2009 Aralık Anneleri

Ben olsam saydiririm bile dunur. Okumusum boyle dunyanin icine isiyom iciyom modundalar bence . Dusunsene ortami ya . Cikinca var yaa diye dusunuyorladir bence

Hatta keske gecmeseydim be ayseyi fatmayi gectik te ne oldu birinci ben oldum ne gecti elime diye dusunuyor bile olabilir

Ben olsam saydiririm bile dunur. Okumusum boyle dunyanin icine isiyom iciyom modundalar bence . Dusunsene ortami ya . Cikinca var yaa diye dusunuyorladir bence

kesin çıkınca nasıl madara ederimin planlarını yapıyorlar kaydirigubbakcemile3 var ya tam maymun olucaz biz bu sıpaların elinde kaydirigubbakcemile3

Hatta keske gecmeseydim be ayseyi fatmayi gectik te ne oldu birinci ben oldum ne gecti elime diye dusunuyor bile olabilir

çıkınca ne geçtiğini anlarsın diyerekten ilk zopasını atarım o zaman :mymeka: ulen böyle anne babaya böyle sevgi dolu yuvaya geliyorlar daha ne olsun lmaz: şımarıklık istemez huleeeennnnnnnnnn :mymeka:

sabahı zor ettım uykusuzluktan
ben birkaç saat yokolayım ınş uyurum

10 dakikasını benim yerime uyur musunnnnnnnn akannehir

Benimki cikmadan samar oglanina cevirdi beni dunur baksana. Yok akinti yok lekelenme cikisinca poposundan isircam valla

Benimki cikmadan samar oglanina cevirdi beni dunur baksana. Yok akinti yok lekelenme cikisinca poposundan isircam valla

doğrusun valla dünür benim yerime de ısır sıpayı benimki uslu kaldı senin kızın yanında akıntı kokuntuyla hiç üzmedi beni :1rolleyes: bir tek arada az hareket edip ödümü kopartıyo o kadar :sinifsinif:

ya sormayın kızlar dün benmde çok akıntım oldu 6-7 kere iç çamaşırı değiştimeme rağmen pişik oldum çok kötü haldeyim şuana acıyor bepanten kullanıyrum bklm bugünü astlstırsam yarına geçer

Dunur sabah yazdim bende bugunlerde az hareket ediyor biraz . Hareket saatlai degisti gun icinde cok oynardi artik cok oynamiyor geceleri daha az ama daha kuvvetli hale geldi.

Valla ben o kadar cok gunluk ped kullaniyorum ki yatirim yapsam yeriydi cidden.Benimde fitil kullanimim bitti basladi yine.

ama pişiğin kuruması lazım değil mi? bepanthen daha da cıvıklaştırır diye bilirim ben fisfisfis pudra serpilmez mi pişiğe??? aaaaaaa yavrucuğuna pişik kremi aldıysan ondan sürseydinnnnn kaydirigubbakcemile3

Dunur sabah yazdim bende bugunlerde az hareket ediyor biraz . Hareket saatlai degisti gun icinde cok oynardi artik cok oynamiyor geceleri daha az ama daha kuvvetli hale geldi.

okudum dünürcüm ama sizinkiler büyüdü büyüdükçe yer yokluğundan daha seyrek ama kuvvetli olurmuş zaten... benim sıpa o kadar büyümedi ki daha

Valla ben o kadar cok gunluk ped kullaniyorum ki yatirim yapsam yeriydi cidden.Benimde fitil kullanimim bitti basladi yine.

sorma ya doğum olsada kurtulsak akıntılardan artık.günlük ped yetmedi bana hafta sonu bugün normal koydum ama bugünde gelmedi çok.

valla be pantende çok ii geliyor pudrada var bebişin akşam onuda deneyeceğim zaten.

Dunurcum damadimda buyumustur . Eylul buyudu diye :)

eeeee tabii ona yetişcem diye 3-4 gün önde giden bebe 1 hafta önde gitmeye başladı a.s zaten uzun bi şey bekleniyor ben de böyle yemeye devam edersem hem enine hem boyuna bir şey çıkacak akannehir çıkabilirse kafamçokkarıştı :roflol:

valla be pantende çok ii geliyor pudrada var bebişin akşam onuda deneyeceğim zaten.

yani doğmamış çocuğun ürününe göz koydun ha fatma naniknanik

Benim normal kullaninca olmuyor onlar naylon gibi ya . Illa % 100 pamuk olcak yoksa olmuyor . Tobe ya

kızlar pişik kremi deyince ne alakaysa aklıma düştü size soprayım dedim.. hepiniz görmüşünüzdür, şu niveanın çantalı seti var, ondan alsam çantası da kullanışlı olurmu acaba sizce? hani bebek çantası olarak..

herkese selamlar biz geldiik a.s.

nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım

ben bi geçmişi okuyayım geliyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…