ben bitane c&a dan aldım canım
beşiktaşta marlıyn diye bi pijamacı var yeni sezonu gelsin ordan bakıcam çok güzel pijamalar oluyo orda bide daha ucuz
burcu kendimize diyosun dimi? ben aldım 2 hafta önce.. bir gecelik sabahlık takım aldım baya ağır kokoş bişey, annem lohusa oluyosun iyi bişey olsun dedi çok da para verdi yavuuu,.. bu kadarına gerek yok dedimse de dinletemedim. . terliği ve saç bandıda var.. sabahlığı bayağı kalın sıcacık tutacak bişey.. diğeride mavi pijama takım aldım .. göğüs kısımları düğmeli açılıyo kolaylıkla..
kızlar selam verdim almadınız aşk olsunn
:kedi:kızlar selam verdim almadınız aşk olsunn
canım çok şükür güzel haberlerle gelmişsinşekerin yüksek çıkmazsa kiloyu da salla gitsin hehe doktor duymasın kaydirigubbakcemile3
aaaaaa şimdi gördüm örgücü cemile çıkmııııış :hulya: iyiymiş kaydirigubbakcemile3
ha ne diyoduk... hayatım ucuz olması iyi hoş ama kullanılan boyayı mutlaka araştır içindeki kurşun oranı vs çocuk için tehlikeli olursa ucuz olmasının hiçbir anlamı yok değil mi yerimseniben
bende cumartesi gittim doktora kızım 40 cm 1350 kg olmuşş
ama dr biraz kafası büyük varmı ailede koca kafalı dedi opuyorumnanaktan
alınganlık yok kuşum Şeniz kuzucuğun kocaman olmuş yahu... allah bize de o günleri göstersin inşallahh :Saruboceq:
ne zamandır yoktun? iş güç mü? nerelerdesin bakalım sengözlerimebaksanab
canım maşallah kızına ne çok büyümüş
Benimde almam lazim ama ya cok cok pahali yada ne bilim cok acaip seyler gordum bulamadim hic.
Yok ben oyle kokos sey giyemem o yuzden normal bisey bakmam lazim ama bulamadim iste
Benimde almam lazim ama ya cok cok pahali yada ne bilim cok acaip seyler gordum bulamadim hic.
Yok ben oyle kokos sey giyemem o yuzden normal bisey bakmam lazim ama bulamadim iste
canım bende giyemiyorum öyle süslü şeyleri o dediğim mağazaya bakmanı tavsiye ederim bu tarafa yolun düşerseberaber bakarız hatta
kadıköye yakınmısın burcu??? kadıköye marlyn diye bi mağaza açılmış yeni, çok tatlı şeyler var hem de fiyatlar gayet uygun geldi bana.. boğaya çıkarken.. altı yolda.. ben pijama takımını ordan aldım.. şık sade şeyler de var şirin şeylerde var, desenliler de var..
Netten satisi var mi acaba C&A nin . Bi bakayim .Gecersem ariyim seni
çok güzel hgaberler cnm kiloyuda takma boşver ekmği kısarsan azalır ben artık normal ekmek yemiyorum çavdar ve kepekli yiyiyorum.benimde şeker muhabbetinden yememe dikkat etmem lazımmm önümüzde şeker bayramı ve tam sonrasında kontrolüm var umarın şekrimyüksek çıkmaz.Günaydın arkadaşlar, nasılsınız???
ben cumartesi günü kontrole gittim biliyorsunuz.. 50 lik şeker yüklemesi, hemoglabin, idrar ve troid (hormon) testleri yapıldı. sonuçları biraz sonra arayıp öğreneceğim. onun dışında oğluşumun boyu 32 cm, 810 gr. doktor herşeyin iyi olduğunu söyledi.. rahim ağzı uzun ve kapalıymış bebeğin suyu gayet iyiymiş.. haftasına göre uyumlu dedi.. amaaaaaaaaa:kedi: çok kilo almışsın bu hiç onaylamadığımız hatta istemediğimiz bişey dedi.. bu saatten itibaren azar azar yiyorsun dedi.. abur cubur tatlı çikolata yasak dedi.. en son 1 ay önce geldin, bir ayda 5 kilo alınırmı dedi.. en fazla 1,5- 2 kilo alman gerek dedi.. sabah kahvaltıda tam tahıllı iki dilim ekmek biraz peynir ve söğüşle kahvaltını bitir dedi.. öğlen ekmek tercih etme dedi:umursamaz:.. meyveyi bile küçük porsiyonlar halinde yiceksin dedi.. çok hızlı kilo almışsın aaaaaaaaaa dedi dedi durdumafoldumben ya dayanamıyorum herşey hiç o lmadığı kadar leziz geliyooooo.. dayancam ama bakalım başladım bugün.. bu arada 50 kilo ile hamile kadım 61,5 kiloyum... :kedi:.. haberler böyle kızlar..
ekımın 10 u dedım ben adama
bayramda eşimin memleketıne gidecegız (bu arada dip not geçeyım cuma veya cumartesi yola çıkıyoruz 1 hafta yokuz ayın 27 sınde döneriz buyuk ıhtımal bayramdan sonra hemen işbası yapanlar merak etmeyın bizi.)geldikten sonra boyası falan anca olur dıye 10unda getirin dedim yoksa bayramdan hemen sonra teslım edecektıde
artık bayramdan sonra 15 gun de temızlıktı boyaydı odaydı derken geçer inşallah hemen gunler
ben carrefoura gdyrm
ögleden sonra görüşüruz
hoşgeldin cnmmmmgünaydın kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli geçmişi okuyamadım nee çok yazmışsınız
bende cumartesi gittim doktora kızım 40 cm 1350 kg olmuşş
ama dr biraz kafası büyük varmı ailede koca kafalı dedi opuyorumnanaktan
kadıköye yakınmısın burcu??? kadıköye marlyn diye bi mağaza açılmış yeni, çok tatlı şeyler var hem de fiyatlar gayet uygun geldi bana.. boğaya çıkarken.. altı yolda.. ben pijama takımını ordan aldım.. şık sade şeyler de var şirin şeylerde var, desenliler de var..
günaydın ve iyi haftalar güzel annelerrrrrrrr,geçmişi okuyayım ve kahvaltı yapıp geleyimmm öpüldünüzzzzz
ben bitane c&a dan aldım canım
beşiktaşta marlıyn diye bi pijamacı var yeni sezonu gelsin ordan bakıcam çok güzel pijamalar oluyo orda bide daha ucuz
C&A da super seyler var ben kafayı yıyorum oraya gıdınce teyzem almanyadan hep oranın kıyafetlerını getırmıs bebıse cok kalıtelı bende gecen gun onunde kuzu olan kırmızı bı yakalık aldım cok sırın...
Bakirkoyde var baska nerde var c&a ?
C&A da super seyler var ben kafayı yıyorum oraya gıdınce teyzem almanyadan hep oranın kıyafetlerını getırmıs bebıse cok kalıtelı bende gecen gun onunde kuzu olan kırmızı bı yakalık aldım cok sırın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?