çok güzel hgaberler cnm kiloyuda takma boşver ekmği kısarsan azalır ben artık normal ekmek yemiyorum çavdar ve kepekli yiyiyorum.benimde şeker muhabbetinden yememe dikkat etmem lazımmm önümüzde şeker bayramı ve tam sonrasında kontrolüm var umarın şekrimyüksek çıkmaz.
hadi bklm hayıorlısı çok şirin olur eminimmm.sağlıcakla kullansınlar yavrularımm
ne çok geziyorsun sen cnm yahu maşallahın var yorulmak yokmuu.
hoşgeldin cnmmmm
maşallah çok büyümüş kızın ben en son gittipğimde 1050 gr dı. bayram sonrası kontrolüm bklm kaç olmuş.
ya bende daha almadım gecelik pişama takımı alan arkadaşlar resimleri varsa ekleyebilirmisiniz bizede b,r örnek olsunnn
günaydın ve iyi haftalar güzel annelerrrrrrrr,geçmişi okuyayım ve kahvaltı yapıp geleyimmm öpüldünüzzzzz
fatma canım selam!!!
Ben ekliyim akşam resimleri herkes baksın.. Ama hepiniz söz verin gülmiyceksiniz.. :kedi: Giyinip de resim çektim ben, ve tam bir dobi gibi çıktım üstelik daha 3,5 ay varkene.. Gülerseniz atmam heee
Selam kadınlar kulübünün en güzel ve en şişko anneleri ben geçmişte bi kaybolup geliyorum
yemeğide yedik.... sıfır ekmek tabii.. herkese afiyet olsuuun
afiyet olsun kızlar bende yedim yemeğimi 1 dilim ekmekle
yavas yavas yuruyorum banada yuruyuş olmuş oluyor fatmacıgım
normal dogursam avm de dogurma ihtimalım olabilirdi
şaka biryana evde oturmaya alışkın olmayınca çalılma hayatından sonra atıyorsun kendını dışarıya yoksa vakit geçmiyor
pelin ister misin zart diye normal gelsin seninki sezaryen randevundan bir gün önce mesela? :))))))) hem de böyle tereyağından kıl çeker gibi geçermiş :1rolleyes:
öyle olursa isterim tabi bilgecim
ama dalgamızı geçeriz haberin olsun yerimseniben kaydirigubbakcemile3
ben de bu kadar normal doğum diye tutturuyorum doğuramazmışım kafamçokkarıştı
ayy isteyenler normal dogursunda
benimkine gulsenızde razıyım
allah inşallah hepimizi bir avazda kurtaracak şekercim kaydirigubbakcemile5
yaaaaaaaaaa ne kadar saçma bir semtte oturuyorum bütün pazar günü ezdik silivrinin altını üstüne getirdik bayram için 1 tane kıyafet bulamadık hele bazı mağazalar hamile kıyafetimiz yok ama uydururuz bişeyler diyor mesela diyorum düşük bel pantalon çıkarıyor denyolar artık bi akşam mecbur bakırköy ebru yapacağız aaaaaaa deli ettiler
yaaaaaaaaaa ne kadar saçma bir semtte oturuyorum bütün pazar günü ezdik silivrinin altını üstüne getirdik bayram için 1 tane kıyafet bulamadık hele bazı mağazalar hamile kıyafetimiz yok ama uydururuz bişeyler diyor mesela diyorum düşük bel pantalon çıkarıyor denyolar artık bi akşam mecbur bakırköy ebru yapacağız aaaaaaa deli ettiler
Insalllaahhhhhhhh
ben boru paça inen eşofman altlarını pantalon gibi giyiyorum çok da rahat oluyor hem de pantalon havasında... üzerine de bol geniş bir şeyler uyduruyorum tamamdır şakkıdı
:1hug: a.s. içimden geldi dünürcüm... eylül hanımkızım nasıl sengözlerimebaksanab
Napsin dunur takiliyo icerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?