2009 Aralık Anneleri

fatma canım selam!!!
ben ekliyim akşam resimleri herkes baksın.. ama hepiniz söz verin gülmiyceksiniz.. :kedi: giyinip de resim çektim ben, ve tam bir dobi gibi çıktım üstelik daha 3,5 ay varkene.. gülerseniz atmam heee

günaydın ve iyi haftalar güzel annelerrrrrrrr,geçmişi okuyayım ve kahvaltı yapıp geleyimmm öpüldünüzzzzz

cnmsın ya gülermiyiz hiççç.bakarız akşama yada sabah bkcğım mutlaka.sen bnim arkadaş listemde eklimiydin bi bkym yoksa davet edymm.tmm bende yavaştan yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsunnn...

Selam kadınlar kulübünün en güzel ve en şişko anneleri ben geçmişte bi kaybolup geliyorum

yavas yavas yuruyorum banada yuruyuş olmuş oluyor fatmacıgım
normal dogursam avm de dogurma ihtimalım olabilirdi
şaka biryana evde oturmaya alışkın olmayınca çalılma hayatından sonra atıyorsun kendını dışarıya yoksa vakit geçmiyor

pelin ister misin zart diye normal gelsin seninki sezaryen randevundan bir gün önce mesela? :))))))) hem de böyle tereyağından kıl çeker gibi geçermiş :1rolleyes:

yaaaaaaaaaa ne kadar saçma bir semtte oturuyorum bütün pazar günü ezdik silivrinin altını üstüne getirdik bayram için 1 tane kıyafet bulamadık hele bazı mağazalar hamile kıyafetimiz yok ama uydururuz bişeyler diyor mesela diyorum düşük bel pantalon çıkarıyor denyolar artık bi akşam mecbur bakırköy ebru yapacağız aaaaaaa deli ettiler

collezıone dan bir ust bulup aldım ben uzun tunık gıbı uzun kollu
haıle için dgl ama xl bdn oldu hoşta durdu bak oraya da ıstersen

ben boru paça inen eşofman altlarını pantalon gibi giyiyorum çok da rahat oluyor hem de pantalon havasında... üzerine de bol geniş bir şeyler uyduruyorum tamamdır şakkıdı

Insalllaahhhhhhhh

:1hug: a.s. içimden geldi dünürcüm... eylül hanımkızım nasıl sengözlerimebaksanab

Napsin dunur takiliyo icerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…