yapıp geleyimmm öpüldünüzzzzz

çok güzel hgaberler cnm kiloyuda takma boşver ekmği kısarsan azalır ben artık normal ekmek yemiyorum çavdar ve kepekli yiyiyorum.benimde şeker muhabbetinden yememe dikkat etmem lazımmm önümüzde şeker bayramı ve tam sonrasında kontrolüm var umarın şekrimyüksek çıkmaz.

hadi bklm hayıorlısı çok şirin olur eminimmm.sağlıcakla kullansınlar yavrularımm
ben carrefoura gdyrm
ögleden sonra görüşüruz

ne çok geziyorsun sen cnm yahu maşallahın var yorulmak yokmuu.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli geçmişi okuyamadım nee çok yazmışsınız
hoşgeldin cnmmmm

bende cumartesi gittim doktora kızım 40 cm 1350 kg olmuşş
ama dr biraz kafası büyük varmı ailede koca kafalı dedi opuyorumnanaktan

maşallah çok büyümüş kızın ben en son gittipğimde 1050 gr dı. bayram sonrası kontrolüm bklm kaç olmuş.

ya bende daha almadım gecelik pişama takımı alan arkadaşlar resimleri varsa ekleyebilirmisiniz bizede b,r örnek olsunnn

ben bitane c&a dan aldım canım
beşiktaşta marlıyn diye bi pijamacı var yeni sezonu gelsin ordan bakıcam çok güzel pijamalar oluyo orda bide daha ucuz

C&A da super seyler var ben kafayı yıyorum oraya gıdınce teyzem almanyadan hep oranın kıyafetlerını getırmıs bebıse cok kalıtelı bende gecen gun onunde kuzu olan kırmızı bı yakalık aldım cok sırın...

MAĞAZALAR

Adapazarı Ada Center Mağazası
Ankara Ankamall Çocuk Mğz.
Ankara Antares Mağazası
Ankara Maltepe Mağazası
Bursa Korupark Mağazası
Bursa Meydan Mağazası
Eskişehir Espark Mağazası
Istanbul Bakırköy Cadde Mğz.

Istanbul Capacity Çocuk Mğz.
Istanbul Cevahir Mağazası
Istanbul Fatih Mağazası
Istanbul Istinye Mağazası
Istanbul Palladium Mağazası
Istanbul Profilo Mağazası

turkıyedekı c&a magazaları bunlar

aynen öle canım bende bebişe bikaç badi tulum aldım ordan kendimede pijama takımı aldım indirimdeydi bütün pijamalar 20 tl baya güzel yani
bende çok seviyorum o mağazayı

kızlar ben ufaktan yemeğe gidiyorum herkese afiyet şeker (yok ya şeker olmasın sonra testler yüksek çıkıyo fisfisfis) lezzet bebişlere ilik kemik olsunnnnnnnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…